» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
202 / 373
»»

Bryn ::

PrihajaNodi je izjavil:

Amm Breivik je bil kristjan, dajmo vse kristjane izgnat iz EU, zato ker je dokazano da so množični morilci. Lahko prilimam člank o njegovem strelskem pohodu, ki to dokazujejo...

Njah, njah, njah, slab argument. Če bi šlo za par muslimanov, ki so res bugunci ni problema, tako je pa ta masa enormna. Medtem, pa bi recimo množična preselitev japoncev v Evropo lahko pomenila revolucijo, ker ta narod je pa deloholičen in inteligenten. Ti ljudje živijo za delo. No, tudi kitajci niso daleč stran.

Se bodo azijci hitro pobrali iz Trsta, ko jo bood migrantje usekali preko piranskega zaliva v Italijo.

Katolikov je v EU že zdaj 360.000.000, veš kako enormna masa je to!

AnitaTrump ::

Bryn je izjavil:

Amm Breivik je bil kristjan, dajmo vse kristjane izgnat iz EU, zato ker je dokazano da so množični morilci. Lahko prilimam članke o njegovem strelskem pohodu, ki to dokazujejo...

Breivik je imel za vzor zioniste. Na veliko je hvalil izrael in Nethanyahuta.
Kaganovich je bil jud in je zakrivil holodomor, dajmo vse jude izgnat...

jype ::

Wrop> Predlagam, da gre v kako državo, kjer prevladuje večinsko muslimanska populacija, pa se tam konkretneje zavzema za enakost.

Svoj predlog si lahko svobodno vtakneš v lastno analno odprtino. V analne odprtine drugih ga brez njihovega privoljenja ne smeš tlačit.

PrihajaNodi> Ok, nisi mi odgovoril na naslednje vprašanje.

Vem.

AnitaTrump je izjavil:

Bryn je izjavil:

Amm Breivik je bil kristjan, dajmo vse kristjane izgnat iz EU, zato ker je dokazano da so množični morilci. Lahko prilimam članke o njegovem strelskem pohodu, ki to dokazujejo...

Breivik je imel za vzor zioniste. Na veliko je hvalil izrael in Nethanyahuta.
Kaganovich je bil jud in je zakrivil holodomor, dajmo vse jude izgnat...

Citirano po wikipediji na hitro:
In 2009, he wrote "Today's Protestant church is a joke. Priests in jeans who march for Palestine and churches that look like minimalist shopping centres. I am a supporter of an indirect collective conversion of the Protestant church back to the Catholic."

Ampak ja, pudarjam samo kako je glupo posploševanje na podlagi parih primerov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bryn ()

PrihajaNodi ::

Vem.

Čemu ne?

oo7 ::

Bryn je izjavil:

oo7 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Amm Breivik je bil kristjan, dajmo vse kristjane izgnat iz EU, zato ker je dokazano da so množični morilci. Lahko prilimam člank o njegovem strelskem pohodu, ki to dokazujejo...

Amm Brevik je zaprt medtem, ko nihče ne ve koliko Jihadistov se sprehaja po Evropi.

Nihče tudi ne ve koliko množičnih morilcev katoliške vere se sprehaja po Evropi, da o pedofilih ne govorimo. Dajmo jih že enkrat vse skup za vsak primer izgnat...

Aha zdaj razumem v Evropi imamo že toliko množičnih morilcev krščanske vere in pedofilov, da je treba zdaj pripeljat še tiste iz muslimanske vere? :))

3p ::

PrihajaNodi je izjavil:

Če tu živijo legalno, se ne množijo hitreje kot Evropejci. In to zato ker so Evropejci.

Seveda in ko se preseliš v azijo si avtomatsko azijec.

No, sam sem že večkrat povedal da je ena dobra stran vse te zmešnjave. Karmen Švegelj bo lahko imela direkten prenos o Ljubljanski Pomladi iz Ljubljane ko bo masa ljudi, pretežno prišlekov, želela odstaviti Cerarja ali mogoče kasneje Janšo. Cel svet pa bo gledal ta demokratičen pohod in to ljudstko vstajo množic, ki bi ji še Matija Gubec zavidal.

