Forum » Loža » Kam po šolsko torbo?
Kam po šolsko torbo?
Izaso ::
Živijo, zanima me, kje se dobi kvalitetno šolsko torbo pa da niso neke astronomske cene? Rabim za drugo triado, ker je torba od prve že preveč zdelana (in premajhna).
jusv ::
Mi smo tamalemu kupili nahtbtnik na kolesih Strelo Mcqueen v Mladinski knjigi. Za koleščke smo se odločili, da bo lažje vlekel goro zvezkov in delovnih zvezkov iz šole, je pa že dovolj star in močan, da tudi dvigne torbo. Mislim, da so vse torbe tam znižane za 10%, smo pa do sedaj bli vedno zelo zadovoljni s kvaliteto.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Super Sonic ::
Šolske torbe so kot vse ostale stvari: večina iz Kitajske (3 večje tovarne, kjer posamezni proizvajalci zakupujejo linije), Poljska tudi močna na tem področju, kvaliteta prihaja iz bolj severnih koncev, ampak tisto ni poceni, predvsem pa je za torbe značilno, da je naš učni sistem malo poseben in drugačen, zato tudi toliko različnih nastopov na trgu po izvedbi.
Pri šolskih torbah so praviloma nastavljeni ogromni RVC nastavki (x3+DDV na vhod), v največji meri zato, ker tisti, ki kupuje mora vzeti veliko in to skladiščiti, če pa ne proda, pa skladišči še kakšno leto, pri čemer tvega model in vzorec torbe.
Pri nas imaš ponudbo DZSja, MKT, Kopije_Nove, Office%more oz. Office&bags in nekaj morja manjših papirnic, pa seveda Target iz Liveja (Izola). Overall je vse enoinsti "drek", ki se ga uvaža iz Frankfurtskega Paperworlda, kjer pač proizvajalci "štemplajo v zakupljenih linijah" ene in iste/podobne stvari. Target je malo močnejši, pa še vedno zaradi narave izdelave ne izstopa nikjer. Prava osvežitev na to temo je Hofer, ki je recimo letos ponujal top kvaliteto za 19,90EUR. V lidlu sem pa samo zasledil avstrijske prvošolske torbe, ki pri nas praviloma ne pridejo v poštev, ker prvi razredi itak puščajo torbe v šolah (po večini šol) in se takšnih glomazih torb ne uporablja. Vseeno so za 29,90EUR nudil torbo, ki bi v MKTju prišla krepko čez 100EUR.
Kaj zdej rabiš je čisto subjektivna stvar, velja samo pravilo, da 10% popust pri nakupu VSEH šolskih potrebčin zgleda približno tako smešno kot 0,0000000000001% pri nakupu avtomobila.
Moj nasvet: pojdi v kakšen nakupovalni center, poišči DZS, MKT, Office&Bags ali Targetov line (špar, leclerk, ipd) in poišči za kakšnimi lanskimi modeli.
ps
Meni je bil vedno simpatičen stric Essl: Georg Essl Rucksack; gospod iz "foha", nikoli niso bile njegove torbe drage, pa vedno kar precej na nivoju:
http://www.shopssl.de/epages/es112481.s...
Pri šolskih torbah so praviloma nastavljeni ogromni RVC nastavki (x3+DDV na vhod), v največji meri zato, ker tisti, ki kupuje mora vzeti veliko in to skladiščiti, če pa ne proda, pa skladišči še kakšno leto, pri čemer tvega model in vzorec torbe.
Pri nas imaš ponudbo DZSja, MKT, Kopije_Nove, Office%more oz. Office&bags in nekaj morja manjših papirnic, pa seveda Target iz Liveja (Izola). Overall je vse enoinsti "drek", ki se ga uvaža iz Frankfurtskega Paperworlda, kjer pač proizvajalci "štemplajo v zakupljenih linijah" ene in iste/podobne stvari. Target je malo močnejši, pa še vedno zaradi narave izdelave ne izstopa nikjer. Prava osvežitev na to temo je Hofer, ki je recimo letos ponujal top kvaliteto za 19,90EUR. V lidlu sem pa samo zasledil avstrijske prvošolske torbe, ki pri nas praviloma ne pridejo v poštev, ker prvi razredi itak puščajo torbe v šolah (po večini šol) in se takšnih glomazih torb ne uporablja. Vseeno so za 29,90EUR nudil torbo, ki bi v MKTju prišla krepko čez 100EUR.
Kaj zdej rabiš je čisto subjektivna stvar, velja samo pravilo, da 10% popust pri nakupu VSEH šolskih potrebčin zgleda približno tako smešno kot 0,0000000000001% pri nakupu avtomobila.
Moj nasvet: pojdi v kakšen nakupovalni center, poišči DZS, MKT, Office&Bags ali Targetov line (špar, leclerk, ipd) in poišči za kakšnimi lanskimi modeli.
ps
Meni je bil vedno simpatičen stric Essl: Georg Essl Rucksack; gospod iz "foha", nikoli niso bile njegove torbe drage, pa vedno kar precej na nivoju:
http://www.shopssl.de/epages/es112481.s...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
koyotee ::
Trunk&co so kvalitetne torbe za normalen denar, najbolj važne so seveda naramnice, da te ne žulijo!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Mikasa ::
Mi smo kot zadnja leta vse nabavili naenkrat. Nevem, če še kdo pri diskonterjih išče torbe za osnovnošolce, ker je vseeno kar razlika pri materialu, ki se hitreje obrabi. Zato smo mi (spet) naredili malo večji nakup prek emka.si. Torba je prišla okoli 50€ če se ne motim, kar se meni ne zdi pretirano. Pa tudi če bi bila kakih 10€ več, mi nebi bil problem, ker ta torba brez problema zdrži celotno šolsko leto ali dve, če sinček špara z njo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šolske potrebščineOddelek: Kaj kupiti | 674 (539) | bajsibajsi |
» | Prilagajanje izobraževalnega sistema v današnjem hitrem rač . in informacijskem razvoOddelek: Loža | 3878 (3085) | kuglvinkl |
» | Kateri nahrbtnik za na študijOddelek: Kaj kupiti | 7906 (6673) | jero_no1 |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 5251 (3980) | overlord_tm |
» | za prenosnik: torba ali nahrbtnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4730 (3605) | TeraSonic++ |