Forum » Loža » A je bil že kdo na dopustu na Malti in ?
A je bil že kdo na dopustu na Malti in ?
prismo ::
Me zanima če je bil kdo na dopustu na Malti in na Cipru in kako mu je bilo všeč??
Ne mislim na malti z lopato v rokah
Ne mislim na malti z lopato v rokah
Slowenc ::
Jest sm biu na Malti. 8 dni maturanca je blo norih.
Če si žurer in imaš rad vroče, vlažno podnebje in močno sonce in rad pogledaš za lepimi ženskami potem je Malta pravi kraj zate. Tut drago ni, bi reku, tko kot pri nas. Sploh tekila je zelo poceni.
Priporočam
Če si žurer in imaš rad vroče, vlažno podnebje in močno sonce in rad pogledaš za lepimi ženskami potem je Malta pravi kraj zate. Tut drago ni, bi reku, tko kot pri nas. Sploh tekila je zelo poceni.
Priporočam
Skiny gate.
Iztirjenec ::
Ja večinoma so skalnate plaže... Je pa ena lepa peščena plaža Golden Bay (tak zlato-rumen-oranžen pesek) samo je fejst iz centra (avtobus...) Lahk pa greš tudi v plavo laguno, je tud peščeno dno (beli drobni pesek).
To je to...
To je to...
mAsA ::
Kot je reko Pizdun - Vroče, vroče. Golden bay je enkratna. Drugač pa same skale (beri še gamsi bi se jim izognili; bos tja nikakor :). Dežja praktično ne poznajo, vroče kot v peklu. Veliko prijetnih lokalov,žensk (veliko skandinavk). Z eno besedo SUPER.
P.S. Busi so legenda (če še majo one stare) in stalno natrpani do konca, če se ne rineš ponavadi čakaš na naslednjega (kakih 20 min).
P.S. Busi so legenda (če še majo one stare) in stalno natrpani do konca, če se ne rineš ponavadi čakaš na naslednjega (kakih 20 min).
Ja to me je zanimalo, baje da bi ble naj te plaže 5-10km odaljene.Men letos tja vleče zarad kar ugodnih cen, pa malo spremembe, predlani sem bil na Mallorci, lani pa v Turčiji. Se še pa za Ciper, mogoče tudi Tunizija (je ugodno) pa tudi Grčijo odločam.
Kako pa vam (vsem ki ste bli tam) je blo drugač všeč na Malti.
Ja pa za tudi kakšne druge destinacije se z priporočili priporočam
Kako pa vam (vsem ki ste bli tam) je blo drugač všeč na Malti.
Ja pa za tudi kakšne druge destinacije se z priporočili priporočam
Zavo ::
Malta je zakon, priporočam pa tudi Kreto (predvsem severo-zahodni del, Malio ali Hersonisos). Vroče, poceni in sanjske plaže!
majin() ::
jst tud priporocam malto.. seveda ce ti je vsec nocno zivljenje, ker podnevi tam nimas kaj dosti za pocet ;) razen te golden bay, ki je super ceprav kar natrpana ni kje bit - mogoce bazeni in kaka plazica pod hotelom. vseeno super.
lp
lp
Pa hotelčki, pa hrana so bli o.k.? Se spomni kateri za konkreten hotel v katerem je bil??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: prismo ()
chrush ::
Malo bom obudil temo. Je kdo na Malti ali je pred kratkim bil tam? Sam sem bil pred mnogimi leti. Zanima me, ali se da rentati stirikolesnike, kot recimo v Grciji, ko jih imas na vsakem vogalu. Je celada tam obvezna? Razmisljam, da bi konec septembra skocil malo tja.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
maldic ::
A nima Malta eno izmed najbolj strogih protikoronskih ukrepov? Razen ce so kaj spremenili?
Yakamashi ::
@chrush Ja, jaz zivim na Malti. Stirikolesnike se da rentat, celada obvezna, vsaj jaz nisem se nikogar videl brez. Je pa seveda drugo vprasanje, koliko te bo se vleklo k temu, ko bos enkrat videl situacijo v prometu.
