» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
16 / 373
»»

jype ::

KrJan> Imamo dobre in realne statistične podatke:

Ja, imamo jih - samo vi jih ne znate interpretirat.

Mufasa> To pa še ne pomen da če tistga pritepenca nebi bilo, da bi pa kdo drug posilil to punčko...švoh logika...

Ne, posilil bi jih 100, ker v državi, kjer bi ostal, ni tako učinkovite policije.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

m0LN4r ::

ZaphodBB je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

jype ne bit fašističen do kvazi fašistov, Zaphod ti imaš tudi ene 2-3 fašistične izjave že na tej strani, malo se umiri

Ti si lahko nestrpen do manjvrednih migrantov, ki so si sami krivi. Pejte še prekmurci drugam. Boli me kurac.

Fašist, pa pejt ti drugam meni je avstroogrsko ozemlje všeč, če ti ni idi gor v Njemačko.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

KrJan ::

jype je izjavil:

KrJan> Imamo dobre in realne statistične podatke:

Ja, imamo jih - samo vi jih ne znate interpretirat.

Mufasa> To pa še ne pomen da če tistga pritepenca nebi bilo, da bi pa kdo drug posilil to punčko...švoh logika...

Ne, posilil bi jih 100, ker v državi, kjer bi ostal, ni tako učinkovite policije.

Imaš članek ko je policija zamolčala, da se je zgodilo posilstvo v kampu. Lahko ti ga najdem, če ga še nisi uspel prebrati.

Učinkovita policija je samo ko je treba tepst evropejce, ne pa migrante.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Reycis ()

ZaphodBB ::

Fašist, pa pejt ti drugam meni je avstroogrsko ozemlje všeč.

Lol, a ni zanimivo kako so ljudje užaljeni, ko jim daš za probat njihove lastne arcnije.

Protip: ne delat drugim, kar nočeš da drugi tebi delajo.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

jype ne bit fašističen do kvazi fašistov, Zaphod ti imaš tudi ene 2-3 fašistične izjave že na tej strani, malo se umiri

Ti si lahko nestrpen do manjvrednih migrantov, ki so si sami krivi. Pejte še prekmurci drugam. Boli me kurac.

Torej izjavljaš da so migrantje manjvredni ?

Fašistični nacist si ejga.

Zgodovina sprememb…

Torej izjavljaš da so migrantje manjvredni ?

Fašistični nacist si ejga.

Ti si pa nepismen in citiraš izjave izven konteksta.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

Fašist, pa pejt ti drugam meni je avstroogrsko ozemlje všeč.

Lol, a ni zanimivo kako so ljudje užaljeni, ko jim daš za probat njihove lastne arcnije.

Uff, si mislil, da nisem vedel, daboš to napisal?
Ti si točno tolko fašist, kot jaz... Samo do druge skupine ljudi.
Trade Republic 38MVDVXM

Ne, mene v resnici prekmurci nič ne motijo. Zgornje izjave so bile samo za ponazoritev, kako nevarna je taka logika - ker se hitro lahko znajdeš v situaciji, ko se jo uporabi proti tebi.

Ne moreva pa mimo tega, da si težek hinavc. Ko se gre za tvojo rit si poln jamranja o umazanih kapitalistih in tem kako je treba zagotovit preživetje šibkejšim. Ko pa šibki trkajo na tvoja vrata imaš pa trdo srce.

Zgodovina sprememb…

AC_DC ::

ZaphodBB
A če spravimo celo Afriko in pol Azije (do Kitajske) v Eu bo kaj bolje ? To bi rad ?

Zgodovina sprememb…

Ne, mene v resnici prekmurci nič ne motijo. Zgornje izjave so bile samo za ponazoritev, kako nevarna je taka logika - ker se hitro lahko znajdeš v situaciji, ko se jo uporabi proti tebi.

Torej si ponovno zmišljuješ nekaj kar ni res, med tem ko že imamo podatke, kaj je res in kaj ni res.

Ne moreva pa mimo tega, da si težek hinavc. Ko se gre za tvojo rit si poln jamranja o umazanih kapitalistih in tem kako je treba zagotovit preživetje šibkejšim. Ko pa šibki trkajo na tvoja vrata imaš pa trdo srce.

