» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
300 / 373
»»

mzakelj ::

Ja levičarji se zmikajo in so sedaj tiho, prej pa smo bili vsi nacionalisti ( jaz sem in na to sem ponosen pa če se v tla zakopljete ) in nacisti. Sedaj se šele vidi nevarnost vsega tega imigrantskega vala. In še se bo stopnjevalo. Mediji pa že poročajo da zmanjkuje welcome refuge prostovoljcev. Itak saj vsi kateri so bili zavedeni so odstopil ko so vidli zakaj se gre. Ostali so samo še hardcore levičarji kateri bi prej šli žvet v jamo in iz nje tulili kdo vse je kriv, samo oni ne. In to bo pokopalo Evropo. Preveč levice se je nateplo na kup. Sami filozofi in psihologi. Noben pa ne zna njive zorat in krompirja posadit. Samo te naše kaviar levičarje iz ZL poglejte.

oo7 ::

Zelo pponosen na Slovence :)

Evropa se končno prebuja zdaj za novo leto so tudi tisti bolj zaspani videli kakšne posiljevalce smo spustili v Evropo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

aerie ::

Levičarji? Misliš na zdravorazumske ljudi? Niso nič tiho. Je pa res, da se ne izpostavljajo po nepotrebnem, kajti glavni problem niso migranti. Daleč od tega. Glavni problem so prestrašeni staroselci, ki v strahu mutirajo v nižja agregatna stanja ali pa šele sedaj kažejo svoj pravi obraz. Treba je biti previden, da se zgodovina prehitro ne ponovi.

Bavarski premier in predsednik Krščansko-socialne unije (CSU) Horst Seehofer zvišuje pritisk na nemško kanclerko Angelo Merkel zaradi njene politike do migrantov. Dal ji je dva tedna časa, da spremeni migrantsko politiko, sicer ji grozi tožba.

http://nova24tv.si/aktualno/ultimat-mer...

MREKLOVO V ZAPOR ZARADI VELEIZDAJE

krneki0001 ::

aerie je izjavil:

Levičarji? Misliš na zdravorazumske ljudi? Niso nič tiho. Je pa res, da se ne izpostavljajo po nepotrebnem, kajti glavni problem niso migranti. Daleč od tega. Glavni problem so prestrašeni staroselci, ki v strahu mutirajo v nižja agregatna stanja ali pa šele sedaj kažejo svoj pravi obraz. Treba je biti previden, da se zgodovina prehitro ne ponovi.

Staroselci niso tisti, ki so prišli v zadnjem času sem v miljonskem številu. In zgodovina se že ponavlja, samo tokrat so rjavosrajčniki kar naši levičarji.

Kr poglej levičarja, kake izjave ima. Dobesedno se veseli posilstev in jih ima samo nesramno dejanje. Niti jih noče obsodit.

nebivedu> Moje špilanje partizanskih komadov pred cerkvijo je provokacija kretenov z manjšim IQ-jem in nima nič s šovinizmom ali nacionalizmom.

jype>Tvoje špilanje partizanskih komadov pred cerkvijo je popolnoma enako nesramno kot šlatanje žensk pred Kölnsko železniško postajo.

Zate je torej šlatanje in posiljevanje žensk samo nesramno dejanje.

Zgodovina sprememb…

AC_DC ::

nebivedu, majica zate:

V Kölnu se bodo vse leto pripravljali na Silvestovanje 2016, na katerem se bo zbralo 1 milijon Evropejk.

Kako se je končala zgodba tistih astrofizikov, ki so jih iz Bavarske z avtobusom poslali v Berlin, v Merklovi ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Martin Krpan ::

aerie je izjavil:

Ne levičarji , še manj zdravorazumski ljudje ampak naivci z krščajnarskim krivdnim kompleksom , ki so malo preveč zares vzeli blodnje onega hipija Đizusa.

Spajky ::

IMHO Jezus je prevara iz časov rimskega imperija >:D ... (how to control masses!)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Matako ::

Profesorjem vstop na bazen.. prepovedan!

http://www.rtvslo.si/svet/prosilcem-za-...

