» »

Outlook.com

Outlook.com

~Panter~ ::

Zdravo!
Imam dve težavici s storitvijo outlook.com - s stiki.
Naredil sem si račun, in predno sem karkoli vnašal, sem v stikih povezal storitve skype ter google.
Tako sem dobil v storitvi pod kontakti vse kontakte iz skypa ter googla. Jih lepo uredil in to ...
Ko pa se vpišem na sveže inštaliranih W10 ter WP10 s taistim računom, mi v programu contacts ne prenese niti enega.
Ali je kakšna fora, da te prenesene kontakte prikazuje samo v outlook.com (oz. https://people.live.com/ ) ?
Pošto dobivam na obeh sistemih b.p.

Drugo težavco pa imam na nokii 808, kjer sem si nastavil nov mail - Active sync na taisti račun, kjer pa mi noče niti sinhronizirat pošte. Ko dam osveži, mi za kratek čas prikaže povezavo (3g ali wlan) ter nato prekine. Ne zgodi se nič, ne javi nobene napake. Ali obstaja kakšna log datoteka na symbianu, da bi pogledal v katerem grmu tiči zajec? Če spremenim iz SSL na HTTP povezavo, mi javi napako, da se ne more povezat na strženik.
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

NLight ::

Prva težava - Program contacts? Misliš People?
Druga težava - imaš dvojni authentication? V tem primeru moraš namesto gesla uporabiti kodo za programe, ki jo dobiš v nastavitvah računa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NLight ()

~Panter~ ::

Prva težava - ja mislim People :) se oproščam za nepopolne informacije ...

Dvojni authentication? Mislim da ne, zdajle ravno gledam po nastavitvah račune, kje hudiča naj to najdem?
Aha, sem že našel. Zgleda da to nimam vklopljeno, piše mi pri oznaki Prevejranje v dveh korakih: Nastavi preverjanje v dveh korakih.
Tako da je to kot kaže izklopljeno...
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5019471 (15859) MrStein
»

Stiki Nokia Lumia

Oddelek: Mobilne tehnologije
232081 (1916) M7e7
»

Integracija Google in Microsoft

Oddelek: Pomoč in nasveti
81873 (1256) mk766321
»

Naslednik Hotmaila je Outlook.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5120902 (17659) darkolord

Več podobnih tem