Ni dovolj služb že zanjga, kaj šele za migrante.

Zgodovina sprememb…

yero7 ::

ZaphodBB je izjavil:

Zame je šibki človek tisti ki prosi ne ZAHTEVA. Oni ZAHTEVAJO da se jih spusti v Nemčijo in Avstrijo.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

Imigrant je še večji hinavc potemtakem, vse za svojo rit tudi zgrda, če treba.
Pri meni šibki ne bodo našli kaj veliko, jih preusmerjam k jypetu on ma veliko več za njih.
Trade Republic 38MVDVXM

A če spravimo celo Afriko in pol Azije (do Kitajske) v Eu bo kaj bolje?

Ne vem.

To bi rad ?

Ne.

Zame je šibki človek tisti ki prosi ne ZAHTEVA. Oni ZAHTEVAJO da se jih spusti v Nemčijo in Avstrijo.

Pol pa sindikati tudi ne branijo šibkih in jim nič ne pripada. Hvala za razlago. Ko bo naslednjič kakšna stavka/vstaja, naj država pošlje konjenico. Super ideja.

Mufasa ::

jype je izjavil:

Fejst logika...torej raje vidiš da nekdo posili tvojo hčerko, kot pa neko drugo v nekem koncu sveta kjer to niti ni približno kaznjivo.

Lep izvoz kulture.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

AC_DC> A če spravimo celo Afriko in pol Azije (do Kitajske) v Eu bo kaj bolje ? To bi rad ?

Vsekakor bo bolje.

yero7> Zame je šibki človek tisti ki prosi ne ZAHTEVA. Oni ZAHTEVAJO da se jih spusti v Nemčijo in Avstrijo.

Oni samo nočejo ostat med naziji, ki jih imajo za untermensch.

Mufasa> Fejst logika...torej raje vidiš da nekdo posili tvojo hčerko, kot pa neko drugo v nekem koncu sveta kjer to niti ni približno kaznjivo.

Ja, raje imam, da nekdo posili mojo hčerko in se ga kaznuje, kot da ta isti tip nekje drugje posili sto žensk in se ga ne kaznuje in lahko posiljuje naprej.

Ker nisem pizda, kot nekateri drugi tule.

Zgodovina sprememb…

Oni samo nočejo ostat med naziji, ki jih imajo za untermensch.

Potem je Nemčija zelo slaba izbira...
Trade Republic 38MVDVXM

Pri meni šibki ne bodo našli kaj veliko, jih preusmerjam k jypetu on ma veliko več za njih.

Ne vem, nisem jih še prav veliko srečal. Ta vikend grem pomagat, bom videl kaj mi bodo povedali.

Medtem, ko tvoja stališča so pa dobro dokumentirana. Kaj zahtevajo migranti so pa spet fašistične laži - trust me, sem šel preverjat vire - za razliko od tebe.

m0LN4r> Potem je Nemčija zelo slaba izbira...

Ne, ni. Nemčija ima nazijev bistveno manj kot njene vzhodne sosede, pa še tiste drži na zelo kratkih vajetih.

ZaphodBB je izjavil:

A če spravimo celo Afriko in pol Azije (do Kitajske) v Eu bo kaj bolje?

Ne vem.

To bi rad ?

Ne.

Pol pa sindikati tudi ne branijo šibkih in jim nič ne pripada. Hvala za razlago. Ko bo naslednjič kakšna stavka/vstaja, naj država pošlje konjenico. Super ideja.

Ni kaj reč dober si za obrnit besede:). Sidikalisti so zato da se pogajajo dokler ne pride do situacije win-win kjer oboji so zadovoljni.

ZaphodBB je izjavil:

Ne vem, nisem jih še prav veliko srečal. Ta vikend grem pomagat, bom videl kaj mi bodo povedali.

Medtem, ko tvoja stališča so pa dobro dokumentirana. Kaj zahtevajo migranti so pa spet fašistične laži - trust me, sem šel preverjat vire - za razliko od tebe.