Samo resno - kaj je s temi liki? Pa saj tudi če si prišel dobesedno včeraj in doma ne znaš priti niti okrog polja ti mora biti jasno, da pač v teh krajih ne moreš na bazenu kar izvleči svojega falafla in si ga zdrkati na soobiskovalke. Ravno tako ne moreš iti v ZOO in naskočiti kamele (razen v Štokholmu) - niste doma, gospod profesor! Prosim.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Pšenični ::

vostok_1 je izjavil:

Sicer nočem pregloboko, ampak blazno "fascinantno".

20 let nazaj je ženska na švedskem lahko svobodno šla na kavo ali kamor se ji je zljubilo, oblečena bolj ali manj kakor se ji je zahotelo.
Danes pa ženska na švedskem mora gledati kdo prihaja, kdo odhaja in se ozirati za seboj.

Something clearly went very, very wrong.

1975...lol

Kak to tolerirajo moderatorji...sočna bedrca, ......prave ženske tole....dobri stari časi. Dva sladkorčka. Niso pa to smernice slo techa noooo, zdej je družina drgač sestavljena po novem, no ni pa še bla potrjena na referendumu in bo treba na nove učbenike še mal počakat.....do takrat pa, velja tud za moderatorje dober star pregovor...potrplenje je božja mast....

Aja smo pri beguncih ala emigrantih, Yipe že mogoče probal kako azijko?? Menda je na Šwedskem, kjer majo menda ene nove igrice ....Berem sicer pred par minutami, Avstrija se definitivno zapira, postajamo odlagališče ......

Zgodovina sprememb…

http://www.jutarnji.hr/kovac--hrvatska-...

"AUSTRIJA PRIVREMNO IZAŠLA IZ SCHNGENA, KOVAČ NAJAVIO 'Hrvatska neće postati sabirni centar, zatvorit ćemo i granice ako bude potrebno!'"

Še vir da dodam, da je kredibilno, dost mamo enega Yipeta, ki se sproti zmišljuje mokre zgodbice......ane.

Inače, Austrija je danas privremeno izašla iz Scgengena i objavila da obaveza posjedovanja dokumenata na granici vrijedi odmah!

Zgodovina sprememb…

aerie ::

Pšenični je izjavil:

Inače, Austrija je danas privremeno izašla iz Scgengena i objavila da obaveza posjedovanja dokumenata na granici vrijedi odmah!

K sreči norost ni nalezljiva. Če članica EU začasno vzpostavi kontrolo na svoji državni meji še ne pomeni, da je izstopila iz schengenskega območja.

jype ::

Pšenični> Kak to tolerirajo moderatorji...sočna bedrca, ......prave ženske tole....dobri stari časi.

Takle komentar je na Švedskem že posilstvo, btw.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

vostok_1 ::

Da je švedska v pizdi/kurcu je že znano ja.

Niti ne. Meni se zdi pametno, da se nasilne šoviniste lahko kaznuje, kadar se takole v javnosti slinijo.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

jype je izjavil:

Niti ne. Meni se zdi pametno, da se nasilne šoviniste lahko kaznuje, kadar se takole v javnosti slinijo.

Pol boš moral tudi večji del vseh žensk pozapret.

Sicer pa se zapira ljudi na podlagi nekaj povsem benignih besed?
Reality/SJW = x/0 = it just doesn't work

jype je izjavil:

Angleško menda znaš.

dice7 ::

Keyser Soze je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ce sledimo tej logiki potem obstaja tudi enak delez nasilja zensk nad moskimi v arabskem svetu in argument da muslimani ne spostujejo zensk pade v vodo, mar ne?

Kar pa seveda ne drzi

Živimo tu in zdaj. Kolikor sem nazadnje preveril je leto 2016, januar, 16., lokacija vsaj mojega bivališča je Slovenija, EU.

Jaz moje "logike" iz zgornjega posta ne bi kar tako apliciral na svetovno populacijo, sploh pa ne na ortodoksne muslimanske družbe. Ker smo nekompatibilni.

