Forum » Pomoč in nasveti » Bluescreen pred zagonom Windowsa
Bluescreen pred zagonom Windowsa
lommmp ::
Živijo,
normalno sem uporabljal komp ko kar naenkrat dobim bluesreen. Resetiram računalnik ampak se več ne zažene; piše starting windows, potem bluescreen in se takoj resetira. Proval sem vse kombinacije z RAMom in odklopit ter vklopit disk pa ne pomaga. Proval sem tudi system restore in startup repair, tudi ne pomaga.
Safe mode dela. Sistem je Windows 7 ultimate 64bit. Intel 2600k, Powercolor Radeon 6950 2GB, 2x 4GB Corsair ram, ASRock P67 Extreme 4, Seagate 1,5TB.
Nameščal nisem nič novega v kratkem.
Izbral sem disable auto restart on system failure in blue acreen je BAD_POOL_HEADER, 0X00000019.
Ali lahko naredim chkdsk v tej situaciji in ali bo pomagal?
Prosim za nasvet, če ne je zadnji korak ponovna namestitev Windowsa.
Hvala in lp
normalno sem uporabljal komp ko kar naenkrat dobim bluesreen. Resetiram računalnik ampak se več ne zažene; piše starting windows, potem bluescreen in se takoj resetira. Proval sem vse kombinacije z RAMom in odklopit ter vklopit disk pa ne pomaga. Proval sem tudi system restore in startup repair, tudi ne pomaga.
Safe mode dela. Sistem je Windows 7 ultimate 64bit. Intel 2600k, Powercolor Radeon 6950 2GB, 2x 4GB Corsair ram, ASRock P67 Extreme 4, Seagate 1,5TB.
Nameščal nisem nič novega v kratkem.
Izbral sem disable auto restart on system failure in blue acreen je BAD_POOL_HEADER, 0X00000019.
Ali lahko naredim chkdsk v tej situaciji in ali bo pomagal?
Prosim za nasvet, če ne je zadnji korak ponovna namestitev Windowsa.
Hvala in lp
- spremenil: lommmp ()
lommmp ::
Bi proval to, ampak zdaj mi niti v safe mode ne gre več. Na Loading Windows Files ostane. pri Loaded: \DRIVERS\avgidsha.sys
Zbrisal sem AVG malo prej ker sem nekje prebral, da je bilo to krivo.
Zbrisal sem AVG malo prej ker sem nekje prebral, da je bilo to krivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C particija vedno polna, tudi ce use zbrišemOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1214) | Yacked2 |
» | P5Q PRO - ne da slikeOddelek: Strojna oprema | 767 (577) | BorutK-73 |
» | Problem z compom!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1007) | All33xx |
» | Winsi se ne zbootajo do koncaOddelek: Pomoč in nasveti | 881 (778) | miko 55 |
» | FTP dostop Bulletproof serverOddelek: Omrežja in internet | 1872 (1621) | kunigunda |