Malo nejasno sem se izrazil. Govorim o državljanstvu (članic EU).
Večina muslimanov živečih v Evropi ima državljanstvo teh držav.
Torej so Evropejci. Kaj pa. Muslimanski prebivalci Pakistana na tri generacije dolgem dopustu v GB?
Smo Slovenci le slovanski na 100 generacij dolgem dopustu pod Alpami?

Če se preselim v Argentino in pridobim argentinsko državljanstvo, bom seveda Argentinec. Moji otroci še toliko bolj. Potencialno bodo še argentinski Slovenci, če se bo dalo dobiti kak sponzoriran obisk v Sloveniji.

Glede protestov in zamenjave oblasti. Malo štetja, da ne boste neupravičeno razširjali strahu.

1) Za azil v Sloveniji je v času begunske krize *zaprosilo* ~100 ljudi?
2) Če pride v Evropo 10 milijonov beguncev, bi Sloveniji sorazmerno s številom prebivalcev pripadlo okoli 40000 beguncev. S tem bi predstavljali dobra 2% vseh volilnih upravičencev. Če ustanovijo svojo stranko (pod fiktivnim pogojem, da bi se dogovorili za eno samo), sploh ne bodo prišli v parlament. Če vsi volijo Zduženo levico (skladno s strahovi nekaterih tule), ZL še vedno ne bo prehitela Desusa. Kaj šele SDS ali SMC.

PrihajaNodi> Čemu ne?

Več razlogov:
- Ne tiče se nikogar,
- nimam potrebe po tem,
- glede lastne zasebnosti se bodo otroci odločali sami, ko odrastejo, do tedaj je pa nimam namena nerazumno kompromitirati,
- ne vidim, kako bi lahko bilo to povezano s trenutno razpravo.

M-Power> Aha zdaj razumem v Evropi imamo že toliko množičnih morilcev krščanske vere in pedofilov, da je treba zdaj pripeljat še tiste iz muslimanske vere?

Ne. Treba je poskrbeti za ljudi, ki potrebujejo našo pomoč. Nihče ne "vozi muslimanov v Evropo", izpolnjujemo zgolj svojo dolžnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

lexios ::

Pa ko si že pri tem.. se ti kdaj zgodi, da po gosje odkorakaš v kopalnico ko vstaneš? V kombinaciji s trdim v desno je to naci-simptom.

Ejga, raj naum govoru! Ampak, v kombinaciji s trdim priporočam uporabo vazelina! ;)

lexios> Ejga, raj naum govoru! Ampak, v kombinaciji s trdim priporočam uporabo vazelina! ;)

Ja madonca, kam ga pa tlačiš? Sej ne da se me tiče, me pa vseeno skrbi za tvoje zdravje in ti toplo priporočam uporabo odprtin, ki zagotavljajo samodejno lubrikacijo. Res je dober občutek!

jype je izjavil:

PrihajaNodi>

M-Power> Aha zdaj razumem v Evropi imamo že toliko množičnih morilcev krščanske vere in pedofilov, da je treba zdaj pripeljat še tiste iz muslimanske vere?

Ne. Treba je poskrbeti za ljudi, ki potrebujejo našo pomoč. Nihče ne "vozi muslimanov v Evropo", izpolnjujemo zgolj svojo dolžnost.

Tisti ljudje, ki prihajajo v Evropo 90% njih ne potrebujeje naše pomoči, ker so ekonomski migranti tisti pravi begunci so v Turčiji, Lebanonu, Jordaniji tudi Iraku in Siriji tisti ljudje potrebujejo pomoč ne ti, ki hodijo v Evropo izkoriščat.

oo7 je izjavil:

Bryn je izjavil:

oo7 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Amm Brevik je zaprt medtem, ko nihče ne ve koliko Jihadistov se sprehaja po Evropi.

Nihče tudi ne ve koliko množičnih morilcev katoliške vere se sprehaja po Evropi, da o pedofilih ne govorimo. Dajmo jih že enkrat vse skup za vsak primer izgnat...

Aha zdaj razumem v Evropi imamo že toliko množičnih morilcev krščanske vere in pedofilov, da je treba zdaj pripeljat še tiste iz muslimanske vere? :))

Karkoli, me veseli, da si konsistenten v svojih prepričanjih in se strinjaš z mojo trditvijo, da so vsi katoliki morilci in pedofili, na podlagi parih primerov...

