Forum » Izdelava spletišč » Ecommerce credit card processor
Ecommerce credit card processor
valkyrie ::
Živjo,
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z sprejemanjem kreditnih kartic na spletni strani preko Braintree, ki je hčerinsko podjetje od PayPalla. Marsikje pravijo da ima paypall katastrofalno podporo in če kupec prekliče plačilo, so ponavadi na strani kupca, ne glede na dejansko dogajanje... kakšne imate vi izkušnje in kakšno alternativo bi predlagali?
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z sprejemanjem kreditnih kartic na spletni strani preko Braintree, ki je hčerinsko podjetje od PayPalla. Marsikje pravijo da ima paypall katastrofalno podporo in če kupec prekliče plačilo, so ponavadi na strani kupca, ne glede na dejansko dogajanje... kakšne imate vi izkušnje in kakšno alternativo bi predlagali?
neoserv ::
Mi imamo s PayPal dobre izkušnje, samo argumente moraš imeti na svoji strani:
- dokaz, da si korektno opravil storitev;
- ne škodi, če imaš dobro zapisane pogoje uporabe.
BrainTree smo implementirali pri tej spletni trgovini z natikači - www.lomm.si in deluje super.
Tudi njihove podpora je hitra in radi pomagajo.
- dokaz, da si korektno opravil storitev;
- ne škodi, če imaš dobro zapisane pogoje uporabe.
BrainTree smo implementirali pri tej spletni trgovini z natikači - www.lomm.si in deluje super.
Tudi njihove podpora je hitra in radi pomagajo.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero e-trgovino izbratiOddelek: Izdelava spletišč | 3695 (2868) | Vice |
| » | Metode plačilaOddelek: Kaj kupiti | 2370 (2016) | juroz |
| » | Spletno plačevanje storitveOddelek: Izdelava spletišč | 4029 (3005) | hendriks |
| » | Ebayjeva podružnica se pripravlja na bitcoin, heker napadel Nakamotov e-predalOddelek: Novice / Kriptovalute | 9353 (7844) | poweroff |
| » | Rails in Kartično PlačevanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1178 (1013) | v2dot0 |