Se opravičujem, nisem vedel da si bil prejšnje tedne na JV madžarske, ko niso htel na bus.

jype je izjavil:

m0LN4r> Potem je Nemčija zelo slaba izbira...

Ne, ni. Nemčija ima nazijev bistveno manj kot njene vzhodne sosede, pa še tiste drži na zelo kratkih vajetih.

Zato so ukinl loveparade?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Ja, raje imam, da nekdo posili mojo hčerko in se ga kaznuje, kot da ta isti tip nekje drugje posili sto žensk in se ga ne kaznuje in lahko posiljuje naprej.

Ker nisem pizda, kot nekateri drugi tule.

Si pa tumpast tako kakor nekateri tle in raje vidiš da ti hčerko nekdo posili, ker je migrant, si ga policija ne upa obravnavati, ker bi jih taki kot ti označili za najmanj naciste in tako je migrant še vedno na prostosti.

Gaius ::

ZaphodBB je izjavil:

Nekateri se sprašujete zakaj cenzura takšnih novic na najbolj gledanih dnevno informativnih oddajah, portalih... Ker takšni podivjani posamezniki obstajajo tudi brez migrantov oz. velika večina migrantov ni posiljevalcev oz. je posiljevalcev, morilcev in prevarantov med migranti cca. toliko kot med evropejci, takšne novice pa v prestrašenih evropejcih le potencirajo že tako spačene podobe migrantov.

Pa še ali bi bila ta deklica kaj manj posiljena, če bi jo isti bolnik posilil v Turčiji ali v Libiji?

Daleč smo prišli. Zdej že upravičujete posilstvo.

Moderatorji, zahtevam, da pobrišete zadnjih par 10 objav od jype-ja in zaphodBB-ja zaradi fašističnih, ksenofobnik in nestrpnih izjav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gaius ()

m0LN4r> Zato so ukinl loveparade?

Ne, to so zato, ker ne znate smeti dat v smetnjak.

KrJan> Si pa tumpast tako kakor nekateri tle in raje vidiš da ti hčerko nekdo posili, ker je migrant, si ga policija ne upa obravnavati, ker bi jih taki kot ti označili za najmanj naciste in tako je migrant še vedno na prostosti.

Lažeš. Spet.

Gaius> Daleč smo prišli. Zdej že upravičujete posilstvo.

Ne, vi se trudite, da bi bilo posilstev čim več - samo da niso blizu vas.

Zgodovina sprememb…

Lažeš. Spet.

Vsi ki te kritizirajo se lažejo.

Psihološka motnja.

A ponovimo koliko je posilstev na švedskem in kdo jih izvaja?

Best father medal goes to: Ata Jype

jype je izjavil:

m0LN4r> Zato so ukinl loveparade?

Ne, to so zato, ker ne znate smeti dat v smetnjak.

KrJan> Si pa tumpast tako kakor nekateri tle in raje vidiš da ti hčerko nekdo posili, ker je migrant, si ga policija ne upa obravnavati, ker bi jih taki kot ti označili za najmanj naciste in tako je migrant še vedno na prostosti.

Lažeš. Spet.

Gaius> Daleč smo prišli. Zdej že upravičujete posilstvo.

Lažeš, zavajaš, ukrivljaš dejansko stanje.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

Best father medal goes to: Ata Jype

Samo res ej tle lahko vidiš da je nekaj narobe z njim.

KrJan> Vsi ki te kritizirajo se lažejo.

Ne, ti se zares lažeš. Napisal si neresnično trditev.

m0LN4r> Best father medal goes to: Ata Jype

Jaz v resnici nisem tako zelo paranoičen, da bi verjel, da bodo imigranti posiljevali ženske kar vsevprek po Evropi. Zavedam se, da se bo možnost za tak dogodek dvignila skrajno malo.

Zgodovina sprememb…

Reycis ::

LEPO PROSIM Dejte prosim nehat z enovrstičnimi osebnimi obračunavanji

SimplyMiha ::

Prijavite ga na CSD, preden se otrokom res kaj zgodi!

Mare2 ::

Kolikor jaz vem, begunec ne sme posilit evropejko. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Ni kaj reč dober si za obrnit besede:). Sidikalisti so zato da se pogajajo dokler ne pride do situacije win-win kjer oboji so zadovoljni.