M-Power> Tisti ljudje, ki prihajajo v Evropo 90% njih ne potrebujeje naše pomoči,

Zopet! Podatki, podatki, podatki! Ne kr neki nakladat. Tudi jaz lahko rečem: "Te budale k ne marajo beguncev so itak vsi po vrst nasilni do svojih lastnih družin, tako da ne bi blo nobene škode, če bi se jih zaprl v taborišča in jim pobral premoženje in nepremičnine, pa bi mel več k zadost za vse begunce nastanit in nahrant!"

M-Power> so ekonomski migranti

Tvoje ocene v resnici niso pomembne, kar je odlično, ker so napačne.

Zgodovina sprememb…

Jype važno, da so tvoji podatki vedno 100% točni in, da imaš ti vedno prav, da nisi ti kak prerok?

Bryn je izjavil:

oo7 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Ste za kompromis? Dejmo izgnat iz EU samo moški spol kristjanov! Nežnejši spol, RKC vernice, vas najbrž ne ogrožajo? Sm pa tja mogoče kakšna v spalnici, ampak ne bodimo malenkostni, ko nas še čakajo velike naloge.

3p ::

fantasycamp je izjavil:

Eksperiment levih gre tako kot so hoteli... http://www.frontpagemag.com/point/18372...
>

Neverjetno, kako slovenski desničarji v tematiki begunske krize radi citirate "nevtralne" židovske think-tanke. Kot pravim. Še bo nekaj iz vas.

"Članek" sam seveda tega imena ni vreden. Pravi približno tole: vsi, ki dobivajo otroške dodatke, živijo na račun socialne države?!

jype je izjavil:

lexios> Ejga, raj naum govoru! Ampak, v kombinaciji s trdim priporočam uporabo vazelina! ;)

Ja madonca, kam ga pa tlačiš? Sej ne da se me tiče, me pa vseeno skrbi za tvoje zdravje in ti toplo priporočam uporabo odprtin, ki zagotavljajo samodejno lubrikacijo. Res je dober občutek!

Napačno si si interpretiral. Vprašanje je blo: "Se ti kdaj zgodi, da po gosje odkorakaš v kopalnico ko vstaneš?" Ali drugače, kdo je kdo, torej kdo ga faše, kdo... No sj veš. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

M-Power> Jype važno, da so tvoji podatki vedno 100% točni in, da imaš ti vedno prav, da nisi ti kak prerok?

Ne, ne, narobe me razumete, tovariš: Znanstvenik sem! Podatki seveda niso vedno stoodstotno točni, a jim ni treba bit - pomembno je le, da je magnituda napake dovolj stopničk nižje od magnitude vsakega podatka, ter da se napak ne pozabi upoštevati tudi pri računanju.

lexios> Napačno si si interpretiral. Vprašanje je blo: "Se ti kdaj zgodi, da po gosje odkorakaš v kopalnico ko vstaneš?" ;)

Hm, nisem prepričan, če pravilno razumem vprašanje. A lahko malce bolj pojasniš to gosje korakanje?

lexios> Ali drugače, kdo je kdo, torej kdo ga faše, kdo... No sj veš. ;)

Aja, tko. Nisem še doživel, žal mi je - fantaziranje pa ne povzroča sprememb pri hoji.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

jype je izjavil:

Hm, nisem prepričan, če pravilno razumem vprašanje. A lahko malce bolj pojasniš to gosje korakanje?

Drugače pa... kam je zajadrala debata. "Kam ga to tlačiš?"... prosim vas. No mogoče je to odgovor na "kam gre tema, ko je godwin že uporabljen, do kosti?"

Se počutim krivega, ja, sem šofiral vse skupaj v to smer.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

lexios je izjavil:

Bryn je izjavil:

oo7 je izjavil:

Bryn je izjavil:

Ste za kompromis? Dejmo izgnat iz EU samo moški spol kristjanov! Nežnejši spol, RKC vernice, vas najbrž ne ogrožajo? Sm pa tja mogoče kakšna v spalnici, ampak ne bodimo malenkostni, ko nas še čakajo velike naloge.

Jaz seveda nisem za izgon, napisana trditev je samo prikaz absurdnosti "vsi muslimani so posiljevalci" logike.

