» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
39 / 373
»»

PrihajaNodi ::

Limali ste članke, ki se lažejo in zavajajo.

Pri najinem zasebnem pogoovoru si sam priznal da turki niso integrirani. In od tega je že koliko 50 let odkar so prvi turški prišleki prišli v Nemčijo? Zakaj bi se sirci?

fantasycamp ::

jype je izjavil:

fantasycamp> aha to je da neumnost levice da vsak ki noče večje število prebežnikov je fašist ali naci

Ne, seveda ne. Vsak, ki prebežnikom javno pripisuje izmišljene lastnosti, ki z resničnostjo nimajo ničesar skupnega, pa seveda je.

fantasycamp> nimam absolutno nobene ljubezni do njih

Jaz tudi ne - zavedam pa se, da imam samo dve možnosti: Potruditi se ustvariti boljše pogoje zanje, ali pa pustiti, da boljše pogoje zanje ustvarjajo islamski skrajneži.

PrihajaNodi> Saj so ti limali članke in statistike o integraciji. To si pa kar izpustil. Namerno ali po nesreči pojdi čitat nazaj.

Limali ste članke, ki se lažejo in zavajajo.

ti spet posplošuješ, ne gre se za to ali so dobri ali ne, gre se za to da nimamo denarja za svoje, dali bomo pa ker je EU rekla njim stanovanja in službe..

to gre proti vsem principom svoje države.

In to da med njimi ni določen procent ljudi z bojišča, ljudi ki iščejo samo pobeg iz drugih držav in ne Sirije je izmišljeno ane?

Jaz sem takoj za da sprejmemo 10000 otrok ki jim damo življenje in vemo da ne bodo hoteli uvesti svoj sistem!
Kako grdo od mene....

franseliski ::

GenZNPC je izjavil:

Ajmo nefašisti, nenacisti odgovor ena po ena pod vprašanje:

Koliko dobi ilegalec po glavi otroka in koliko dobi Nemec?
Odg:
Koliko položnic mora plačati ilegalec in koliko Nemec?
Odg:
Koliko dobi socialne pomoči brezposelni Nemec in koliko ilegalec?
Odg:
Koliko mora Nemec plačati za šolo in koliko ilegalec?
Odg:
Komu se daje prednost pri zaposlitviji?
Odg:
Kaj pošilja medijsko politična propaganda v glavo Nemca in kaj v glavo ilegalca?
Odg:

Pa še ene par jih je blo že v temi neodgovorjenih. Direktne odgovore, vprašanja so iz stvarnosti

Pa kaj ti bom odgovarjal, ker boste leviji itak označili link za naci propagando, ali pa mi boste razložili da ne razumem kaj dejansko piše. Kot je bilo še zmeraj!

Zakaj se bojiš sam poiskate odgovore na ta vprašanja? Aja, itak bi to samo naci delal, vi vrjamete v levičarsko sveto pismo, logika in zdrav razum sta greh.

jype ::

Majk> nas vsaj 80% slovencev

Slovenci vemo, da se Slovenci piše z veliko začetnico.

fantasycamp> Jaz sem takoj za da sprejmemo 10000 otrok ki jim damo življenje in vemo da ne bodo hoteli uvesti svoj sistem!

Jaz sem tudi za to. Samo še za njihove starše se zdilava, pa smo to težavo rešili.

fantasycamp> gre se za to da nimamo denarja za svoje, dali bomo pa ker je EU rekla njim stanovanja in službe..

To je popolnoma bedasta propagandna floskula skrajne desnice (in nima nobene zveze z resničnim svetom). Če se tega ne zavedaš, potem moraš dejansko precej bolj natančno preštudirat, kako deluje svet okoli tebe.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

matijadmin ::

oo7 je izjavil:

matijadmin je izjavil:

oo7 je izjavil:

Trojanski konj je v Evropi. Čez 10-20 let bo konec z Evropo takrat bodo že vsi trenutni humanitarci spreobrnjeni v Islam.

In svizec zavije čokolado. Imaš kakšno argumentacijo za to? Poznaš sirske družbene razmere, sirski narod? Nenazadnje, poznaš naše okvirje pravne države in našo družbo? Pa Mater Konvencijo?

