» »

ZDA, volitve 2016 in politična ureditev

ZDA, volitve 2016 in politična ureditev

Temo vidijo: vsi
««
90 / 158
»»

Truga ::

Na tisti sliki seselj drzi transparent. Nice try tho.

Bam-Bam ::

Povezava med trumpom in sesljem je torej transparant?

Najbl usekan balkanc podpira Trumpa.

Ne! Najbolj usekani se z islamom borijo proti RKC.

LOL, RKC stoji za tocne vrednote kot islam, skregani so samo zato ker bi oboji bli taglavni.

Ne seri. Sharia, Terorizem, nikab, taharuša.

V Islamu ali si musliman, ali pa nisi. Najhujša sorta nacistov.

Pac-Man ::

Truga je izjavil:

Edini velik base ki ga republikanci se drzijo so butasti bogatasi in stari belci.

To je Texas. Land of oil barons and chak noris. Ko dovolj teh starih belcev pomre, se bo zadeva obrnila celo v Texasu. Republikanci so izumirajoca vrsta.

Republikanska stranka se vsega tega zaveda in je že po volitvah l. 2012 pripravila načrt, kako preseč to krizo.

Ampak potem je prišel Drumpf ter je šlo vse v smeti.

LovelyTruth ::

dice7 je izjavil:

LovelyTruth je izjavil:

Ne ne moreš mutit ker imajo prevajalce in vidijo če znaš!

ne vem no, meni se zdi ucenje nekega tujega jezika majhna cena za placat, ce bi potem celo zivljenje zivel z vecjimi ugodnostimi in pravicami kot povprecni EU ali ZDA drzavljan

Seveda smo po izgledu smo isti, jaz če se sončim ne dobim take polti, pa tudi po faci takoj vidijo kdo si, trol blesav!

dice7 ::

Saj ti govorim da v afriki zivijo tudi belci. Samo jezik se nauci in imas zastonj dozivljenske pocitnice.

No samo v primeru ce so vse nebuloze katere govoris resnicne

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

dice7 je izjavil:

Saj ti govorim da v afriki zivijo tudi belci. Samo jezik se nauci in imas zastonj dozivljenske pocitnice.

No samo v primeru ce so vse nebuloze katere govoris resnicne

dejstvo je da govorijo africaans, jaz sem govoril o tem da gremo v EU in severne dežele, tam ne moreš prodati da si arabec, dejstvo je pa da tudi Južno Afričanom tega ne boš mogel prodati!

Ja hočem iti delati tam kjer lahko potem hitro priden nazaj ne pa na drug konec planeta, daj zdaj mi daj še Avstralijo za primer...

Dejstvo je da imamo kot Slovenci več ovir če hočemo delati na severu Evrope kot pa migrantje.

Vi pa kar navijajte za njih in jih vabite, nočete pa videti razlike med ekonomije ene Nemčije in Slovenije...

Zgodovina sprememb…

lol, cez noc je Trump iz kampanje vrgel manaforta in najel CEOja breitbarta. To bo zdaj vse skup se vecja komedija.

Pac-Man je izjavil:

Ampak potem je prišel Drumpf ter je šlo vse v smeti.

Ja, kaksna ironija. "Dejmo bit mal manj radikalni in rasisticni, tole ne bo slo vec", pa jim je lasten elektorat rekel "nope". Zdej pa majo, kar so gojil :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

LovelyTruth je izjavil:

Dejstvo je da imamo kot Slovenci več ovir če hočemo delati na severu Evrope kot pa migrantje.
kar seveda ni res. Ti lahko gres v severne eu drzave delat v tem trenutku zaradi prostega pretoka delovne sile znotraj eu. Ce si pa begunec moras pa dobiti work permit, katere ena od zahtev je da si dejansko begunec in ne eko migrant.

No lahko se pa naucis nekega afriskega jezika in gres na zastojn pocitnice kot trdis

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

kar seveda ni res. Ti lahko gres v severne eu drzave delat v tem trenutku zaradi prostega pretoka delovne sile znotraj eu. Ce si pa begunec moras pa dobiti work permit, katere ena od zahtev je da si dejansko begunec in ne eko migrant.

