Forum » Šola » Pomoč pri magisteriju - Kariera na področju IKT
Pomoč pri magisteriju - Kariera na področju IKT
cimra16 ::
Zdravo!
Sem podiplomska študentka FDV-ja in v okviru magistrskega dela izvajam raziskavo na temo Kariera na področju IKT.
K sodelovanju vabim vse, ki se ukvarjate z informatiko, računalništvom in telekomunikacijami ter ste starejši od 30 let. Če ustrezate tej ciljni skupini, vas prosim, da me kontaktirate preko darya.kiwi@gmail.com. Nato lahko anonimno poklepetamo v živo ob dobri kavi/ pijači, po telefonu ali preko spleta (skype ali chat).
Vaše sodelovanje bo izjemnega pomena in se vam zato vnaprej iskreno zahvaljujem!
Darja ;)
Sem podiplomska študentka FDV-ja in v okviru magistrskega dela izvajam raziskavo na temo Kariera na področju IKT.
K sodelovanju vabim vse, ki se ukvarjate z informatiko, računalništvom in telekomunikacijami ter ste starejši od 30 let. Če ustrezate tej ciljni skupini, vas prosim, da me kontaktirate preko darya.kiwi@gmail.com. Nato lahko anonimno poklepetamo v živo ob dobri kavi/ pijači, po telefonu ali preko spleta (skype ali chat).
Vaše sodelovanje bo izjemnega pomena in se vam zato vnaprej iskreno zahvaljujem!
Darja ;)
Hej, v kolikor kdo, ki ustreza ciljni skupini, želi biti popolnoma anonimen, lahko izpolni sledeči vprašalnik in mi ga posreduje na zgoraj omenjeni elek.naslov. Hvala!
Vprašalnik se nahaja na sledeči povezavi http://docdro.id/qQmMHar
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cimra16 ()
detroit ::
Tema debate? (ikt - info. komunikacijska teh?)
ah sm prebral dokument...
ah sm prebral dokument...
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zuckerberg doživel (in preživel) puč svojih solastnikov podjetjuOddelek: Novice / Ostale najave | 5128 (3525) | Nikec3 |
» | Kratka anketa (5 min)Oddelek: Šola | 3765 (2925) | Machete |
» | Anketa o vedenju potrošnikov pri nakupovanju sadja in zelenjaveOddelek: Šola | 1066 (846) | francek1 |
» | SiOL zavajanje?Oddelek: Omrežja in internet | 1235 (916) | fosil |
» | kratka anketa glede sestavljanja računalnikov (10 vprašanj)Oddelek: Loža | 1718 (1148) | legice |