To niso nobeni Sirijci. Sirijci so v Turčiji, Jordaniji, Libanonu in Siriji. V Evropo prihajajo večinoma Pakistanci, Afganistanci, Iranci... in čez 10-20 let jih bo v Evropi že krepko čez 100 mio, ki nas bodo povozili kot male cucke.

Afganistanci in Iračani pač prihajajo iz vojnih območij in imajo v skladu z mednarodnopravno normativo dobre možnosti za azil. Po človeški plati pa ne vidim razlike med njimi in Sirci. Res je, da bo s Sirci najmanj težav pri integraciji zavoljo družbenih dejavnikov, ki so še pred kratkim aktualni. Za ekonomske emigrante, predvsem Pakistance in Irance so vse možnosti, da se jih vrne, od koder so prišli (če niso iz kakšni drugih vzrokov, ki niso vojna, upravičeni do azila).

Neke nasilne islamizacije je strah samo nevednih in primitivnih ljudi, ki ne poznajo naše družbenopolitičnopravne ureditve in ne premorejo toliko samokontrole, da bi obvladali lastno nestrpnost. Pika.

Lahko me obkladate s kakršnimi koli pridevniki, sam si (zelo hipotetično) prisilne islamizacije nikdar ne bi dovolil kot ne posiljevanja s katero koli drugo vero, še manj bi si dovolil kratiti človekove pravice in svoboščine, po drugi strani pa me tega niti ni strah. Zato pomoči potrebne sprejemam z odprtimi rokami.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

matijadmin> Neke nasilne islamizacije je strah samo nevednih in primitivnih ljudi, ki ne poznajo naše družbenopolitičnopravne ureditve in ne premorejo toliko samokontrole, da bi obvladali lastno nestrpnost. Pika.

To drži, je pa treba priznati, da bo strošek prevzgoje in eventuelne rehabilitacije teh nevednih in primitivnih domačinov znaten. Ne moremo ignorirat tega problema.

Zgodovina sprememb…

GenZNPC ::

franseliski je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

Ajmo nefašisti, nenacisti odgovor ena po ena pod vprašanje:

Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Kaj pošilja medijsko politična propaganda v glavo Nemca in kaj v glavo ilegalca?
Odg:

Pa še ene par jih je blo že v temi neodgovorjenih. Direktne odgovore, vprašanja so iz stvarnosti

Pa kaj ti bom odgovarjal, ker boste leviji itak označili link za naci propagando, ali pa mi boste razložili da ne razumem kaj dejansko piše. Kot je bilo še zmeraj!

Zakaj se bojiš sam poiskate odgovore na ta vprašanja? Aja, itak bi to samo naci delal, vi vrjamete v levičarsko sveto pismo, logika in zdrav razum sta greh.

Mene so tu označili za fašista, tak da moji odgovori ne štejejo, zato pa naj tisti drugi odgovorijo, ki so označevali druge za fašiste.
Zakaj tu?
Da lahko še kdo drug prebere, da ni treba to skrivat v 1001 googlanih povezav.
skibidi

To je popolnoma bedasta propagandna floskula skrajne desnice (in nima nobene zveze z resničnim svetom). Če se tega ne zavedaš, potem moraš dejansko precej bolj natančno preštudirat, kako deluje svet okoli tebe.

džajp stavek nič obrazložitve, ignoriranje brezposelnosti....

matijadmin ::

jype je izjavil:

matijadmin> Neke nasilne islamizacije je strah samo nevednih in primitivnih ljudi, ki ne poznajo naše družbenopolitičnopravne ureditve in ne premorejo toliko samokontrole, da bi obvladali lastno nestrpnost. Pika.

To drži, je pa treba priznati, da bo strošek prevzgoje in eventuelne rehabilitacije teh nevednih in primitivnih domačinov znaten. Ne moremo ignorirat tega problema.

Se popolnoma strinjam, da je situacija lakmus papir za domače probleme s hribovsko mentaliteto in maligani v krvi. To nas tepe že dolgo in se bojim, da nas bo še dolgo tudi v bodoče. Pa eni strašijo s slamnatimi možici iz Bližnjega Vzhoda ...
Vrnite nam techno!