Seveda. Win-Win. Plača v gospodarstvu 900€ v JS 1700+ - vsi zadovoljni. V krizi smo že šest let, ne zato ker sindikati blokirajo vsak poskus liberalizacije gospodarstva, temveč zato ker je to win-win situacija.

Pol pa jaz obračam besede.

Jaz v resnici nisem tako zelo paranoičen, da bi verjel, da bodo imigranti posiljevali ženske kar vsevprek po Evropi. Zavedam se, da se bo možnost za tak dogodek dvignila skrajno malo.

"Skrajno malo"
50% gor za 2% dvig v populaciji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KrJan ()

jype je izjavil:

KrJan> Vsi ki te kritizirajo se lažejo.

Ne, ti se zares lažeš. Napisal si neresnično trditev.

m0LN4r> Best father medal goes to: Ata Jype

Medaljo dobiš anyway, izjavil si kar si. Pošljemo hčerki za 18ko en paket s tremi "dream boyi" in tole izjavo v kuverti.
Trade Republic 38MVDVXM

PaX_MaN ::

Reycis je izjavil:

LEPO PROSIM Dejte prosim nehat z enovrstičnimi osebnimi obračunavanji

A z begunci se pa lahko obračunava?

Najprej je treba prijavit na policijo tistega, ki je zapisal, da si policija ne upa obravnavat posiljevalca, ker je imigrant. Gre za sovražni govor z namenom ustvarjanja sovraštva zoper imigrante.

jype je izjavil:

Najprej je treba prijavit na policijo tistega, ki je zapisal, da si policija ne upa obravnavat posiljevalca, ker je imigrant. Gre za sovražni govor z namenom ustvarjanja sovraštva zoper imigrante.

Hahahahahahahaha

Mare2 je izjavil:

Kolikor jaz vem, begunec ne sme posilit evropejko. :)

Saj krasti in lagati se tudi ne sme.
Oh wait.

ZaphodBB je izjavil:

Seveda. Win-Win. Plača v gospodarstvu 900€ v JS 1700+ - vsi zadovoljni. V krizi smo že šest let, ne zato ker sindikati blokirajo vsak poskus liberalizacije gospodarstva, temveč zato ker je to win-win situacija.

Kaj sem reku da delajo dobro delo.

KrJan> "Skrajno malo"
KrJan> 50% gor za 2% dvig v populaciji.

Spet sovražni govor in izkrivljanje statistike. 50% gor pomeni, da je namesto dveh posilstev na mesec zdaj treba obravnavat štiri. Ker se posilstva strogo kaznuje to kvečjemu pomeni, da bo večina posiljevalcev izločena iz prebivalstva bistveno hitreje, kot bi se to zgodilo kjerkoli na bližnjem vzhodu z izjemo Izraela in Irana, kjer država trenutno še funkcionira.

Zgodovina sprememb…

yero7 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Seveda. Win-Win. Plača v gospodarstvu 900EUR v JS 1700+ - vsi zadovoljni. V krizi smo že šest let, ne zato ker sindikati blokirajo vsak poskus liberalizacije gospodarstva, temveč zato ker je to win-win situacija.

Kaj sem reku da delajo dobro delo.

V JS sindikatih jim ta logika uspeva, s tem da jih financira celotna država, zato je tudi šel javni dolg iz 20 na 80% v zadnjih 5 letih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

jype je izjavil:

Sovražnost je če policija obravnava migrante, jih ne sme
Če nekdo označi, da jih ni obravnavala, je spet sovražni govor

Doublespeak

Vsekakor pa jype. Si navaden lažnjivec

German Police Covering Up Rapes so as ‘Not to Legitimize Critics of Mass Migration’
http://www.infowars.com/german-police-c...

Spet se lažeš in zavajaš z namenom spodbujanja sovraštva in nestrpnosti zoper imigrante.

Vse, kar si v zadnjem prispevku zapisal, je laž.

Zgodovina sprememb…

Sidikalisti so zato da se pogajajo dokler ne pride do situacije win-win kjer oboji so zadovoljni.