Matako> Drugače pa... kam je zajadrala debata. "Kam ga to tlačiš?"... prosim vas.

Moral sem preveriti. Varnost je na prvem mestu!

Matako> Se počutim krivega, ja, sem šofiral vse skupaj v to smer.

Vsaj vojne nisi omenil, tako da kar se mene tiče si kul.

Bryn> Jaz seveda nisem za izgon, napisana trditev je samo prikaz absurdnosti "vsi muslimani so posiljevalci" logike.

To je kar velik problem, da normalen človek sploh ne more pokazat absurdnosti, ne da bi vsaj za hip zanemaril svojo racionalno moralo in se postavil na popolnoma neubranljivo stališče. Veliko pove o tem, kako absurden je nacionalizem že sam po sebi, kaj šele vse njegove izpeljanke.

Jaz seveda nisem za izgon, napisana trditev je samo prikaz absurdnosti "vsi muslimani so posiljevalci" logike.

Škoda, men se zdi kompromis vredu. Mogoče bi pol tud nehal vleč RKC iz rokava.

lexios je izjavil:

Škoda, men se zdi kompromis vredu. Mogoče bi pol tud nehal vleč RKC iz rokava.

Osebno sem ateist ampak enačenje RKC in katolikov nima smisla. Vsakega človeka je treba individualno obravnavat ne glede na spol/vero/usmerjenost/raso/...

Če je človek idijot je idijot, če je kriminalec jer kriminalec, če je dober človek je pač dober človek, pa naj verjame v karkoli. Dejanja posameznika naj povejo kakšen ta posameznik je.

Lepo, da si opazu. Matako je pacifist, romantik pravzaprav, ni pa hipi. Kaj češ, sj men je tud všeč naša ograja. Begunci pa ne, ampak samo zato, ker je več moških kot žensk. In to ne pomeni, da me skrbi za naše bjonde, ampak se pa vseen zaskrljeno vprašam: "Kam bomo pa mi tlačil?" Jebiga, tak pač sm. ;)

Zgodovina sprememb…

lexios je izjavil:

Lepo, da si opazu. Matako je pacifist, romantik pravzaprav, ni pa hipi. Kaj češ, sj men je tud všeč naša ograja. Begunci pa ne, ampak samo zato, ker je več moških kot žensk. In to ne pomeni, da me skrbi za naše bjonde, ampak se pa vseen zaskrljeno vprašam: "Kam bomo pa mi tlačil?" Jebiga, tak pač sm. ;)

lexios, če ne bo več tukaj kam za tlačit.. bomo pa emigrirali!
/\/\.K.

Cool!8-)

Osebno sem ateist ampak enačenje RKC in katolikov nima smisla.

Čist mal pa, priznaj no. ;)

Matako je izjavil:

lexios je izjavil:

lexios, če ne bo več tukaj kam za tlačit.. bomo pa emigrirali!

Seksualne migrante je treba nazaj poslat v izvorno državo, pomagat pa samo beguncem!

lexios je izjavil:

Cool!8-)

Osebno sem ateist ampak enačenje RKC in katolikov nima smisla.

Čist mal pa, priznaj no. ;)

Nope :)

Zgodovina sprememb…

Matako> lexios, če ne bo več tukaj kam za tlačit.. bomo pa emigrirali!

Sej se razmnožujejo 50x hitrej kot mi, to bo hitr velik punc, je pa res, da se bo za blondinke mogoče treba preselit.

lexios> Čist mal pa, priznaj no. ;)

Kako pa? Šefe RKC pravi, da je treba begunce sprejemati odprtih rok, katoliki so pa vsi like "fuj, sandniggerji ciganski".

Zgodovina sprememb…

Sumljivo tiho je postalo, pa ne da so šli vsi domov že ob 15h :D

Bryn je izjavil:

Sumljivo tiho je postalo, pa ne da so šli vsi domov že ob 15h :D

Kar upaj!
/\/\.K.

perci ::

jst sem obupal, ker se s takim nacijem kot je jype ne da imeti konstruktivne debate

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Wrop ::

jype je izjavil:

Wrop> Predlagam, da gre v kako državo, kjer prevladuje večinsko muslimanska populacija, pa se tam konkretneje zavzema za enakost.