Lahko me obkladate s kakršnimi koli pridevniki, sam si (zelo hipotetično) prisilne islamizacije nikdar ne bi dovolil kot ne posiljevanja s katero koli drugo vero, še manj bi si dovolil kratiti človekove pravice in svoboščine, po drugi strani pa me tega niti ni strah. Zato pomoči potrebne sprejemam z odprtimi rokami.

Kot da te bo kdo vprašal. Ko imaš ti naenkrat maso islamistov v državi nastane problem. Potem imaš pa še sunite in šiite, ki se koljejo med seboj. Na moja vprašanje s tvoje strani še kar ni in ni odgovorov.

fantasycamp> džajp stavek nič obrazložitve, ignoriranje brezposelnosti....

Osnovno nerazumevanje ekonomije pač pomeni, da bi morala začeti na začetku, za to pa v tej temi ni prostora.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

matijadmin je izjavil:

Afganistanci in Iračani pač prihajajo iz vojnih območij in imajo v skladu z mednarodnopravno normativo dobre možnosti za azil. Po človeški plati pa ne vidim razlike med njimi in Sirci. Res je, da bo s Sirci najmanj težav pri integraciji zavoljo družbenih dejavnikov, ki so še pred kratkim aktualni. Za ekonomske emigrante, predvsem Pakistance in Irance so vse možnosti, da se jih vrne, od koder so prišli (če niso iz kakšni drugih vzrokov, ki niso vojna, upravičeni do azila).

Neke nasilne islamizacije je strah samo nevednih in primitivnih ljudi, ki ne poznajo naše družbenopolitičnopravne ureditve in ne premorejo toliko samokontrole, da bi obvladali lastno nestrpnost. Pika.

Sanjati je dovoljeno saj se boš zbudil čez 10 ali 20 let takrat te nebo nobeden uprašal s čem se ti strinjaš;)

jype je izjavil:

Sedaj pa se nehaj zaj... koliko je znaten stroškek ob dejstvu da nimamom več kot miljona za štipendije pri deficitarnih poklicih. Kjer mora 1000 dijakov oddati vlogo v eni minuti da se sprocesira...

jype je izjavil:

Osnovno nerazumevanje ekonomije pač pomeni, da bi morala začeti na začetku, za to pa v tej temi ni prostora.

Vsak ki vidi koliko je brezposelnosti in da večina tam niso programerji, ve da bi bili na zavodu in sociali...
tako kot bodo v Nemčiji...;)

In ne verjamem da veš toliko o planiranju prebežnikov v druge države da bi lahko koherentno napisal poročilo kako se to da urediti...

M-Power> Sanjati je dovoljeno saj se boš zbudil čez 10 ali 20 let takrat te nebo nobeden uprašal s čem se ti strinjaš;)

Lažeš kot pes teče.

PrihajaNodi> Kot da te bo kdo vprašal. Ko imaš ti naenkrat maso islamistov v državi nastane problem. Potem imaš pa še sunite in šiite, ki se koljejo med seboj. Na moja vprašanje s tvoje strani še kar ni in ni odgovorov.

Ti tudi.

Prvič, nobenih težav ni z islamskimi priseljenci, če se jih ne prisili v težave. Drugič, meni je vseeno, če naciji grozite s tem, da nas bo islam povozil, ker smo v zgodovini obvladali že veliko bolj krvave religije in politične sisteme.

PrihajaNodi> Sedaj pa se nehaj zaj... koliko je znaten stroškek ob dejstvu da nimamom več kot miljona za štipendije pri deficitarnih poklicih. Kjer mora 1000 dijakov oddati vlogo v eni minuti da se sprocesira...

Za preprečiti vzpon nacizma in fašizma bomo eventuelno morali porabiti več kot 25% vseh socialnih transferjev, IMO.

Zgodovina sprememb…

lexios ::

Okapi je izjavil:

lexios je izjavil:

Govorimo o logistično optimalni poti. Ne nujno geografsko najkrajši (čezmorski).

Še mal premisl, predn se smešiš tule. Čezmorska pot za Afganistance ni geografsko najkrajša. Poleg tega logistično optimalna pot čez Karavanke ni logistično optimalna "peš pot". Cilj "beguncev" pa prav tako ne Italija ali Francija.

