Forum » Loža » Jomashop - Marc Jacobs
Jomashop - Marc Jacobs
Obertan ::
Pozdravljeni,
se opravičujem, če je že kje bila podobna tema, ampak imam eno vprašanje.
Punci bi za roj. dan kupil eno uro od Marc Jacobsa in sem našel na strani Jomashop dobro ceno in me tako zanima, če je že kdo kupoval tam in kolikšni je predvidoma končni znesek, ki ga moraš plačati v tem primeru. Vključno s carino shippingom in ostalimi stroški.
Primer ure:
www.jomashop.com/marc-by-marc-jacobs-wa...
Zanima, če mogoče poznate kakšno podobno stran, ki ima prav tako ure s takšno ceno...
Hvala za kakršenkoli odgovor.
se opravičujem, če je že kje bila podobna tema, ampak imam eno vprašanje.
Punci bi za roj. dan kupil eno uro od Marc Jacobsa in sem našel na strani Jomashop dobro ceno in me tako zanima, če je že kdo kupoval tam in kolikšni je predvidoma končni znesek, ki ga moraš plačati v tem primeru. Vključno s carino shippingom in ostalimi stroški.
Primer ure:
www.jomashop.com/marc-by-marc-jacobs-wa...
Zanima, če mogoče poznate kakšno podobno stran, ki ima prav tako ure s takšno ceno...
Hvala za kakršenkoli odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instant kava/kapučinoOddelek: Loža | 5844 (3283) | XLapse |
» | Kaj vemo o napadih Spectre in Meltdown na procesorje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 37011 (31506) | D3m |
» | Kako čimceneje do Macbook Pro ali Air 13"?Oddelek: Kaj kupiti | 1579 (1355) | zattara318 |
» | Philips integriral LED v tkaninoOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5188 (3749) | Stepni Volk |
» | Kdo kaj svetujeOddelek: Operacijski sistemi | 1569 (1342) | bodom |