Forum » Šola » Učenje nemščine online
Učenje nemščine online
Fukomuko ::
V dobrem mesecu bi se rad naučil nemščine kolikor je mogoče, pri čemer sem bolj kot ne začetnik (imam A1 tečaj), zato bi moral začeti skoraj od začetka. Po nasvetih iz starih tem sem že pričel z Duolingom in Lingq, zanima pa me, če obstaja še kakšna dobra, po možnosti brezplačna spletna učilnica?
Ko bo nakup ponovno omogočen, nameravam naročiti tudi pakete na eLearn. Že ima kdo izkušnje z njimi, obstaja še kakšna boljša alternativa?
Ko bo nakup ponovno omogočen, nameravam naročiti tudi pakete na eLearn. Že ima kdo izkušnje z njimi, obstaja še kakšna boljša alternativa?
konspirator ::
Na robotku namesti tole, https://play.google.com/store/apps/deta...
up. ime in geslo dela na online strani preko pcja (dobiš link na mail).
up. ime in geslo dela na online strani preko pcja (dobiš link na mail).
--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 507747 (4728) | miko22 |
» | shrani.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10873 (2628) | njyngs |
» | Je Bolha poginila med operacijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17418 (7180) | FTad |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20887 (8593) | m!cho |
» | Iščem spletno aplikacijoOddelek: Izdelava spletišč | 2526 (2199) | Gandalfar |