Preden se ti smešiš, si vsaj preberi, o čem se pogovarjamo. Pogovarjamo se o beguncih, ki so že prišli do Slovenije in bi radi šli naprej. Mejne prehode z Avstrijo nadzoruje policija, v Italijo pa se lahko zapelješ po avtocesti, ne da bi te kdorkoli pogledal. Tudi mejni prehodi med Italijo in Avstrijo so še povsem "šengensko" odprti.

O.

Vem in o tem sm (med drugim) tudi pisal... Najkrajša, najcenejša in najbolj optimalna pot v Berlin ali Hamburg in dalje proti severu za begunce, ki preko Srbije pridejo na slo-hr mejo je čez Avstrijo preko vzhodnega dela Slovenije ali Madžarske za vse ostale. Tudi za tiste, ki bi jih vi iz Dubrovnika ali Albanije ali Grčije vozili direkt v Benetke ali na jug Italije to ni najugodnejša in najbolj optimalna pot. Tudi iz varnostnih vidikov "gumenjakov" ne. Še manj pa za tiste z avtobusi iz Zagreba. Koliko časa pa misliš, a bi se v Italijo lahko vozil po avtocesti ne da bi kdo pogledal? In nato iz Italije v Avstrijo...

fantasycamp> Vsak ki vidi koliko je brezposelnosti in da večina tam niso programerji, ve da bi bili na zavodu in sociali...
fantasycamp> tako kot bodo v Nemčiji...;)
fantasycamp> In ne verjamem da veš toliko o planiranju prebežnikov v druge države da bi lahko koherentno napisal poročilo kako se to da urediti...

Nič hudega, če ne verjameš. Obstajajo države, ki so ta problem že rešile in nikakor ne drži tvoja domneva, da moramo rešiti karkoli nerešenega.

Zgodovina sprememb…

Za preprečiti vzpon nacizma in fašizma bomo eventuelno morali porabiti več kot 25% vseh socialnih transferjev, IMO.

Torej za integracijo islamistov, ki bo itak neuspšena kot kaže primer s turki v Nemčiji. Krasno.

PrihajaNodi> Torej za integracijo islamistov, ki bo itak neuspšena kot kaže primer s turki v Nemčiji. Krasno.

Tudi islamistov, ampak trenutno je videti, da je islamistov bistveno manj kot promil prebivalstva (zmerni muslimani niso islamisti), količina drugih oblik fašistov in nacistov pa dosega že kritičnih 20%.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Torej za integracijo islamistov, ki bo itak neuspšena kot kaže primer s turki v Nemčiji. Krasno.

Tudi islamistov, ampak trenutno je videti, da je islamistov bistveno manj kot promil prebivalstva (zmerni muslimani niso islamisti), količina drugih oblik fašistov in nacistov pa dosega že kritičnih 20%.

spet laži, več je nacistov v Ameriki kot v Nemčiji!

to pa ker so ljudje slučajno na istem trgu potestirali z skrajnimi desničarji ne pomeni da so tudi oni, pomeni samo da trenutno imajo isti problem..

Jaz bi bil tudi proti pa sovražim nacije...

Tudi islamistov, ampak trenutno je videti, da je islamistov bistveno manj kot promil prebivalstva, količina drugih oblik fašistov in nacistov pa dosega že kritičnih 20%.

Saj jih še pošteli nismo, kje je še ugotovitev njihovega izvora in kritičnosti pri čemer pa novi in novi kar prihajajo. Tudi ne vem od kje pobiraš svoje cifre 20% in kaj definiraš z nacisti in fašisti. Jeza in zmerjanje ti pri argumentirani debati ne bo pomagala. Si pa ugotovil da se nas večina tu ne spušča na tvoj nivo žaljenja.

PrihajaNodi je izjavil:

Tudi islamistov, ampak trenutno je videti, da je islamistov bistveno manj kot promil prebivalstva, količina drugih oblik fašistov in nacistov pa dosega že kritičnih 20%.