V JS sindikatih jim ta logika uspeva, s tem da jih financira celotna država, zato je tudi šel javni dolg iz 20 na 80% v zadnjih 5 letih.

Umm, zgleda sem idiot in ne razumem kaj pomeni "pogajanja" in "win-win".

Posledično tudi verjetno ne razumem izrazov "zahtevati" in "prositi"?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

jype je izjavil:

KrJan> "Skrajno malo"

Spet sovražni govor in izkrivljanje statistike. 50% gor pomeni, da je namesto dveh posilstev na mesec zdaj treba obravnavat štiri. Ker se posilstva strogo kaznuje to kvečjemu pomeni, da bo večina posiljevalcev izločena iz prebivalstva bistveno hitreje, kot bi se to zgodilo kjerkoli na bližnjem vzhodu z izjemo Izraela in Irana, kjer država trenutno še funkcionira.

According to Swedish Radio on Tuesday, statistics from Sweden’s National Council for Crime Prevention show that the number of reported rapes against children is on the rise. The figures have nearly doubled in the last ten years: 467 rapes against children under the age of 15 were reported in 2004 compared with 258 in 1995. Legal proceedings continue this week in a case involving a 13 year old girl from Motala who was said to have been subjected to a group rape by four men. (Note: These four men were Kurdish Muslims, who raped the girl for hours and even took photos of doing so).

A bi se lahko vsaj potrudil argumentirat.

Ampak ne, jype podpira posiljevalce.f

jype je izjavil:

KrJan> "Skrajno malo"

Tiste štiri ženske (prej deklice) pa bodo tako srečne, kot tvoj posiljena hčerka.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Spet se lažeš in zavajaš z namenom spodbujanja sovraštva in nestrpnosti zoper imigrante.

Vse, kar si v zadnjem prispevku zapisal, je laž.

Kaj pa če je vse res ?

Reycis ::

jype je izjavil:

KrJan> "Skrajno malo"

jype sej razumem kaj hočeš povedat ampak kot prvo ne verjamem, da bi v afriki prišel tako daleč ker bi ga fental. Pravzaprav si ravno zaradi tega dejstva v afriki sploh nebi upal posiliti niti ene ženske. Kot drugo pa raje vidim da posili celo afriko kot pa da posili mojo mater/ženo/hčerko.

KrJan> Kaj pa če je vse res ?

Ni.

KrJan> he figures have nearly doubled in the last ten years:

Skratka, točno tako, kot sem zapisal.

Majk> ne verjamem, da bi v afriki prišel tako daleč ker bi ga fental.

Potem pač ne razumeš, kako operira IS.

Majk> Kot drugo pa raje vidim da posili celo afriko kot pa da posili mojo mater/ženo/hčerko.

Če posili celo Afriko, to ne pomeni, da zaradi tega tvoja mater/žena/hčerka ne bo posiljena. Nekateri tega ne razumejo.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

KrJan> Kaj pa če je vse res ?

Ni.

KrJan> he figures have nearly doubled in the last ten years:

Skratka, točno tako, kot sem zapisal.

Majk> ne verjamem, da bi v afriki prišel tako daleč ker bi ga fental.

Potem pač ne razumeš, kako operira IS.

Majk> Kot drugo pa raje vidim da posili celo afriko kot pa da posili mojo mater/ženo/hčerko.

Če posili celo Afriko, to ne pomeni, da zaradi tega tvoja mater/žena/hčerka ne bo posiljena. Nekateri tega ne razumejo.

Lih zato je dobro imet zaprte meje, da ko se jih popiše se izbrska njihovo zgodovino in ne pride do tega pri nas.

Reycis je izjavil:

jype je izjavil:

KrJan> "Skrajno malo"

jype sej razumem kaj hočeš povedat ampak kot prvo ne verjamem, da bi v afriki prišel tako daleč ker bi ga fental. Pravzaprav si ravno zaradi tega dejstva v afriki sploh nebi upal posiliti niti ene ženske. Kot drugo pa raje vidim da posili celo afriko kot pa da posili mojo mater/ženo/hčerko.

"Si nebi upal" ne velja za afričane. Si upajo.
««
16 / 373
»»