Tako da imaš prav. Ne drži, ker ima naša družba napram arabski toliko specifik, da je treba "logiko" popolnoma na novo definirat.

P.S.: Mi je pa vseeno interesantno, kaj ti je uspelo potegnit svojo tezo iz mojega posta. Raven Ž nasilja nad M = raven M nad Ž => muslimani spoštujejo ženske ??? Kako sploh iz tega zdefiniraš spoštovanje? A manjko nespoštovanje potem pomeni spoštovanje? Al ni ne enega ne drugega? Al je več enega kot drugega? Kako sploh lahko govorimo o spoštovanju v istem stavku kot se pogovarjamo o nasilju? A se izničita med samo? Al kaj? Uffff...

Glede na to da si si delez nasilja 50-50 v sloveniji preprosto izmislil zakaj si ne bi se v arabskem svetu izmislili delez 50-50 ?

morbo ::

jype je izjavil:

Razen takrat ko se šovinisti nahajajo v mošeji. Takrat pometimo pod preprogo. Pssst, da ne bo multikulti trpel :))

Karaya 52 ::

Madoniš, tale blontna iz Abba... pje... človek bi napisal da je fletna pupa pa se boji da bi ga ozmerjalci z neonacijem. Če bi nosila burko bi bil svet enostavnejši.

morbo> Razen takrat ko se šovinisti nahajajo v mošeji. Takrat pometimo pod preprogo. Pssst, da ne bo multikulti trpel :))

Ni treba nič pometat pod preprogo. Preprosto se pove, da v mošeji so šovinisti, tako kot se pove, da so šovinisti v cerkvi. Vsak ima pravico biti šovinist, ga pa to izpostavi javni kritiki. Spodobi se tudi pohvalit tiste v cerkvah in mošejah, ki to niso, ker jim to omogoča, da pomagajo pri napredku verske doktrine.

Karaya 52> Madoniš, tale blontna iz Abba... pje... človek bi napisal da je fletna pupa pa se boji da bi ga ozmerjalci z neonacijem. Če bi nosila burko bi bil svet enostavnejši.

Pridobitev sodobnega razvoja zahodne civilizacije je, da lahko rečeš da sta tipa iz Abbe luštna, pa nihče ne misli, da si gej. Razen kadar to izjaviš med ljudmi z izrazito ruralno kulturo, ki še niso stopili iz konzervativnega balončka.

Pšenični> Angleško menda znaš.

Znam, ampak jaz znam interpretirat ta video, ti pa ne.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

Ni treba nič pometat pod preprogo. Preprosto se pove, da v mošeji so šovinisti, tako kot se pove, da so šovinisti v cerkvi. Vsak ima pravico biti šovinist, ga pa to izpostavi javni kritiki. Spodobi se tudi pohvalit tiste v cerkvah in mošejah, ki to niso, ker jim to omogoča, da pomagajo pri napredku verske doktrine.

Pa bi mogoče to poskusili? Zakaj se ti in ostali levičarji iz tega miljeja ne upate povedat tega na glas? Še več - čakate, da kdo kaj takega reče in ga ozmerjate s fašistom. Čemu Jure?

p.s.: Čemu, ni pravo vprašanje. Kdaj oz. kaj bo še potrebno, po tvojem mnenju, da boste lahko iskreno spregovorili o tem. Kdaj bo prihodnost evrope postala bolj pomembna od razrednega boja?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ZaphodBB> Zakaj se ti in ostali levičarji iz tega miljeja ne upate povedat tega na glas?

Ne vem, jaz se precej butasto počutim, ko moram razlagat, da je nebo modro.

ZaphodBB> Še več - čakate, da kdo kaj takega reče in ga ozmerjate s fašistom. Čemu Jure?

Pa ga res? Če bi kdo napisal "nekateri muslimani so totalni fašisti" bi se mi zdelo, da je povedal nekaj očitnega.

Če pa napiše "vsi muslimani hočejo kratit moje pravice" se mi pa zdi, da nima pojma, o čem sploh govori.

ZaphodBB> Kdaj bo prihodnost evrope postala bolj pomembna od razrednega boja?

