Forum » Problemi človeštva » ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
Temo vidijo: vsi
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Related rulings:
Pants on Fire!
Says crime statistics show blacks kill 81 percent of white homicide victims.
-- Donald Trump, Sunday, November 22nd, 2015.
Pants on Fire!
"I watched in Jersey City, N.J., where thousands and thousands of people were cheering" as the World Trade Center collapsed.
-- Donald Trump, Saturday, November 21st, 2015.
Pants on Fire!
The federal government is sending refugees to states with governors who are "Republicans, not to the Democrats."
-- Donald Trump, Tuesday, November 17th, 2015.
Pants on Fire!
The unemployment rate may be as high as "42 percent."
-- Donald Trump, Monday, September 28th, 2015.
False
"We're the most highly taxed nation in the world."
-- Donald Trump, Monday, August 24th, 2015.
False
"Some of the things that (Megyn Kelly) said, I didn't say."
-- Donald Trump, Sunday, August 9th, 2015.
Pants on Fire!
"The Mexican government ... they send the bad ones over."
-- Donald Trump, Thursday, August 6th, 2015.
False
"If you're from Syria and you're a Christian, you cannot come into this country" as a refugee.
-- Donald Trump, Saturday, July 11th, 2015.
Pants on Fire!
"The last quarter, it was just announced, our gross domestic product ... was below zero. Who ever heard of this? It's never below zero."
-- Donald Trump, Tuesday, June 16th, 2015.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Jim Jones ::
Tudi to mu je uspelo
Dober support. Medtem imajo Jeb in ostali max 300 ljudi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jim Jones ()
Tudi to mu je uspelo
To niti ni toliko ljudi, kot jih ima Bernie Sanders. Če je to tvoj argument... je zelo slab.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Vidim, da nimaš pojma o debati. Seveda jih ima - More Americans Support Bernie Sanders than Donald Trump, but Trump Gets 23 Times as much TV Coverage
Prav tako Trump izgubi v direct matchup, in to že od začetka kampanije - poll-donald-trump-trails-hillary-clinton-bernie-sanders-in-matchup
Zakaj se ne pozanimaš o dejstvih, če že debatiraš o nečem?
sanders-breaks-obamas-off-year-individual-contributions-record
Prav tako Trump izgubi v direct matchup, in to že od začetka kampanije - poll-donald-trump-trails-hillary-clinton-bernie-sanders-in-matchup
Zakaj se ne pozanimaš o dejstvih, če že debatiraš o nečem?
sanders-breaks-obamas-off-year-individual-contributions-record
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Zakaj pa imajo Američani tako dolgo predvolino kampanijo?
Kako bo zdaj to zgledalo prvo bodo morali izvoliti Republikanskega in Demokratičnega kandidata potem pa spet kampanija potem onec 2016 bodo pa volili med tem dvema kandidatoma?
Kako bo zdaj to zgledalo prvo bodo morali izvoliti Republikanskega in Demokratičnega kandidata potem pa spet kampanija potem onec 2016 bodo pa volili med tem dvema kandidatoma?
BorutK-73 ::
Predsedniške volitve so novembra 2016, nastopijo pa mandat 15 januarja 2017. Je lahko več kandidatov ali je samo po en demokrat in republikanec?
En demokrat, en republikanec in pa po želji neodvisnih in 3rd party kandidatov, ki (iskreno povedano) nimajo niti najmanjših šans, če ne bo en od njih Trump ali Sanders ali pa celo Hillary.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Jaz samo upam, da ne bo Clintonca, ker smotana je zadosti, da bo zakuhala novo vojno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Jaz samo upam, da ne bo Clintonca, ker smotana je zadosti, da bo zakuhala novo vojno.
+1
Verjetno si nihče ne želi Hillary prav tako Jeb-a.
Zgodovina sprememb…
In blockbuster poll, Sanders destroys Trump by 13 points
In the new Quinnipiac poll, Clinton would defeat Trump by 7 percentage points, which is itself impressive and would qualify as a landslide, while the Sanders lead of 13 points would bring a landslide of epic proportions.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
http://www.rtvslo.si/svet/ne-trump-ne-s...
