Forum » Programiranje » 10minmail random
10minmail random
Yacked2 ::
Pozdravljeni,
na spletni strani 10minmail ti spletna stran dodeli mail, ki je aktiven samo prvih 10min. Jaz si predstavljam to tako, da se mail naključno generira, nato se pogleda v neko tabelo če je bil ta mail v preteklem t času že uporabljen, če še ni bil se ga registrira, drugače pa se generira nov mail. Če deluje tako, se lahko ta lista že uporabljenih mailov zelo podaljša, iskanje če je mail že uporabljen pa zahteva svoj čas.
Zanima me torej ali sistem deluje tako kot si jaz predstavljam in seveda, kako najhitreje dodeliti še neuporabljen mail račun.
Lp
Yacked2
na spletni strani 10minmail ti spletna stran dodeli mail, ki je aktiven samo prvih 10min. Jaz si predstavljam to tako, da se mail naključno generira, nato se pogleda v neko tabelo če je bil ta mail v preteklem t času že uporabljen, če še ni bil se ga registrira, drugače pa se generira nov mail. Če deluje tako, se lahko ta lista že uporabljenih mailov zelo podaljša, iskanje če je mail že uporabljen pa zahteva svoj čas.
Zanima me torej ali sistem deluje tako kot si jaz predstavljam in seveda, kako najhitreje dodeliti še neuporabljen mail račun.
Lp
Yacked2
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
boogie_xlr ::
iskanje če je mail že uporabljen pa zahteva svoj čas.Z uporabo razpršene tabele povprečno O(1).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poštnina pri vračilu Amazon.deOddelek: Omrežja in internet | 8981 (1539) | tikitoki |
» | Službeni mail, ko odideš (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24414 (9374) | johnnyyy |
» | Kako najlažje sterilizirati stekleniceOddelek: Loža | 35952 (32366) | Machete |
» | 2 natega... Kaj storiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2901 (1525) | fr4nc |
» | funkcijska aproksimacija grafaOddelek: Programiranje | 4215 (3913) | alexa-lol |