Prihodnost Evrope ni odvisna od muslimanov, ampak od Evropejcev.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Dokaj povezano s temo: če nimate ideje za darilo naceljnu, aktivistu, SJWju...

https://boardgamegeek.com/boardgame/188...

Razkrinkavanje naceljnov, pravila... tako kot forum. Je torej tudi primerna vaja za forumske debate.

/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

hamez66 ::

Nekdanji prvi šef SOVE Damir Črnčec opozarja: V Sloveniji ne sme ostati niti en migrant

http://nova24tv.si/aktualno/crncec-v-sl...

Zanimiv intervju.

Evo da prilimam zadnje vprašanje:

Nekateri se želijo upreti tudi gradnji džamije v Ljubljani. Opozarjajo, da ne gre samo za verski objekt - da džamija in cerkev nista eno in isto. Predstavlja tudi džamija varnostno tveganje za Ljubljano in Slovenijo?

Predsednik Turčije Erdogan je citiral nekega islamskega pesnika, ki je napisal, da so džamije vojašnice, kupole čelade in verniki vojaki islama. Toliko o miroljubnosti islama. Pri slovenski džamiji je moteče predvsem to, da je financirana s strani Katarja, bogate zalivske države, ki podkupuje po Evropi, hkrati pa financira Islamsko državo. Pri tem se zastavlja vprašanje, kaj se bo s to džamijo dogajalo v Sloveniji, saj je glavni sponzor salafistično vahabitsko gibanje, ki prihaja iz Katarja in Savdske Arabije. To ni zmerni islam, kot tisti, ki je prišel v Slovenijo iz Bosne in Hercegovine. Danes se ta islam iz enakih razlogov radikalizira tudi v Bosni in Hercegovini.

Mislim, da bi morali zelo podrobno preučiti, ali bo šlo pri ustanovi za šeriatizacijo, ki je v popolnem nasprotju s slovensko ustavo ter našo demokratično in pravno ureditvijo, kakor tudi poskuse omejevanja svobode govora in napade na medije, kot jih je bil nedavno deležen tednik Reporter. Lahko jih pričakujete tudi drugi mediji, ki boste razkrivali islamski radikalizem.

Ne smemo in ne bomo dopustili posega v naše ustavne pravice. Name se na primer obračajo tudi muslimani iz Slovenije, ki so v velikem precepu. V radikalnem vahabističnem centru, ki ga imamo na Viču v Ljubljani, in ki ni edini v Sloveniji, so namreč posamezniki, ki pritiskajo na zmerne muslimane v Sloveniji in Ljubljani, da se začno obnašati in oblačiti podobno kot oni. Sprašujejo jih, kdaj boš zavil svoj soprogo, nisi dober vernik, ker nimaš brade, in podobno. Podobne zahteve postavljajo tudi financerji iz Katarja in Savdske Arabije. Kam to vodi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Zanimiv intervju.

Premalo varnostne analize, preveč politične agitacije. Po tem sodeč Črnčec o varnostnih zadevah nima pojma.

hamez66 ::

ZaphodBB je izjavil:

Zanimiv intervju.

Premalo varnostne analize, preveč politične agitacije. Po tem sodeč Črnčec o varnostnih zadevah nima pojma.

Kul, še prebrat nisi imel časa, pa si že tako moder. :)))

Sami provokatorji, brez argumentov.

Pa se mi ne da zapenjat. Preberite si in uživajte nedeljo. S troli se mi ne da ubadat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Matako> Dokaj povezano s temo: če nimate ideje za darilo naceljnu, aktivistu, SJWju...

Pri nas je pomoje prepovedana, kot tarok med prohibicijo.

Zgodovina sprememb…

Kul, še prebrat nisi imel časa, pa si že tako moder. :)))

Eni lahko beremo zelo hitro in sploh ne rabimo brati na glas. Hkrati lahko prebrano tudi zelo hitro analiziramo. Try harder.