Eden izmed razlogov zakaj spoštujem Trumpa!
Tako Sanders kot Trump sta prejšnji teden ločeno izjavila, da ZDA ne bi smele poskušati odstranjevati diktatorjev, kot je sirski predsednik Bašar Al Asad, s čimer je prišla prvič na večjem poligonu na dan skeptičnost do ameriških vojaških posredovanj v tujini, ki prehaja strankarske meje.
Oba kandidata sta dejala, da bi bil Bližnji vzhod danes manj nemiren, če bi bila odstavljena in usmrčena voditelja Libije in Iraka, Moamer Gadafi in Sadam Husein, še vedno na oblasti, češ da ZDA zdaj preti večja nevarnost od Islamske države in drugih skrajnih skupin, ki so se razbohotile po odstranitvi dolgoletnih samodržcev.
"Regija bi bila z Gadafijem, Huseinom in Asadom precej stabilnejša," je dejal Sanders, demokratski senator iz Vermonta, v NBC-jevi oddaji Meet the Press.
"100-odstotno - sploh dvomite o tem?" pa je bil v ločenem intervjuju za isto oddajo odločen Trump, še vedno vodilni med republikanskimi kandidati za predsedniški stolček.
Pa naj še kdo reče da je Trump isti kot Bush ali pa recimo Hillary. Vse njegove izjave so povsem kontra tistim, ki so jih izjavljali prejšnji predsedniki in zdajšnji.
Eden izmed razlogov zakaj spoštujem Trumpa!
Tako Sanders kot Trump sta prejšnji teden ločeno izjavila, da ZDA ne bi smele poskušati odstranjevati diktatorjev, kot je sirski predsednik Bašar Al Asad, s čimer je prišla prvič na večjem poligonu na dan skeptičnost do ameriških vojaških posredovanj v tujini, ki prehaja strankarske meje.
Oba kandidata sta dejala, da bi bil Bližnji vzhod danes manj nemiren, če bi bila odstavljena in usmrčena voditelja Libije in Iraka, Moamer Gadafi in Sadam Husein, še vedno na oblasti, češ da ZDA zdaj preti večja nevarnost od Islamske države in drugih skrajnih skupin, ki so se razbohotile po odstranitvi dolgoletnih samodržcev.
"Regija bi bila z Gadafijem, Huseinom in Asadom precej stabilnejša," je dejal Sanders, demokratski senator iz Vermonta, v NBC-jevi oddaji Meet the Press.
"100-odstotno - sploh dvomite o tem?" pa je bil v ločenem intervjuju za isto oddajo odločen Trump, še vedno vodilni med republikanskimi kandidati za predsedniški stolček.
Pa naj še kdo reče da je Trump isti kot Bush ali pa recimo Hillary. Vse njegove izjave so povsem kontra tistim, ki so jih izjavljali prejšnji predsedniki in zdajšnji.
DarwiN ::
Štos, tebe enostavno nekaj vleče k republikancem in obupno iščeš kakršnokoli konfirmacijo v podporo Trumpa... Ampak žal si na narobni strani zgodovine, tako kot republikanci kot takšni, tko da ti priporočam, da poiščeš bolj objektivne vire novic.
Vse Trumpove izjave so ekvivalentne naslednji izjavi: sdfgdkslghdlfgdhgkldhgkdghdkghdk
Pa naj gre za homofobične izjave, rasistične, ksenofobične, politično nekorektne, you name it... Vse izjave imajo naslednjo vsebino: edfklghsdfkfghsdkfgsdfkfgsdikfsdgfksdgfk
Tip ne ve absolutno nič o svetu in politiki, tko da, kako lahko nekdo pristane v njegovem kampu, pitaj Boga.. Definitivno pa si na narobni strani zgodovine, morale, logike, človečnosti, inteligence, znanosti, racionale, itd, itd, itd... Globoko poglej v ogledalo. Ne moreš podpirat Trumpa. Razumen človen ne more podpirat republikanca.