Svoj predlog si lahko svobodno vtakneš v lastno analno odprtino. V analne odprtine drugih ga brez njihovega privoljenja ne smeš tlačit.

Dva stavka pa se zaplezaš v lastne besede. Nič nepričakovanega. Od rasista in po novem še fašista kaj drugega kot enosmerna pogojevanja ni za pričakovati.

Heavy ::

jype je izjavil:

katoliki so pa vsi like "fuj, sandniggerji ciganski".

Stari, tebe pa pere na 90°C z centrifugo :D

Mr.B ::

jype, samo trdi med vrsticam da pač jim ne smsmo vsiljevati lastne moralne ali pa kar direkt RKC nadzore, ker so ti kot kaže celo slabši od njihovih. V končni fazi jype trdi, da če jih skušamo asimilirati "kar je za slovence izjemno težko razumeti", da kršimao njihova načela. ŠE huje če zahtevamo da se vedejo po naših pravilih in vzorcih, postanemo avtomatično nacisti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Wrop> Dva stavka pa se zaplezaš v lastne besede.

Kako je pa videti pojav, ki ga poskušaš opisat? Ker do zdaj se nisem še nič zaplezal, razumem pa, da mnogi zmotno verjamete, da je ta država vaša in da se torej podreja vašim vrednotam, a vas moram obvestiti, da se ne. Slovenija je evropska država in se podreja evropskim vrednotam: Solidarnosti, strpnosti in spoštovanju človekovih pravic.

perci> jst sem obupal, ker se s takim nacijem kot je jype ne da imeti konstruktivne debate

Na koncu bom še jaz kriv, da ti ne smeš otroku dat čokolina.

Heavy> Stari, tebe pa pere na 90°C z centrifugo :D

_S_ centrifugo! Ta suhi škafec pušča! Če si tega ne moreš zapomnit, potem čimprej spizdi iz Slovenije!

Mr.B> jype, samo trdi med vrsticam da pač jim ne smsmo vsiljevati lastne moralne ali pa kar direkt RKC nadzore, ker so ti kot kaže celo slabši od njihovih

Hm? Kako pa vsiliš lastno moralo nekomu drugemu?

Mr.B> V končni fazi jype trdi, da če jih skušamo asimilirati "kar je za slovence izjemno težko razumeti", da kršimao njihova načela.

Res? Katera so ta "njihova" načela? Kako jih kršimo? Kje jaz to trdim?

Mr.B> ŠE huje če zahtevamo da se vedejo po naših pravilih in vzorcih, postanemo avtomatično nacisti.

Res? Kako pa postanemo nacisti, če od prišlekov zahtevamo, da na vrata z napisom RINI pritisnejo, namesto da bi vlekli?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Heavy ()

jype je izjavil:

Wrop> Dva stavka pa se zaplezaš v lastne besede.

Kako je pa videti pojav, ki ga poskušaš opisat? Ker do zdaj se nisem še nič zaplezal, razumem pa, da mnogi zmotno verjamete, da je ta država vaša in da se torej podreja vašim vrednotam, a vas moram obvestiti, da se ne. Slovenija je evropska država in se podreja evropskim vrednotam: Solidarnosti, strpnosti in spoštovanju človekovih pravic.

perci> jst sem obupal, ker se s takim nacijem kot je jype ne da imeti konstruktivne debate

Na koncu bom še jaz kriv, da ti ne smeš otroku dat čokolina.

Heavy> Stari, tebe pa pere na 90°C z centrifugo :D

_S_ centrifugo! Ta suhi škafec pušča! Če si tega ne moreš zapomnit, potem čimprej spizdi iz Slovenije!

Mr.B> jype, samo trdi med vrsticam da pač jim ne smsmo vsiljevati lastne moralne ali pa kar direkt RKC nadzore, ker so ti kot kaže celo slabši od njihovih

Hm? Kako pa vsiliš lastno moralo nekomu drugemu?

Mr.B> V končni fazi jype trdi, da če jih skušamo asimilirati "kar je za slovence izjemno težko razumeti", da kršimao njihova načela.

Res? Katera so ta "njihova" načela? Kako jih kršimo? Kje jaz to trdim?