Ta damir crnec v prostem casu pise clanke za reporter, in med drugimi primerja begunsko krizo s turskimi vpadi

dice7 je izjavil:

Ta damir crnec v prostem casu pise clanke za reporter, in med drugimi primerja begunsko krizo s turskimi vpadi

Daj ti Repovža v red spravi, ok?

zmaugy ::

dice7 je izjavil:

Lep primer rasističnega sovražnega govora. Tipično.

zmaugy je izjavil:

dice7 je izjavil:

je bilo nenamerno. drugace je pa crnec (kot tudi črnec) priimek ki se uporabla v sloveniji

opeter ::

Torej, Avstrija bo vrača begunce v Slovenijo ... spominja me na tole:
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ZaphodBB> Daj ti Repovža v red spravi, ok?

Ne morm, k ni moj.

Ampak jaz (in dice7) ga ne citiram kot argument.

opeter> Torej, Avstrija bo vrača begunce v Slovenijo

Ne, nobenega begunca ne bo vrnila.

Zgodovina sprememb…

opeter ::

jype je izjavil:

A, da ne? Kaj je pol tole?

Avstrijska notranja ministrica Johanna Mikl Leitner je v petek izjavila, da bodo avstrijski varnostni organi na meji s Slovenijo od konca prihodnjega tedna zavračali vse prebežnike, ki nameravajo le prečkati Nemčijo, ne pa tam zaprositi tudi za azil.

Kot je pojasnila, nemški organi namreč spuščajo v državo samo ljudi, ki nameravajo tam zaprositi za zaščito, v nasprotnem primeru jih vrnejo Avstriji. Avstrijska ministrica je zatrdila, da bodo vsakega begunca, ki bo želel na Švedsko, na meji zavrnili.

Vir: RTV
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

morbo ::

Begunci =/= migranti. Tisti ki so resnično begunci, bodo zaprosili za azil. Socialni oportunisti, ki v EU lezejo po zastonj denar, pa bodo zavrnjeni.

Torej se vidimo na taharuš party na tromostovju! Bizmilah!

Heavy ::

dice7 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

dice7 je izjavil:

je bilo nenamerno. drugace je pa crnec (kot tudi črnec) priimek ki se uporabla v sloveniji

Velike besede, za nekoga, ki ne zna velikih začetnic uporabljat.

Heavy je izjavil:

Velike besede, za nekoga, ki ne zna velikih začetnic uporabljat.

dajmo zacet ocenjevat semantiko na podlagi semiotike!

jype je izjavil:

morbo> Razen takrat ko se šovinisti nahajajo v mošeji. Takrat pometimo pod preprogo. Pssst, da ne bo multikulti trpel :))

Karaya 52> Madoniš, tale blontna iz Abba... pje... človek bi napisal da je fletna pupa pa se boji da bi ga ozmerjalci z neonacijem. Če bi nosila burko bi bil svet enostavnejši.

Pridobitev sodobnega razvoja zahodne civilizacije je, da lahko rečeš da sta tipa iz Abbe luštna, pa nihče ne misli, da si gej. Razen kadar to izjaviš med ljudmi z izrazito ruralno kulturo, ki še niso stopili iz konzervativnega balončka.

Pšenični> Angleško menda znaš.

Znam, ampak jaz znam interpretirat ta video, ti pa ne.

Saj ne mislimo , da si gej !8-O
Mislimo in vemo , da si šupak meraklija!:))

Nekdanji prvi šef SOVE Damir Črnčec opozarja: V Sloveniji ne sme ostati niti en migrant

Seksualni izgredi so bili v resnici načrtovani in napovedani
http://nova24tv.si/aktualno/seksualni-i...

opeter je izjavil:

jype je izjavil:

A, da ne? Kaj je pol tole?

Avstrijska notranja ministrica Johanna Mikl Leitner je v petek izjavila, da bodo avstrijski varnostni organi na meji s Slovenijo od konca prihodnjega tedna zavračali vse prebežnike, ki nameravajo le prečkati Nemčijo, ne pa tam zaprositi tudi za azil.

Kot je pojasnila, nemški organi namreč spuščajo v državo samo ljudi, ki nameravajo tam zaprositi za zaščito, v nasprotnem primeru jih vrnejo Avstriji. Avstrijska ministrica je zatrdila, da bodo vsakega begunca, ki bo želel na Švedsko, na meji zavrnili.