Vse Trumpove izjave so ekvivalentne naslednji izjavi: sdfgdkslghdlfgdhgkldhgkdghdkghdk
Pa naj gre za homofobične izjave, rasistične, ksenofobične, politično nekorektne, you name it... Vse izjave imajo naslednjo vsebino: edfklghsdfkfghsdkfgsdfkfgsdikfsdgfksdgfk
Tip ne ve absolutno nič o svetu in politiki, tko da, kako lahko nekdo pristane v njegovem kampu, pitaj Boga.. Definitivno pa si na narobni strani zgodovine, morale, logike, človečnosti, inteligence, znanosti, racionale, itd, itd, itd... Globoko poglej v ogledalo. Ne moreš podpirat Trumpa. Razumen človen ne more podpirat republikanca.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
friendbreez
Kdo je rekel da ne spoštujem Sandersa? Od kje ti to spet? Svašta
DarwiN
Globoko poglej v ogledalo. Ne moreš podpirat Trumpa. Razumen človen ne more podpirat republikanca.
Ti me enostavno ne razumeš. Mene ne zanima ali je republikanec ali demokrat ali Slovenc ali Albanc to je zadnja stvar, ki me zanima. Rekel sem ti, da me politka nikoli ni zanimala. Povedal sem ti tudi zakaj zdaj vse to spremljam in mi je res vseeno kdo je kdo. Meni je Trump všeč zato ker se vidi da ni politik zato. Povsem preprosto. Politiko sovražim zato se mi zdi zanimivo, da nekdo kot je Trump (ki je prav tako rekel da nima rad besede politik in politika) kandidira. In še 1x jaz se s Trumpon ne strinjam glede marsičesa ampak mi je všeč njegova politična nekorektnost. In ja sem prepričan, da je sam sposoben narediti veliko več kot ostali kandidati.
Res mene ne zanima kdo so republikanci in kdo demokrati to je zadnja stvar, ki me zanima.
Tip ne ve absolutno nič o svetu in politiki, tko da, kako lahko nekdo pristane v njegovem kampu, pitaj Boga
Zagotovo ve veliko več kot midva tule. Drugače pa ravno zato ker "ne ve absolutno nič" mi je všeč. Zakaj morajo biti vedno "pravi" politiki na vrhu. Jaz sem se jih že naveličal pa spremljal vse skupaj 100x slabše kot ti. Predstavljaj si, da bi vse skupaj spremljal tako dolgo kot ti verjetno bi se mi odtrgal od vseh laži in obljub.
In daj si že odstrani iz glave, da sovražim Bernija! Od kandidatev ne maram samo Jeba in Hillary (največja lopova). Če bo Berni predsednik naj bo. Jaz se zaradi tega ne bom metal na zobe...
Kdo je rekel da ne spoštujem Sandersa? Od kje ti to spet? Svašta
DarwiN
Globoko poglej v ogledalo. Ne moreš podpirat Trumpa. Razumen človen ne more podpirat republikanca.
Ti me enostavno ne razumeš. Mene ne zanima ali je republikanec ali demokrat ali Slovenc ali Albanc to je zadnja stvar, ki me zanima. Rekel sem ti, da me politka nikoli ni zanimala. Povedal sem ti tudi zakaj zdaj vse to spremljam in mi je res vseeno kdo je kdo. Meni je Trump všeč zato ker se vidi da ni politik zato. Povsem preprosto. Politiko sovražim zato se mi zdi zanimivo, da nekdo kot je Trump (ki je prav tako rekel da nima rad besede politik in politika) kandidira. In še 1x jaz se s Trumpon ne strinjam glede marsičesa ampak mi je všeč njegova politična nekorektnost. In ja sem prepričan, da je sam sposoben narediti veliko več kot ostali kandidati.
Res mene ne zanima kdo so republikanci in kdo demokrati to je zadnja stvar, ki me zanima.