Saj jih še pošteli nismo, kje je še ugotovitev njihovega izvora in kritičnosti pri čemer pa novi in novi kar prihajajo. Tudi ne vem od kje pobiraš svoje cifre 20% in kaj definiraš z nacisti in fašisti. Jeza in zmerjanje ti pri argumentirani debati ne bo pomagala. Si pa ugotovil da se nas večina tu ne spušča na tvoj nivo žaljenja.

jah ima zaledje đajp tuki, dela lahko več kot ostali...

PrihajaNodi> Tudi ne vem od kje pobiraš svoje cifre 20% in kaj definiraš z nacisti in fašisti.

Kdorkoli voli za skrajno desnico.

PrihajaNodi> Si pa ugotovil da se nas večina tu ne spušča na tvoj nivo žaljenja.

Vi žalite ljudi, o katerih ne veste praktično ničesar. Jaz žalim vas, ker si to zaslužite.

Zgodovina sprememb…

franseliski ::

Zakaj pa nikogar ne skrbi upad IQ kot posledica imigrantov?

Syria 83
Germany 99

Ali je to nekaj kar bi se spraševal samo naci? Koliko IQ rabiš da lahko vzdržuješ civilizacijo in koliko da se dereš Alahusnackbar BUM?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

Imamo v Slovenijo skrajno desnico? Tole od SDS ja delač od tega.

Vi žalite ljudi, o katerih ne veste praktično ničesar. Jaz žalim vas, ker si to zaslužite.

Mi ne žalimo nikogar, opozarjamo pa na kršenje zakonodaje in laži sproducirane s strani filozofov in levih strank o nataliteti in gospodarski rasti.

Mufasa ::

franseliski je izjavil:

Zakaj pa nikogar ne skrbi upad IQ kot posledica imigrantov?

Syria 83
Germany 99

Ali je to nekaj kar bi se spraševal samo naci? Koliko IQ rabiš da lahko vzdržuješ civilizacijo in koliko da se dereš Alahusnackbar BUM?

To ni nč slabga...bom v prihodnosti imel še boljšo plačo, moj otroc pa precej boljšo... ponudba/povpraševanje ftw
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

PrihajaNodi> Imamo v Slovenijo skrajno desnico? Tole od SDS ja delač od tega.

Če to po tvojem mnenju ni skrajna desnica, potem si lahko le skrajni desničar.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Tudi ne vem od kje pobiraš svoje cifre 20% in kaj definiraš z nacisti in fašisti.

PrihajaNodi> Si pa ugotovil da se nas večina tu ne spušča na tvoj nivo žaljenja.

Dejva narest miselno igrico,
Evropo zajeme težka kataklizma, beži v Arabijo.

Kaj se zgodi z ženskami,geji,svodomiselnimi ljudmi,politčnim idealom,svobodi govora?

Bi arabce označil kot fašiste?

Ne, rekel bi da se moramo njihovi veri prikrojit..

Dvojni standard in mentalna kapitulacija!

Zgodovina sprememb…

Jure: Ne, ni. To ni izjava vodilnih stranke ozriroma mnenje same stranke. Prenehaj z lažmi.

Zgodovina sprememb…

Še vedno ni nefašističnih direktnih odgovorov na direktna vprašanja od ljudi, ki druge označujejo za fašiste:

Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
skibidi

fantasycamp> Dejva narest miselno igrico,
fantasycamp> Evropo zajeme težka kataklizma, beži v Arabijo.
fantasycamp> Kaj se zgodi z ženskami,geji,svodomiselnimi ljudmi,politčnim idealom,svobodi govora?
fantasycamp> Bi arabce označil kot fašite?
fantasycamp> Ne, rekel bi da se moramo njihovi veri prikrojit..
fantasycamp> Dvojni standard in mentalna kapitulacija!

Dajva tole malce obrnit:

Evropa beži v ZDA, kjer imajo ženske, geji in svobodomiselni ljudje vse pravice in svoboščine zagotovljene v zakonodajnih temeljih.

PrihajaNodi> Ne, ni. To ni izjava vodilnih stranke.

So pa še vedno člani SDS. Stranka, ki ni skrajno desna, bi take člane vrgla ven.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi> Imamo v Slovenijo skrajno desnico? Tole od SDS ja delač od tega.