Seveda dobiš kot Slovenec tudi zastonj prenočitev in hrano, komu ti prodajaš basni?

Ta work permit je pa ena basa, ker so očitno milijone sprejeli, misliš da preverjajo takokoličino ljudi in jih podrobno sprašujejo?

samo če zna arabsko in je not, potem pa je takoj zaščiten!

Ti pa kot Slovenec rabiš veliko več, vem ker mam prijatelje ki so šli gor delat!
Brez keša si nula...

A move through desperation sired
But pleasing each alt-Reicher
For Trump, it seems has finally hired
A modern Julius Streicher
e: da ne bo kdo rekel da kradem
https://twitter.com/TheRickWilson/statu...

Zgodovina sprememb…

LovelyTruth je izjavil:

Pa saj to ti govorim ze celi cas, zlata priloznost za vsakega slovenceljna zeljnega dozivljenskega dopusta

dice7 je izjavil:

LovelyTruth je izjavil:

Pa saj to ti govorim ze celi cas, zlata priloznost za vsakega slovenceljna zeljnega dozivljenskega dopusta

LOL in to se kao nučiš spotoma, potem imaš seveda tudi izgleda nekega Ahmeda, mogoče ti to po sebi meriš in ti je lahko ker si potomec ahmedov,tukaj pa se predstavljaš kot Slovenec...

Lako tebi..

Full Clip ::

Madona Hillary ima kar močno podporo tule na slo techu. Pa vas ni nič sram? Ženska oborožuje ISIS in je pravi mojster glede vojn v BV in vi to podpirate? Fascinantno.

Zheegec ::

Full Clip je izjavil:

Madona Hillary ima kar močno podporo tule na slo techu. Pa vas ni nič sram? Ženska oborožuje ISIS in je pravi mojster glede vojn v BV in vi to podpirate? Fascinantno.

Trump ima še hujše plane. Pa jaz sem anti-Hillary in anti-Trump, oba sta groza!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

prox ::

Ljudje jim pa še reklamo delamo. Še slaba reklama je dobra reklama za takšne.

Izklop.com je cel poln anti-trump reklam, ampak mislim, da dosegajo ravno nasprotni učinek..

Za spremembo bi lahko naredili pros/cons tabelo za oba kandidata.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: prox ()

Full Clip je izjavil:

Jaz ne podpiram hillary, ampak se manj pa podpiram republikance. Saj razumes. Tko k pri nas jelincic pa jansa. Gres volt nekej, karkoli, da niso taki kreteni taglavni.

No, po pravici povedano, trenutno tudi hillary, navkljub imenu, ni niti priblizno tako zabavna kot trumpovi meltdowni vsak dan, cel dan. Komedija prve klase. Sem mislil da vecje komedije od star citizena ne bo, pa 2016 kar naprej preseneca. Najprej brexit, zdaj se trump. :D

Bo hillary morala se mal zgancev pojest, preden se ji bomo lahko smejal kot trumpu.

Zgodovina sprememb…

Ghenghiz ::

LovelyTruth je izjavil:

Seveda dobiš kot Slovenec tudi zastonj prenočitev in hrano, komu ti prodajaš basni?

Ta work permit je pa ena basa, ker so očitno milijone sprejeli, misliš da preverjajo takokoličino ljudi in jih podrobno sprašujejo?

Ti pa kot Slovenec rabiš veliko več, vem ker mam prijatelje ki so šli gor delat!
Brez keša si nula...

Ker jim nekdo da neko hrano in sobo za spat lazje dobijo delo? Resno? A to govorimo o enakih delovnih mestih in posledicno enakih standardih bivanja?
Jaz, ki imam tukaj izobrazbo, hrano, hiso in neomejen dostop do interneta preprosto ne vidim nobene tehnicne ovire, da dobim sluzbo na severu (vem, ker sem se sam pozanimal). Priznam pa, da zna bit problematicno prezivet, ce se kar usedes na vlak in odpeljes brez, da bi si delo poiskal prej, ali pa vsaj splaniral, kako bos zivel dokler ga ne dobis (Nemcija, naprimer, je cenovno bolj ugodna kot Slovenija). Samo potem to ni problem dvojnih meril, ampak zgolj lastna neumnost.