Tip ne ve absolutno nič o svetu in politiki, tko da, kako lahko nekdo pristane v njegovem kampu, pitaj Boga
Zagotovo ve veliko več kot midva tule. Drugače pa ravno zato ker "ne ve absolutno nič" mi je všeč. Zakaj morajo biti vedno "pravi" politiki na vrhu. Jaz sem se jih že naveličal pa spremljal vse skupaj 100x slabše kot ti. Predstavljaj si, da bi vse skupaj spremljal tako dolgo kot ti verjetno bi se mi odtrgal od vseh laži in obljub.
In daj si že odstrani iz glave, da sovražim Bernija! Od kandidatev ne maram samo Jeba in Hillary (največja lopova). Če bo Berni predsednik naj bo. Jaz se zaradi tega ne bom metal na zobe...
WarpedGone ::
Razumen človen ne more podpirat republikanca.
Protislovje.
Tolk o razumnosti ...
Zbogom in hvala za vse ribe
jype ::
Ni protislovje, zgolj tipkarska napaka.
Razumni ljudje nikoli ne podpirajo republikancev. Tudi demokratov ne, jasno, ampak jih volijo zato, da republikanci ne pridejo na oblast. Republikanci so Janša, demokrati pa kdorkoli drug.
Razumni ljudje nikoli ne podpirajo republikancev. Tudi demokratov ne, jasno, ampak jih volijo zato, da republikanci ne pridejo na oblast. Republikanci so Janša, demokrati pa kdorkoli drug.
Zagotovo ve veliko več kot midva tule.
Vsekakor ne. Dejansko nima pojma. Igra se reality show in njegove izjave pač pokrijejo čim več političnega spektra. Glede zunanje politike je izjavil preprosto VSE;
Od tega, da bi uporabil jedrsko orožje, pobijal družine teroristov, prepovedal vstop v USA muslimanom in mehičanom, da se USA ne bi smela vmešavati v bližnji vzhod in naj se oni zmenijo med seboj, do tega, da ni za boots on the ground, pa da morajo muslimani biti posebej označeni, pa da morajo vsi ljudje biti oboroženi, pa da bi zbombandiral glavna mesta, kjer se skriva ISIS,... Za domačo politiko pravi da je za tax cuts (seveda njegov plan po naključju največ tax cuts da ravno milijarderjem), hkrati pa za UKINITEV minimalne plače in za ukinitev možnosti obstoja sindikatov. Ampak po drugi strani je pa za universal healthcare.
In potem se marsikdo vidi v nekaj od teh izjav, in če je dosti neumen, da ne ugotovi, da Trump pač izjavi vse, pa si potem poberi ven, s čimer se ti strinjaš (kot recimo Biblija), potem podpira Trumpa. Hillary se obrača tako, kot veter piha (ko je bila večina Američanov proti gay marriage je bila strogo proti, ko je večina za, je seveda tudi ona ZA), Sanders pa je konsistenten.
Drugače pa ravno zato ker "ne ve absolutno nič" mi je všeč
Zakaj morajo biti vedno "pravi" politiki na vrhu
Eeeem, problem je ravno to, da velika večina politikov ali ne ve dovolj, ali pa se dela da ne ve, da lahko izjavlja stvari, ki so všeč njegovim donatorjem (bogatašem in korporacijam). Problem je preveč neumnih politikov in pa money in politics. Ne pa preveč pametnih politikov. Redko kdaj vidim pametnega politika.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
Štos> Ponavljaš se. Vsak dan isto...
Če vsak dan napišeš neumnost, ti je treba vsak dan povedat, da si napisal neumnost. Boljšega načina izobraževanja trenutno ne poznamo.
Če vsak dan napišeš neumnost, ti je treba vsak dan povedat, da si napisal neumnost. Boljšega načina izobraževanja trenutno ne poznamo.
jype
kaj pa tebi spet ni jasno? Vse kar sem naredil je to da sem zalepil 2 odstavka iz rtv članka?
kaj pa tebi spet ni jasno? Vse kar sem naredil je to da sem zalepil 2 odstavka iz rtv članka?
bluefish ::
Če si ju dejansko prebral in se strinjal z njima, potem verjetno z zapisanim deliš mnenje. Ali pač?