Mr.B> ŠE huje če zahtevamo da se vedejo po naših pravilih in vzorcih, postanemo avtomatično nacisti.

Res? Kako pa postanemo nacisti, če od prišlekov zahtevamo, da na vrata z napisom RINI pritisnejo, namesto da bi vlekli?

An ad hominem (Latin for "to the man" or "to the person"), short for argumentum ad hominem, is an attack on an argument made by attacking the character, motive, or other attribute of the person making the argument, rather than attacking the argument directly.

Pogost pojav, ko nasprotniki v debati ugotovijo, da so njihove trditve na trhlih tleh.

No, da ne bom samo nakladal, še skrajno državni, popolnoma uradni in nadvse pravilni odgovori državnih organov na neutemeljene pomisleke tistih, ki gojijo neracionalne strahove:

http://predlagam.vladi.si/webroot/files...

http://predlagam.vladi.si/webroot/files...

Vredno branja!

Zgodovina sprememb…

Axbcd ::

Migrantje pokazali svoj pravi obraz. Niso sem prišli, ker bežijo pred vojno, prišli so živet na naš račun. Vprašanje za humanitarce - ali je televizija življenjskega pomena? Ali jim država krši človekove pravice, ker jim ne nabavi 4K televizijo z XXL programskim paketom?

U sobama nemamo televizor, bolje da se vratimo i umremo

Niso zadovoljni, da sploh dobijo hrano. Zdaj bi radi še svoj meni sestavljali. 12€ ni dovolj? Kaj če ti denar, če imaš streho nad glavo, hrano in vse stroške bivanja zastonj? Luksuz pač ni problem davkoplačevalcev in države. Država je dolžna zagotoviti osnovne življenjske potrebščine, cigareti, lizike, bombončki se štejejo pod luksuz in niso nujni za preživetje.

U sobi imamo samo krevet, nemamo televizor. Ne možemo zaključati vrata sobe, nema privatnost - rekla je mlada djevojka novinarima. Izbjeglice su se požalile i na hranu. Kažu da danima jedu istu hranu, a ljute se i zato što dobivaju samo 12 eura tjedno

perci ::

Jype, ali bi te motilo, če Slovenija v skladu z zakonskimi pooblastili migrantom/beguncem zapleni gotovino nad 10k EUR, če bi jo vnesli v državo?

Axbcd je izjavil:

Migrantje pokazali svoj pravi obraz. Niso sem prišli, ker bežijo pred vojno, prišli so živet na naš račun. Vprašanje za humanitarce - ali je televizija življenjskega pomena? Ali jim država krši človekove pravice, ker jim ne nabavi 4K televizijo z XXL programskim paketom?

U sobama nemamo televizor, bolje da se vratimo i umremo

Niso zadovoljni, da sploh dobijo hrano. Zdaj bi radi še svoj meni sestavljali. 12€ ni dovolj? Kaj če ti denar, če imaš streho nad glavo, hrano in vse stroške bivanja zastonj? Luksuz pač ni problem davkoplačevalcev in države. Država je dolžna zagotoviti osnovne življenjske potrebščine, cigareti, lizike, bombončki se štejejo pod luksuz in niso nujni za preživetje.

U sobi imamo samo krevet, nemamo televizor. Ne možemo zaključati vrata sobe, nema privatnost - rekla je mlada djevojka novinarima. Izbjeglice su se požalile i na hranu. Kažu da danima jedu istu hranu, a ljute se i zato što dobivaju samo 12 eura tjedno

TV v lastni sobi je res overkill, pa za tistih 12€ se bunit tudi ni lih lepo do države, ki jo je sprejela.

Je pa to povedalo eno dekle, kar pomeni 0.5% če je beguncev v centru 200 (številka je izmišljena), kar pod nobenim pogojem ni reprezentativno za vseh par sto tisoč beguncev mar ne?

Po drugi strani pa ima še najhujši morilec v zaporu dostop do skupne TV, vsak dan drugačno hrano. Da ne govorimo, da želja po malo zasebnosti ni tak big deal. Razen če kar rečemo da raje vidimo, da imajo morilci večji "luksuz" kot begunci.

Pa še fotka zaporniške celice v Nizozemskem zaporu:
Fotka

Zgodovina sprememb…

Sej se razmnožujejo 50x hitrej kot mi, to bo hitr velik punc, je pa res, da se bo za blondinke mogoče treba preselit.