Kdo tukaj sedaj basni prodaja...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ghenghiz ()

Truga je izjavil:

Full Clip je izjavil:

Jaz ne podpiram hillary, ampak se manj pa podpiram republikance. Saj razumes. Tko k pri nas jelincic pa jansa. Gres volt nekej, karkoli, da niso taki kreteni taglavni.

Gres volt nekej, karkoli, da ni Trump :)

jype ::

Bam-Bam> Gres volt nekej, karkoli, da ni Trump :)

Ne, volit greš kandidata, ki ima vsaj teoretične možnosti, da zmaga.

Zakaj? Zato:

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Vanich ()

Samo potem to ni problem dvojnih meril, ampak zgolj lastna neumnost.

ti govoriš ko sebe gledaš, mi imamo 150000 brezposelnih, misliš da te ljudje kar lahko oddidejo in vzamejo flat?
Večina ne more sestavit kaj bo jedla, ti pa sebe z njimi primerjaš,seveda je tebi lažje!

Ko vidim te migrante ki prihajajo in imajo pametne telefone ki so višjega denarnega razreda se vprašam kako so oni na slabšem?

Vsi si tudi ko pridejo v slo takoj kupujejo kolesa,imajo marke oblačila...

Večina slovencev ki je brezposelna pa še tega nima, zato pa tudi ne vidiš da letijo v Nemčijo, ko pa ima vsak migrant Nemčijo kot velikega brata, mi pa moramo skozi standardne kanale!

Ja bi rekel da ti kot neinformiran SJW ki gleda vsakega ki pride od dol kot bogega, vse Slovence pa isto!

LovelyTruth> Ko vidim te migrante

Nobenega še nisi videl. Ponavljaš za nacističnimi trobili, kot so te naučili v ideološki pralnici.

LovelyTruth> Vsi si tudi ko pridejo v slo takoj kupujejo kolesa,imajo marke oblačila...

Tako je, ker imajo znanje, denar in motivacijo. Ampak nacisti pravite, da živijo od sociale. Ja, včasih, ko jih prisilimo, da ves denar šenkajo kriminalcem v Turčiji, pridejo tudi kot reveži.

Malo se izobrazi:

Nobenega še nisi videl. Ponavljaš za nacističnimi trobili kot sem jaz, kot so te naučili v ideološki pralnici.

Tako je, ker imajo znanje, denar in motivacijo

ahaha prvo nisem nobenega videl, potem pa sem jih, sam sebe kontriraš, in so to dobili ker so to tudi zaslužili..ahaha

Seveda potem vsi te Sirijci ki so zmožni dela bežijo pustijo za sabo ženske in otroke, to je ta superiorna mentaliteta in etika...

Prodajaj komu drugem to, ti se pa izobrazi!

LovelyTruth> potem pa sem jih

Ne, nisi jih. Jaz ti samo povem, kakšni so.

LovelyTruth> Prodajaj komu drugem to, ti se pa izobrazi!

Sem že izobražen, zato na meni nacistična propaganda ne deluje.

LovelyTruth> Seveda potem vsi te Sirijci ki so zmožni dela bežijo pustijo za sabo ženske in otroke, to je ta superiorna mentaliteta in etika...

Jih ne, to trdi zgolj tvoja propagandna mašinerija, je pa precej očitno, da laže.

pecorin ::

Ko vidim te migrante ki prihajajo in imajo pametne telefone ki so višjega denarnega razreda se vprašam kako so oni na slabšem?

Hehe, ponavadi prihajajo po nemško socialo, ko pa je treba opravičevati lastno nesposobnost in neumnost, pa so vsi znanstveniki ;) Ker kako drugače bi si lahko privoščili luksuzne zahodne proizvode s svojim nizkim standardom...

pecorin> Ker kako drugače bi si lahko privoščili luksuzne zahodne proizvode s svojim nizkim standardom...