Če si ju dejansko prebral in se strinjal z njima, potem verjetno z zapisanim deliš mnenje. Ali pač?
Jp. Strinjam se da je bila odstranitev Gadafija in Husseina napaka. Se ti ne?
Zgodovina sprememb…
Govorim o limanju "člankov" nasploh.
A zdaj že to lol. Patetično res. Kolikokrat ti bom moral še napisati, da se s Trumpom v večini ne strinjam???????
Drugače pa se je tvoje vprašanje nanašalo na tisti članek rtv-ja in tistih 2 odstavkov, ki sem jih zalepil. Prosim brez sprenevedanja...
Zgodovina sprememb…
Štos> Kolikokrat ti bom moral še napisati, da se s Trumpom v večini ne strinjam???????
"Me sicer res boli, ko se s kladivom po prstu, ampak ne bom nehal, ker lahko samo tako pokažem, da sem pravi moški."
"Me sicer res boli, ko se s kladivom po prstu, ampak ne bom nehal, ker lahko samo tako pokažem, da sem pravi moški."
Donald Trump changes tune on wages after Bernie Sanders broadside
To je bilo pa pred tem - Sanders says Trump is 'getting nervous'
Oh, Trumy, Trumpy.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
bambam20 ::
Sanders je tako dolgočasen tip. Njegov govor v kampanji preskočim vedno. Mene sploh nr zanima kaj tip govori. Ko govori Trump je show zagotovljen. Pa še karizmatičen se mi zdi.
Tako, da se veselim dvoboja Hillary vs Trump. Hillary bo gladko spušila. Svet bo šel pa v tretjo svetovno vojno, kar najbolj skrbi tiste, ki sedaj svojo lepo rejeno rit imajo na toplem.
Tako, da se veselim dvoboja Hillary vs Trump. Hillary bo gladko spušila. Svet bo šel pa v tretjo svetovno vojno, kar najbolj skrbi tiste, ki sedaj svojo lepo rejeno rit imajo na toplem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
vostok_1 ::
Sanders je tako dolgočasen tip. Njegov govor v kampanji preskočim vedno. Mene sploh nr zanima kaj tip govori. Ko govori Trump je show zagotovljen. Pa še karizmatičen se mi zdi.
Ne razumem. Torej tebi so všeč populitsični, prenapihnjeni politiki in tretja svetovna vojna?
Jst ::
Trump izjavi vse. Ne morem resno jemati človeka, ki izjavi, da bi poklical Bill Gatesa, da "zrihta" internet, da ne bo gor (islamskih) skrajnežev.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Evo, še malo Trumpa. Tip je zakon. Sedaj je izjavil, da so plače previsoke in da so plače prenizke. Končno lahko glasujem zanj, saj bo prej ali slej s svojimi izjavami pokril vse možne opcije.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Trump2016!!!!!
Veš da raje verjamem nekomu ki je v življenju dosegel skoraj vse kot pa nekomu ki ni dosegel praktično nič. Kandidat ki ni tako premožni kot Trump bo potem ko bo enkrat izvoljen jasno igral po notah drugih ljudi (beri stricev iz ozadja) že kakšen milijonček bi znal biti dovolj. Trumpa z milijoni ne boš kupil verjemite.
Trump2016...
Veš da raje verjamem nekomu ki je v življenju dosegel skoraj vse kot pa nekomu ki ni dosegel praktično nič. Kandidat ki ni tako premožni kot Trump bo potem ko bo enkrat izvoljen jasno igral po notah drugih ljudi (beri stricev iz ozadja) že kakšen milijonček bi znal biti dovolj. Trumpa z milijoni ne boš kupil verjemite.
Trump2016...
Unknown_001 ::
Štos> ki je v življenju dosegel skoraj vse
Hm? Kaj je pa dosegel?
Človek je biljonar. Ima ogromno kapitala pod palcem in glavna prednost je ta da je od vseh najmanj podkupljiv, to je hotel povedat. Da je dosegel tak nivo da čim bi mu en/ena začel težit se lahk sam nasmeje pa s sončnimi špehli reče: " kupim te "
In verjem da vsi smo kurbe, sam investitorjev ni.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Unknown_001 ::
Raptor F16> Človek je biljonar.