Vir: RTV

Ja , jurček ima prav , ne bodo jih vračali temveč zavračali !
Težka razlika za nas a nje ?:P

AC_DC ::

M-Power

Ti grdi rasist, da se je več tisoč astro fizikov na isti dan v Eu več državah odločilo iti na taharuš party je popolno naključje !

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

matijadmin ::

ZaphodBB je izjavil:

Pa bi mogoče to poskusili? Zakaj se ti in ostali levičarji iz tega miljeja ne upate povedat tega na glas? Še več - čakate, da kdo kaj takega reče in ga ozmerjate s fašistom. Čemu Jure?

p.s.: Čemu, ni pravo vprašanje. Kdaj oz. kaj bo še potrebno, po tvojem mnenju, da boste lahko iskreno spregovorili o tem. Kdaj bo prihodnost evrope postala bolj pomembna od razrednega boja?

Čemu pa se ti slepomišiš, da obstajajo samo levičarji in desničarji na tem svetu, pa da so ČP delo levčarjev?

hamez66 je izjavil:

Zanimiv intervju.

Evo da prilimam zadnje vprašanje:

Nekateri se želijo upreti tudi gradnji džamije v Ljubljani. Opozarjajo, da ne gre samo za verski objekt - da džamija in cerkev nista eno in isto. Predstavlja tudi džamija varnostno tveganje za Ljubljano in Slovenijo?

Predsednik Turčije Erdogan je citiral nekega islamskega pesnika, ki je napisal, da so džamije vojašnice, kupole čelade in verniki vojaki islama. Toliko o miroljubnosti islama. Pri slovenski džamiji je moteče predvsem to, da je financirana s strani Katarja, bogate zalivske države, ki podkupuje po Evropi, hkrati pa financira Islamsko državo. Pri tem se zastavlja vprašanje, kaj se bo s to džamijo dogajalo v Sloveniji, saj je glavni sponzor salafistično vahabitsko gibanje, ki prihaja iz Katarja in Savdske Arabije. To ni zmerni islam, kot tisti, ki je prišel v Slovenijo iz Bosne in Hercegovine. Danes se ta islam iz enakih razlogov radikalizira tudi v Bosni in Hercegovini.

Mislim, da bi morali zelo podrobno preučiti, ali bo šlo pri ustanovi za šeriatizacijo, ki je v popolnem nasprotju s slovensko ustavo ter našo demokratično in pravno ureditvijo, kakor tudi poskuse omejevanja svobode govora in napade na medije, kot jih je bil nedavno deležen tednik Reporter. Lahko jih pričakujete tudi drugi mediji, ki boste razkrivali islamski radikalizem.

Ne smemo in ne bomo dopustili posega v naše ustavne pravice. Name se na primer obračajo tudi muslimani iz Slovenije, ki so v velikem precepu. V radikalnem vahabističnem centru, ki ga imamo na Viču v Ljubljani, in ki ni edini v Sloveniji, so namreč posamezniki, ki pritiskajo na zmerne muslimane v Sloveniji in Ljubljani, da se začno obnašati in oblačiti podobno kot oni. Sprašujejo jih, kdaj boš zavil svoj soprogo, nisi dober vernik, ker nimaš brade, in podobno. Podobne zahteve postavljajo tudi financerji iz Katarja in Savdske Arabije. Kam to vodi?

Butelj od človeka. Vernik v strankarske mučenike in nestrpno ideologijo. Predvsem pa marioneta tega mučenika.
Vrnite nam techno!

Zgodovina sprememb…

zmaugy ::

"Butelj od človeka" ni ravno pravilna uporaba slovenščine. Zelo sem razočaran. Et tu?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

matijadmin ::

oo7 je izjavil:

Vredno se je vprašati, koliko je sodelovsl pri načrtovanju tale Damir, da toliko ve! Desnjaški false flag.
Vrnite nam techno!