Če to po tvojem mnenju ni skrajna desnica, potem si lahko le skrajni desničar.

To idejo je imel vsak graničarski razvodnik v JNA. :))

Če bi Sirijci bili prihajali za časa Juge, bi jih rešilo edino pravilno geslo-reklo!
/\/\.K.

So pa še vedno člani SDS. Stranka, ki ni skrajno desna, bi take člane vrgla ven.

Saj ga je.

Evropa beži v ZDA, kjer imajo ženske, geji in svobodomiselni ljudje vse pravice in svoboščine zagotovljene v zakonodajnih temeljih.

Hvala zmagal sem nočeš odgovorit ker veš kaj bi ti moral reči!

Jure beri in nehaj trositi laži.

http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

Slovenija nima skrajne desnice niti desnice.

Zgodovina sprememb…

m0LN4r> Koliko dobi ilegalec po glavi otroka in koliko dobi Nemec?
Ilegalec nič, Nemci kolikor jim pripada po zakonodaji.

m0LN4r> Koliko položnic mora plačati ilegalec in koliko Nemec?
Oba enako.

m0LN4r> Koliko dobi socialne pomoči brezposelni Nemec in koliko ilegalec?

m0LN4r> Koliko mora Nemec plačati za šolo in koliko ilegalec?
Oba enako.

m0LN4r> Komu se daje prednost pri zaposlitviji?
Ilegalec se ne more zaposliti.

m0LN4r> Kaj pošilja medijsko politična propaganda v glavo Nemca in kaj v glavo ilegalca?
Obema strpnost, solidarnost in skrb za sočloveka.

Matako> To idejo je imel vsak graničarski razvodnik v JNA. :))

Ja, tile nacijugonostalgiki bi vsi radi nazaj pod Tita.

Zgodovina sprememb…

Takoj podpišem za vrnitev v leto 1960, 70, 80

jype je izjavil:

m0LN4r> Koliko dobi ilegalec po glavi otroka in koliko dobi Nemec?

m0LN4r> Koliko položnic mora plačati ilegalec in koliko Nemec?
Oba enako.

m0LN4r> Koliko dobi socialne pomoči brezposelni Nemec in koliko ilegalec?

m0LN4r> Koliko mora Nemec plačati za šolo in koliko ilegalec?
Oba enako.

m0LN4r> Komu se daje prednost pri zaposlitviji?
Ilegalec se ne more zaposliti.

m0LN4r> Kaj pošilja medijsko politična propaganda v glavo Nemca in kaj v glavo ilegalca?
Obema strpnost, solidarnost in skrb za sočloveka.

Matako> To idejo je imel vsak graničarski razvodnik v JNA. :))

Hahahaha bom tole kr posredoval nemcem :) Se bodo še oni malo smejali.
Sarkazem pa si vt... če ne veš v kateri vlogi je tukaj ilegalec.
skibidi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GenZNPC ()

PrihajaNodi> Takoj podpišem za vrnitev v leto 1960, 70, 80

Nazaj v čas politične represije, torej? Še en, ki bi očitno res rad islamsko državo, kjer človekove pravice ne pomenijo nič.

m0LN4r> Sarkazem pa si vt... če ne veš v kateri vlogi je tukaj ilegalec.

Mene tvoje blodnje ne ganejo. Ilegalci v Nemčiji ali kjerkoli drugje nimajo nobenih pravic.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Nazaj v čas politične represije, torej? Še en, ki bi očitno res rad islamsko državo, kjer človekove pravice ne pomenijo nič.

No pa saj če smo iskreni... saj Sirijci so tega vajeni. Kaj misliš, da Asad ni imel "šarca na meji"? Domače.

EDIT: eden od prvih ukrepov Bagdadijevega Kalifata je bil "razbitje mej" (z Irakom konkretno).. to še zdaj propagirajo. Ravno IS se zavzema za odprte meje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

3p ::

oo7 je izjavil:

Trojanski konj je v Evropi. Čez 10-20 let bo konec z Evropo takrat bodo že vsi trenutni humanitarci spreobrnjeni v Islam.

Ne, večina "humanitarcev" (ne, humanitarec in humanist ni isto) je levih ateistov.