A podedovat premoženje je dosežek?
No to ravno ne. Je pa s tem denarjem marsikaj dosegel.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Martin Krpan ::
Evo, še malo Trumpa. Tip je zakon. Sedaj je izjavil, da so plače previsoke in da so plače prenizke. Končno lahko glasujem zanj, saj bo prej ali slej s svojimi izjavami pokril vse možne opcije.
Pa dobr , saj veš da za vsakim uspešnim moškim stoji (uspešna) ženska.
Trump je samo lutka v rokah naše Melanije .
Ona pa je manekenka , manekenke pa se ja borijo za mir na svetu in kumbaya.
Všeč mi je, kako si nekateri ljudje mislite, da je Melanija na kakršenkoli način "vaša".
Ali pa kdorkoli drug, ki se je rodil v isti državi.
Ali pa kdorkoli drug, ki se je rodil v isti državi.
Unknown_001 je izjavil:
Štos> ki je v življenju dosegel skoraj vse
Hm? Kaj je pa dosegel?
Človek je biljonar. Ima ogromno kapitala pod palcem in glavna prednost je ta da je od vseh najmanj podkupljiv, to je hotel povedat. Da je dosegel tak nivo da čim bi mu en/ena začel težit se lahk sam nasmeje pa s sončnimi špehli reče: " kupim te "
In verjem da vsi smo kurbe, sam investitorjev ni.
Točno tako. Povej jim
Raptor F16> Človek je biljonar.
A podedovat premoženje je dosežek?
Je podedoval 10 milijard mogoče?
Podedoval je 100M. Če misliš da je lahko iz 100M narediti 10B potem nimaš pojma.
Noben od kandidatov ne bi bil sposoben narediti oziroma zaslužiti oziroma ustvariti toliko kot je Trump pa če vsi kandidati živeli po 300 let.
Zgodovina sprememb…
Štos> Podedoval je 100M. Če misliš da je lahko iz 100M narediti 10B potem nimaš pojma.
Ja, to si zdaj napisal, prej pa niti vedel nisi.
Štos> Podedoval je 100M. Če misliš da je lahko iz 100M narediti 10B potem nimaš pojma.
Zdaj ne vem kaj si s tem mislil? To sem vedel še preden ste sploh začeli to temo. Je pa res da nisem takoj odgovoril kajti sem imel druge opravke in sem šele zdajle prebral preostale poste, če to misliš.
Pač govorite kako je lahko, ker je kao podedoval 100M lool. Človek je iz 100M naredil 10B+ pa cel kup hotelov golf igrišč itd, lepo te prosim.
Res pravi hejterji tule gor. Vedno najdejo nekaj negativnega samo zato, ker je Trump Trump. Ne razumem zakaj vas vse tako moti. Če to ni nek lep dosežek, da iz 100M naredil 10B in da samo pomisliš koliko Truda je bilo vloženega v to skozi celotno življenje ampak nekateri bodo še vedno hejtali. Res neverjetni ste. Prav tipično Slovensko zato pa smo tam kjer smo.
Jaz proti Berniju nimam nič in če bo predsednik (kar bo realno gledano težko) mu želim le najbolje.
Res tipično za Slovence...
Zgodovina sprememb…
Infusion ::
Vsem svetujem ogled vseh šestih delov tega pogovora (odlična debata). Tale tretji video po vrsti pa dobro pokaže zakaj je Bernie tak car.
WarpedGone ::
Jah ne, noben republikanski kandidat *ne more* bit boljši od kateregakoli demokratskega kandidata.
Osnove, pobje, osnove. Po tolk letih na ST bi se že lahk česa naučili.
Osnove, pobje, osnove. Po tolk letih na ST bi se že lahk česa naučili.
Zbogom in hvala za vse ribe
TESKAn ::
Ko pogledas trenutne republikanske frontrunnerje, to kar velja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.