Ne razumem, kako lahko rečeš, da imajo nizek standard tisti ljudje, ki porabijo do nekaj deset tisoč evrov za pot od Turčije do Nemčije. Kot pravi Rosling: Če bi jim omogočili, da legalno potujejo z letali, bi prišli sem za manj kot 500 evrov in svoj denar namesto za podpiranje kriminala in terorizma lahko porabili za plačevanje hrane in najemnin.

Pa smo zaradi nacističnih idiotov v politiki prisiljeni v sistem, ki je retardiran.

Na bliznjem vzhodu je baje nemogoce kupit pametni telefon. Ali pa jeans hlace. Kljub temu da je povprecna mesecna placa v siriji malce visja od npr te v srbiji, stroski zivljenja pa nizji (glede na numbeo). Pa tudi status begunca se podeljuje glede na letni dohodek ki ga je oseba imela pred vojno. Ko presezes cenzus te begunstvo enostavno ne more doleteti.

Kaj ves, mogoce si pa skandinavci predstavljajo slovence tudi kot nek primitiven narod nezmozen nakupa nizkocenovne tehbologije

dice7 je izjavil:

Na bliznjem vzhodu je baje nemogoce kupit pametni telefon. Ali pa jeans hlace. Kljub temu da je povprecna mesecna placa v siriji malce visja od npr te v srbiji, stroski zivljenja pa nizji (glede na numbeo). Pa tudi status begunca se podeljuje glede na letni dohodek ki ga je oseba imela pred vojno. Ko presezes cenzus te begunstvo enostavno ne more doleteti.

Kaj ves, mogoce si pa skandinavci predstavljajo slovence tudi kot nek primitiven narod nezmozen nakupa nizkocenovne tehbologije

sej bi tudi pričakoval da cigani nebi mogli pridt do mercedesov in dobrih oblek, velikih hiš, pa očitno pridejo, mislim da nekaj je sigurno nemogoče, v Arabiji se tihotapstvo in preprodajanje ukradene robe sigurno ne dogaja..

Sarcasm off...

Poglej na avto.net koliko stane mercedez katerega vozi tvoj vaski cigan. Verjetno ne presega vrednosti mesecne najemnine dvosobnega stanovanja v ljubljani

LovelyTruth> sej bi tudi pričakoval da cigani nebi mogli pridt do mercedesov in dobrih oblek

To pričakuješ izključno zato, ker si rasist.

Popravljeno
To pričakuješ izključno zato, ker si pozoren na to kaj večina njih dela in sigurno ni legalno!.

dice7 je izjavil:

Poglej na avto.net koliko stane mercedez katerega vozi tvoj vaski cigan. Verjetno ne presega vrednosti mesecne najemnine dvosobnega stanovanja v ljubljani

samo vprašaj se če nimajo služb, kako potem plačajo celo to, ker večina Slovencev ki so brezposelni si še avto ne morejo privoščiti!

Da ne govorimo o hišah in zlatnini ki jo nosijo, ko vidiš njihove poroke kjer pride stotine ljudi itd...

Zgodovina sprememb…

LovelyTruth je izjavil:

Samo potem to ni problem dvojnih meril, ampak zgolj lastna neumnost.

ti govoriš ko sebe gledaš, mi imamo 150000 brezposelnih, misliš da te ljudje kar lahko oddidejo in vzamejo flat?
Večina ne more sestavit kaj bo jedla, ti pa sebe z njimi primerjaš,seveda je tebi lažje!

Ponovno (retoricno vprasanje): govorimo tukaj o enakih delovnih mestih?
Tudi nisem vedel, da govorimo o brezdomcih (ker tudi nismo), ki doma in sociale nimajo. Te brezposelni, ki jih omenjas lahko s popolnoma enako lahkoto prodajo imetje in grejo pesacit cez meje in bodece zice. To ne spremeni dejstva, da je nekaj taksnega odlocit se brez nacrta neumno.

LovelyTruth je izjavil:

Večina slovencev ki je brezposelna pa še tega nima, zato pa tudi ne vidiš da letijo v Nemčijo, ko pa ima vsak migrant Nemčijo kot velikega brata, mi pa moramo skozi standardne kanale!