Mi se ne bomo spreobrnili v nič. Vi pa mogoče, v še eno religijo z onega konca, odkoder je tudi ta, ki je zdaj baje zdaj "naša" domača.

Invictus ::

jype je izjavil:

Bi rekel da še več, saj so vsi , ki so proti beguncem in njihovi integraciji (čeprav je celo Nemčija priznala poraz pri integraciji) označeni za fašiste in naciste ...

Me prav zanima kako bi se vsi levičarji integrirali v Savdski Arabiji. Najbrž kar dobro, dokler jim ne bi odsekali glave ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

3p ::

GenZNPC je izjavil:

Še vedno ni nefašističnih direktnih odgovorov na direktna vprašanja od ljudi, ki druge označujejo za fašiste:

Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Odg:
Odg:

Še enkrat. Teža dokaza je na vaši strani. Trditev, da begunci/priseljenci/? obravnavani drugače je vaša.
Tu vprašanja zgoraj so vaša?
Kje pa so vaše trditve/podatki? Navedite jih, potem pa lahko razpravljamo.

Matako> EDIT: eden od prvih ukrepov Bagdadijevega Kalifata je bil "razbitje mej" (z Irakom konkretno).. to še zdaj propagirajo. Ravno IS se zavzema za odprte meje.

Ko bo IS v šengenu me zbudi, OK?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

takrat cerkev ni imela moči tvoja primerjava ni na mestu, režim je bil represiven samo muslimanska država je imela takrat najmanj možnosti razovja, Bosna je bila center muli kulti in je imela veliko razvoja sploh na področju nacionalnih vej.

danes ko imajo demokracijo je vse več islama, manj rock n rolla in več teokracije, denar črpajo iz Arabije in seveda s tem muslimizirajo ateistično državo!

jype je izjavil:

Matako> EDIT: eden od prvih ukrepov Bagdadijevega Kalifata je bil "razbitje mej" (z Irakom konkretno).. to še zdaj propagirajo. Ravno IS se zavzema za odprte meje.

Ko bo IS v šengenu me zbudi, OK?

Velja!
/\/\.K.

fantasycamp> takrat cerkev ni imela moči tvoja primerjava ni na mestu, režim je bil represiven samo muslimanska država je imela takrat najmanj možnosti razovja, Bosna je bila center muli kulti in je imela veliko razvoja sploh na področju nacionalnih vej.

Tako je.

fantasycamp> danes ko imajo demokracijo je vse več islama, manj rock n rolla in več teokracije, denar črpajo iz Arabije in seveda s tem muslimizirajo ateistično državo!

Drži - danes Bosni vladajo konzervativci. To so tisti, ki nočejo imigracije, nočejo družbenega napredka in se zavzemajo predvsem za nazadovanje, ker je bilo v srednjem veku življenje tako prijetno in preprosto.

Zgodovina sprememb…

Drži - danes Bosni vladajo konzervativci. To so tisti, ki nočejo imigracije, nočejo družbenega napredka in se zavzemajo predvsem za nazadovanje, ker je bilo v srednjem veku življenje tako prijetno in preprosto.

Pejt mal pogeldat kdo financira današnje zgradbe v Bosni kaj hočejo v zameno.

Poglej koliko džamij bo S Arabija zgradila v Evropi. to sigurno kaže na naredek demokracije v teh državah!

lexios ::

jype je izjavil:

Jype računa na nova delovna mesta kot so tihotapci z ljudmi in ponarejevalci dokumentov v realneektorju, kakšno novo döner kebab-čnico, pa tudi tista "EU subvencionirana", ki jih boste vseeno plačali ala prevajalci, postavljalci "šotorov", čistilci "šotorov", smetarji, policisti....

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

oo7 ::

jype je izjavil:

Ilegalci v Nemčiji ali kjerkoli drugje nimajo nobenih pravic.

Saj vem zakaj ti hočeš migrante v Evropi ti dejansko hočeš sužnje po domoče povedano, ki bodo brez pravic in bodo delali za 3x manj denarja.
Druge ljudi zmerjaš z fašisti a sam dobesedno podpiraš suženjstvo.
««
39 / 373
»»