@maldic nasprotno, ze vso pandemijo smo ena od drzav z relativno milimi ukrepi. Razen, ce mislis pogoj za vstop na otok, to je pa druga zgodba, ker moras biti polno cepljen. Ce nisi, te po prihodu na otok vtaknejo v 4-star quarantine hotel v sobo za 14 dni, ena noc stane 100EUR in stroske po dveh tednih krijes sam.
@maldic nasprotno, ze vso pandemijo smo ena od drzav z relativno milimi ukrepi. Razen, ce mislis pogoj za vstop na otok, to je pa druga zgodba, ker moras biti polno cepljen. Ce nisi, te po prihodu na otok vtaknejo v 4-star quarantine hotel v sobo za 14 dni, ena noc stane 100EUR in stroske po dveh tednih krijes sam.
Za promet vem, da je kaoticen, ampak me to ne skrbi prevec. Kak dan bom edino rabil, da se navadim, da je treba v rondo zaviti v levo. Opcija je tudi rent-a-car, ampak bi raje stirikolesnika. Vmes pa bom koristil se avtobus. A karte za avtobus se da kupiti na letaliscu, ali pa celo od doma?
Yakamashi ::
Ja, na letaliscu mas Malta Public Transport kiosk v Arrivals delu. Googlaj "Tallinja Explore Card", 7 dni neomejeno potovanj z busi, to je najboljsa varianta.
Kumbaja ::
Kak dan bom edino rabil, da se navadim, da je treba v rondo zaviti v levo. Opcija je tudi rent-a-car, ampak bi raje stirikolesnika.
po mojih izkušnjah je to z štirikolesnikom ali motorjem še bistveno težje, kot v avtu, tako da če nimaš izkušenj z vožnjo po "napačni strani" zna bit promet na malti, še posebej ko se skupaj najde kup turistov in lokalcev, kar konkreten zalogaj.
Drugače pa če greš konec septembra ko bo nižja sezona se da rentat za zelo majhen denar. Najem avta za 5 dni je bil 4 leta nazah 70eur.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kumbaja ()
zmist ::
Jest sm biu na Malti. 8 dni maturanca je blo norih.
Priporočam
@OP, jaz upam, da nisi tak idiot kot tale zgoraj. Malta ima cisto hudo zgodovino in je kaj za videti, sploh, ce prej preberes kaj o tej zgodovini. Tako, da, ce imas enake gone kot idiot zgoraj, potem raje ostani doma, skoda denarja, sparaj denar za kasneje, ko se ti bo intelekt dvignil in pojdi raje takrat. Ali nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmist ()
Likalnik ::
Pač ga je za razumet..."idiot" zgoraj je bil na maturancu...kar pomeni samo alkohol in to je to...nisem še slišal za maturanta kateri je na maturantskem izletu opazoval arhitekturo in obiskoval zgodovinske znamenitosti....99% jih je tam za to, da so mrtvo pijani (načeloma je res vseeno, če bi šli v Portorož)...
sedaj, ko je že skoraj 20 let od odprtja te teme...predvidevam, da "idiot" zgoraj že drugače gleda na svet in da bi mu bil obisk Malte sedaj čisto drugo doživetje
sedaj, ko je že skoraj 20 let od odprtja te teme...predvidevam, da "idiot" zgoraj že drugače gleda na svet in da bi mu bil obisk Malte sedaj čisto drugo doživetje
Smurf ::
Ka si star 18 let, ti je valda bolj pomembno alkohol in preganjanje punc, tista arhitektura ze pride na vrsto, ko si starejsi.
Sam sem ze bil na Malti pred petnajstimi leti, ampak menim, da se je kar nekaj stvari od takrat spremenilo. Ce ne, je razlika ze v tem, da sem bil takrat ziheras in sem sel z agencijo, tokrat pa grem v lastni reziji. In nic bat, ne grem se ga tja napit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dopust v sredozemljuOddelek: Loža | 1756 (1402) | pobalinka2 |
» | Nujno!!Katera zlata vrata so pobarvali na črno, da jih napoleon nebi odneso?Oddelek: Šola | 1639 (944) | PersonaRudis |
» | En lep pozdrav vsem skupi iz MalteOddelek: Loža | 1946 (1421) | Jebiveter |
» | Agencija za matuanca!Oddelek: Loža | 2032 (1711) | Gh0st |
» | Maturanski izlet: Španija in GrčijaOddelek: Loža | 2501 (2258) | Fella |