Jst sm za kompromise. Če bodo vsaj rjave... ;)

Axbcd ::

Bryn je izjavil:

TV v lastni sobi je res overkill, pa za tistih 12€ se bunit tudi ni lih lepo do države, ki jo je sprejela.

Je pa to povedalo eno dekle, kar pomeni 0.5% če je beguncev v centru 200 (številka je izmišljena), kar pod nobenim pogojem ni reprezentativno za vseh par sto tisoč beguncev mar ne?

Po drugi strani pa ima še najhujši morilec v zaporu dostop do skupne TV, vsak dan drugačno hrano. Da ne govorimo, da želja po malo zasebnosti ni tak big deal. Razen če kar rečemo da raje vidimo, da imajo morilci večji "luksuz" kot begunci.

Menda so migrantje protestirali. Kolikšna je številka ne vem, so pa migrantje veliko bolj organizirani in številčnejši na protestih kot državljani. Na YT si zavrti kakšen posnetek protestov migrantov v UK, Francija (smo ga že večkrat objavili, lepote migracij alias nasilje).

Kaj imajo zaporniki je nepomembno. Dejstvo je, da so migrantje sem prišli, ker 'bežijo' pred vojno, in protesti zoper države, ki jim je rešila rit in jih vsak dan futra, so zelo neprimerni, celo žaljivi. Nekomu ponudiš zatočišče, potem te pa jebe v glavo ker nima TV ali internet. TV je luksuz, ki ga nimajo vsi državljani. Zakaj bi jim bil kdorkoli dolžan kupiti televizijo in plačevati naročnino? Televizija ni nekaj samoumevnega, tudi internet ne. Hrana? Je kakršna je. Kaj takega so naredili za državo, da bi jim kuhali specialitete?

perci> Jype, ali bi te motilo, če Slovenija v skladu z zakonskimi pooblastili migrantom/beguncem zapleni gotovino nad 10k EUR, če bi jo vnesli v državo?

Ne, seveda ne. V čem je pa problem? Saj se da pravilno prijavit, pa ti potem ničesar ne zaplenijo, pa še "na osebo" je, tako da družine lahko prinesejo precej več.

NLight2> Menda

A, zdaj smo že pri "menda".

Menda imajo Avstrijci v kleteh kot spolni pripomoček zaprte hčerke, menda imajo slovenski nacisti seznam vseh verskih veljakov, ki so zlorabljali otroke, pa ga skrivajo, menda so muslimani neizobraženi. Kar hočeš, skratka.

NLight2> protesti zoper države, ki jim je rešila rit in jih vsak dan futra, so zelo neprimerni, celo žaljivi.

Seveda so. Natanko toliko žaljivi, kot protesti tistih, ki protestirajo zoper lastno državo, ker je solidarna in zagotavlja človekove pravice vsem, ki lahko dokažejo, da imajo 23 parov kromosomov. Vseeno, konflikt se lahko razreši s preprostim pozivom: "Shut up, asshole!"

lexios> Jst sm za kompromise. Če bodo vsaj rjave... ;)

Se strinjam. Tudi jaz nisem usekan na blondinke, če pa kdo je, lahko ugodno priskrbim peroksid.

Zgodovina sprememb…

morbo ::

"Sirski punkerji" se pritožujejo nad nastanitvijo

Food no good, za čike in gnusno šminko pa je :)

TV je luksuz, ki ga nimajo vsi državljani.

Ne seri, TV je dandanes standard. Drugo vprašanje pa je kakšen apartma so rezervirali in kaj piše v prospektu! Je to apartma z ** zvezdicami, ***? Anyway, če poznaš koga, ki ga nima sporoč. Oddam en črno bel in en barven. Takle.

Se strinjam. Tudi jaz nisem usekan na blondinke, če pa kdo je, lahko ugodno priskrbim peroksid.

Govor zase. Jst nisem reku, da nisem! ;)

Zgodovina sprememb…

Axbcd je izjavil:

Bryn je izjavil:

TV v lastni sobi je res overkill, pa za tistih 12EUR se bunit tudi ni lih lepo do države, ki jo je sprejela.