Nisem vedel, da begunce zaposiljo kar tako, mimo birokracije. Sumim, da zato, ker to ni res. Bi si predstavljal, da je jbirokracije za njih vsekakor potrebne vec, kot pa za kateregakoli drzavljana EU. Ce imas vire, ki pravijo drugace, jih prosim pokazi - priznam, da sem glede postopkov pridobivanja dokumentov potrebnih za zaposlitev, ce nisi iz EU neuk.
Ce se vedno nisi prisel do odgovora, kako so oni na slabsem, se poskusi vprasati to: Je slabsi zivljenski prostor tisti, v katerem si v smrtni nevarnosti in imas dober telefon (laptop/avto/wc papir), ali tisti, v katerem si varen, a s slabsim telefonom (laptopom/avtom/wc papirjem).

LovelyTruth je izjavil:

Ja bi rekel da ti kot neinformiran SJW ki gleda vsakega ki pride od dol kot bogega, vse Slovence pa isto!

Ha. Ironija 101.
Pa prosim ne mesat tega, da si nekaj izmislis s tem, da si informiran.

LovelyTruth> Popravljeno

Ne, pokvarjeno.

Vidim, da so 'temo o beguncih' zaprli... skoda. Prej je bila poplava rasizma in doomsayerjev vsaj nekako v karanteni.

Te brezposelni, ki jih omenjas lahko s popolnoma enako lahkoto prodajo imetje in grejo pesacit cez meje in bodece zice. To ne spremeni dejstva, da je nekaj taksnega odlocit se brez nacrta neumno.

ja samo mi nismo v vojni in ni za pričakovat da moramo prodati nepremičnino in riskirati isto kot oni !
To bi pomenilo točno to da nismo enaki in da za pridobitev statusa moraš vse izgubiti, kar pa ni smisel EUja!

Očitno še tega ne razumeš!

Nisem vedel, da begunce zaposiljo kar tako, mimo birokracije. Sumim, da zato, ker to ni res. Bi si predstavljal, da je jbirokracije za njih vsekakor potrebne vec, kot pa za kateregakoli drzavljana EU. Ce imas vire, ki pravijo drugace, jih prosim pokazi - priznam, da sem glede postopkov pridobivanja dokumentov potrebnih za zaposlitev, ce nisi iz EU neuk.
Ce se vedno nisi prisel do odgovora, kako so oni na slabsem, se poskusi vprasati to: Je slabsi zivljenski prostor tisti, v katerem si v smrtni nevarnosti in imas dober telefon (laptop/avto/wc papir), ali tisti, v katerem si varen, a s slabsim telefonom (laptopom/avtom/wc papirjem).

Spet menjaš debato, seveda oni ni na boljšem ko je odšel, je pa sigurno sprejet z boljšo infrastrukturo kot nek naš migrant ki nima svoje nepremičnine, nima kaj prodat in nima zaposlitve, ima socialo!

Glede zaposlitve pa imajo programe, je en celo tukaj en pfd objavil...
Ne morem iskat, je ful strani...

http://www.nytimes.com/2015/09/18/busin...

Zgodovina sprememb…

LovelyTruth je izjavil:

dice7 je izjavil:

samo vprašaj se če nimajo služb, kako potem plačajo celo to, ker večina Slovencev ki so brezposelni si še avto ne morejo privoščiti!

Da ne govorimo o hišah in zlatnini ki jo nosijo, ko vidiš njihove poroke kjer pride stotine ljudi itd...

to si v gostilni slisal? ce se gremo anekdotne dokaze potem lahko mirne vesti recemo, da imajo nezaposleni slovenci veliko vecji prihodek glede na to da zivijo v veliko bolj urejenih hisah oz stanovanjih

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: oo7 ()

dice7 je izjavil:

LovelyTruth je izjavil:

dice7 je izjavil:

to si v gostilni slisal? ce se gremo anekdotne dokaze potem lahko mirne vesti recemo, da imajo nezaposleni slovenci veliko vecji prihodek glede na to da zivijo v veliko bolj urejenih hisah oz stanovanjih

A to si pa tudi v gostilni slišal, živim v bloku in vsi ki so mladi so podedovali stanovanja in imajo družine, ne vem kje teb matematični izračun da b nekdo ki nima denarja lahko kupil nepremičnino, razen seveda če ga zasluži z fehtanjem ali nepošteno z krajo, po tvojem so to vsi Slovenci ali pa kaki drugi ki so znani po tem...