Pa ne boš rekel da bi takle kmetavzarski desnjaški izmeček lahko vsaj teoretično prelisičil mentalno , versko ,moralno in politično superiorne profesorje , znanstvenike in astronavte iz BV , da bi delali za njegovo agendo ????!!!!

Kako ti kaj tako fašističnega sploh lahko pride na pamet ?
Da nisi ti dvojni , a ????!!!:P

Čemu pa se ti slepomišiš, da obstajajo samo levičarji in desničarji na tem svetu, pa da so ČP delo levčarjev?

Prosim? Dopuščam možnost, da nisi seznanjen z levičarskim spinom po Kolnu in se ti je ponesrečilo. Evo en lep primerek. Z večino zapisanega se strinjam.

Razen s tem, da laže skozi izpuščanje pomembnih dejstev. Da radikalne desnice ne napaja samo "čista zloba, ki je v belem človeku". Temveč tudi totalna impotenca represivnih organov, ki niso sposobni sankcionirati nasilja manjšine migrantov - ti brez omejitev izvajajo nasilje predvsem nad drugimi migranti in tudi nad lokalnim prebivalstvom, kadar imajo možnost.

Nisem še pozabil, kako ste se drli, ko so nekateri opazili, da je med migranti občuten delež ekonomskih migrantov.
Nisem še pozabil, kako ste se drli, ko so nekateri opazili, da je med migranti večina samskih moških.
In zlepa ne bom pozabil, kako ste poskušali in še vedno poskušate utišati poročila o nevšečnostih, do katerih prihaja predvsem zaradi naivnosti in neukosti.

Fašisti so fašisti, to je jasno. Vsaj meni, pa je tudi jasno - da z zanikanjem resnice ne bomo mogli uspešno voditi boja proti ksenofobom. Vse kar bomo dosegli je, da nas ljudje ne bodo več jemali resno.

Pozivate k javni debati, katero potem sabotirate takoj, ko nekdo izjavi nekaj kar se ne sklada z ideologijo regresivnega levičarstva.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

Grozljivo: Dijakinje v Salzburgu dva meseca žrtve spolnih zlorab migrantov

Po grozljivih množičnih spolnih napadih v Nemčiji sedaj prihajajo na plan novi primeri krutega izživljanja migrantov. Tri avstrijske šolarke so prijavile spolne napade v Salzburgu, ki so se dogajali že od novembra. Na poti iz šole so jih obkolili njihovi sošolci iz Afganistana in Sirije in jih spolno nadlegovali, grabili po intimnih predelih in pretepali. Storilci so v Avstrijo prišli z migrantskim valom v tem šolskem letu.

http://nova24tv.si/aktualno/grozljivo-d...

mzakelj ::

Ksenofobija je konstrukt levičarskih profesorjev ko jim zmanjka debate. Drugače pa poglejte koliko uspešnih podjetnikov, res uspešnih je desničarjev pri nas in koliko levičarjev. Nekako vas bo čudilo kako lahko človek za katerega pravite da je po domače zabit in ne zna razmišljati uspe voditi dobro stoječo podjetje. Po drugi strani pa se lahko pogleda vse te profesorje vključno z unim poljskim škodljivcem mramorjem kakšna aroganga jih je. Da ne govorimo o ciganki violeti in mlečnemu lukecu. Me zanima če tadva sploh imata eno delovno uro brez 45 minut malice vmes !! In taki naj bi nam vodili državo. Še zase ne znajo poskrbet in gredo lepo v parlament kjer naj jih futra raja. Drugače pa vsak pripadnik rapefuge welcome in vsi levičarji sprejmite te profesorje na svoj dom. Saj vas je sama dobrota, pa še kakšno življenje boste rešili. Saj veste desničarji bi jih po vaši logiki zmetali v bljižnje jame. Aja saj res od kje so se naučili ?? Hm, od dedkov levakov ? Saj se očitno vse lumparije katere delajo desničarji naučijo od levičarjev. Tudi NKVD je naučil SS kako se postavi uničevalno taborišče. In v zahvalo je Stalin podaril "zagonski kapital" Dolfetu.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()
««
300 / 373
»»