Menda so migrantje protestirali. Kolikšna je številka ne vem, so pa migrantje veliko bolj organizirani in številčnejši na protestih kot državljani. Na YT si zavrti kakšen posnetek protestov migrantov v UK, Francija (smo ga že večkrat objavili, lepote migracij alias nasilje).

Kaj imajo zaporniki je nepomembno. Dejstvo je, da so migrantje sem prišli, ker 'bežijo' pred vojno, in protesti zoper države, ki jim je rešila rit in jih vsak dan futra, so zelo neprimerni, celo žaljivi. Nekomu ponudiš zatočišče, potem te pa jebe v glavo ker nima TV ali internet. TV je luksuz, ki ga nimajo vsi državljani. Zakaj bi jim bil kdorkoli dolžan kupiti televizijo in plačevati naročnino? Televizija ni nekaj samoumevnega, tudi internet ne. Hrana? Je kakršna je. Kaj takega so naredili za državo, da bi jim kuhali specialitete?

Po pravici povedano me zanima koliko časa bi bil ti tiho, če bi moral jest eno in isto hrano. Vsakemu človeku gre prej ali slej na bruhanje če vsak dan je isto hrano. Se mi zdi da sem zasledil pred časom, da je to fiziološka reakcija in ne zmišljevanje.

In ja, zaporniki v tem primeru so pomembni, ker predstavljajo neko primerjavo kam po lastnem mnenju uvrščamo njih in begunce. Če gledamo iz skrajno praktičnega stališča in vzamemo za primer morilca, ki je umoril državljana Nizozemske. Ne samo, da mu država plačuje streho nad glavo in hrano, sam ne prispeva nič k skupnemu dobremo, še nasprotno, državi je odvzel prihodek, ki bi ga umorjeni ustvaril. Zakaj bi država bila bolj dolžna nuditi "luksuz" takemu človeku kot pa beguncu?

Vsekakor pa ne jaz ne ti ne veva dovolj, na podlagi kratkega posnetka brez poznavanja ostalih okoliščin je nesmiselno govoriti tukaj.

Zgodovina sprememb…

lexios> Jst nisem reku, da nisem! ;)

Kolk hobokov peroksida pol pravš da rabš?

morbo> Food no good, za čike in gnusno šminko pa je :)

Prav je, da se pritožujejo, če od njih pričakujejo da bodo živeli v razmerah, ki so podobne sirskim zaporom. Za boljši standard se je vedno pametno boriti z vsemi sredstvi - tudi z delom (ki ti ga mora država gostiteljica najprej dovoliti).

PrihajaNodi ::

Ne seri, TV je dandanes standard. Drugo vprašanje pa je kakšen apartma so rezervirali in kaj piše v prospektu! Je to apartma z ** zvezdicami, ***? Anyway, če poznaš koga, ki ga nima sporoč. Oddam en črno bel in en barven. Takle.

Ja tv ni luksuz, če je ugasnjen in stoji, ko pa plačuješ kabelsko in rtv prispevke je pa kar naenkrat 30+ mesečno. TV je luksuz pa kakrokoli obračaš. Še posebno za tiste na sociali.

Kdaj bodo dobili passporte?

Zgodovina sprememb…

In ja, zaporniki v tem primeru so pomembni, ker predstavljajo neko primerjavo kam po lastnem mnenju uvrščamo njih in begunce. Če gledamo iz skrajno praktičnega stališča in vzamemo za primer morilca, ki je umoril državljana Nizozemske. Ne samo, da mu država plačuje streho nad glavo in hrano, sam ne prispeva nič k skupnemu dobremo, še nasprotno, državi je odvzel prihodek, ki bi ga umorjeni ustvaril. Zakaj bi država bila bolj dolžna nuditi "luksuz" takemu človeku kot pa beguncu?

Beguncu ja, ekonomskemu migrantu ne. Ali pa vse tri izgnat nazaj v "Sirijo"... Fer?

Sicer pa če lahko tisti nasprotniki migrantov, ki bi radi migrante/begunce postrelili, strpali v taborišča, metali bombe na njih, svoje besede zagovarjajo s svobodo govora, potem imajo tudi migrantje/begunci svobodo do govora oz. v tem primeru protesta, mar ne?
««
202 / 373
»»