LovelyTruth je izjavil:

po tvojem so to vsi Slovenci ali pa kaki drugi ki so znani po tem...

ne drzi, ker jaz ne generaliziram skupine ljudi glede na < vstavi poljubno lastnost, katera nima veze z individualnimi sposobnostimi posameznika >

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

jype je izjavil:

Bam-Bam> Gres volt nekej, karkoli, da ni Trump :)

Ne, volit greš kandidata, ki ima vsaj teoretične možnosti, da zmaga.

Zakaj? Zato:

Mački že vejo!:))
Kaj ma tema o volitvah veze s Sirijo in begunci, pa sam eni tlele trolajo.

dice7 je izjavil:

LovelyTruth je izjavil:

po tvojem so to vsi Slovenci ali pa kaki drugi ki so znani po tem...

ne drzi, ker jaz ne generaliziram skupine ljudi glede na < vstavi poljubno lastnost, katera nima veze s individualnimi sposobnostimi posameznika >

Oh pa! isto kot jype, vsi ki so proti migracijam so nacisti aneda?

še sami ne opazite kako vse ljudi dajete v en kup, imate pa manjšine tako zaščitene...

ne, vsi ki se obnasajo kot nacisti so (zacuda) nacisti. v to skupino spadajo tudi ahmedi, da ne bos prevec sprozen

LovelyTruth> razen seveda če ga zasluži z fehtanjem ali nepošteno z krajo

Rasist.

LovelyTruth> Oh pa! isto kot jype, vsi ki so proti migracijam so nacisti aneda?

Definitivno. Racionalen človek ne more biti "proti migracijam" nič bolj, kot je lahko "proti vodnim sesalcem", ali pa "proti krompirjevi solati".

LovelyTruth> še sami ne opazite kako vse ljudi dajete v en kup, imate pa manjšine tako zaščitene...

Nacisti niste ljudje, zato nimate človekovih pravic in ne potrebujete nobene zaščite. Škodljivci, ki uničujete Evropo. V zadnjem času ste še posebej nadležni, zato bo očitno kmalu treba poklicat deratizerja.

Zgodovina sprememb…

hehe

Čestitam, glede vsega se motiš, a si vseeno zmagal v debati!

Zgodovina sprememb…

> predlagalo izbris: M-Power (danes ob 13:01:27)

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

Zagor_tenay je izjavil:

To, da si ameriški Demokratski levičarji, ki v resnici niso nobeni levičarji, ampak Fortune 100 kapitalisti, z migracijami ustvarjajo novo volilno bazo, ni nobena skrivnost. Killary je tudi že vekrat napovedala "imigration reform", ki dal državljanstvo ilegalcem in bo iz enega milijona zelenih kart na leto potrojila število zelenih kart, poleg tega pa ima Killarty v načrtu uvoz 650.000 muslimanskih beguncev, Trump pa se temu upira in hoče delovna mesta za Američane in ne za tujce, zato ga korporativni mediji sesuvajo. Sicer pa naj Amerićani zaradi mene uvozijo cel tretji svet v svojo državo, če to hočejo, samo naj pustijo nas Evropejce na miru, da ohranimo svojo kulturo, jezik in običaje in naj nam nehajo preko raznih soroševih in clintonovih fundacij vsiljevati globalizem in odprte meje za nenadzorovane migracije.

ravno zato se je treba z vsemi sredstvi boriti proti temu. velik problem pa seveda ostaja debilna raja, ki je zabebana in z njo mediji manipulirajo kolikor jim paše; že tu gor vidiš je situacija katastrofalna.
v prihodnosti nas čaka policijska fašistična oligarhija če bomo pustili neumnim zmanipuliranim množicam možnost glasovanja. zato je v prihodnosti možno samo dvoje: ali bomo končali v prvem primeru s hiari na čelu, ali pa bo treba vso to zmanipulirano debilno rajo utišati in izvajati samo pametne poteze.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Kdo bo pa odlocal kaj so pametne poteze?
««
90 / 158
»»