Forum » Loža » Napihljiv kanu
Napihljiv kanu
togo ::
rad bi si nabavil napihljiv kanu da bi malo veslal po morju in doma po grabnu.
gledal sem kanu gumotex plava 400. ima kdo kaj izkušenj s to rečjo morda kakšen nasvet ? lahko da je kaj boljšega za tak denar pa ne vem skratka kakršnakoli pomoč pride prav
hvala
gledal sem kanu gumotex plava 400. ima kdo kaj izkušenj s to rečjo morda kakšen nasvet ? lahko da je kaj boljšega za tak denar pa ne vem skratka kakršnakoli pomoč pride prav
hvala
Invictus ::
Dobri so dragi, sploh če se boš vozil po divjih vodah.
Tam pričakuj precej stikov s skalami, ki znajo biti tudi ostre. Enako na morju.
Rabiš kvalitetno gumo.
Kolega je dal 700 EUR.
Tam pričakuj precej stikov s skalami, ki znajo biti tudi ostre. Enako na morju.
Rabiš kvalitetno gumo.
Kolega je dal 700 EUR.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
togo ::
saj ta je v tem cenovnem rangu + vesla cca 100€
morda ima še kdo kakšno zanimivo informacijo ?
morda ima še kdo kakšno zanimivo informacijo ?
erkgheoruugh ::
Edin pomislek je mogoče v tem, da je palava namenjena predvsem rekam in brzicam (lažjim) in je z njo težje držat smer na morju. Oblika trupa in pa to, da nima krmila/skega.
Če boš uporabljal pretežno na morju je mogoče bolje gledat v smer namenskega za mirne vode. Recimo od Gumotexa kak Seaway ali nova Framura. Ali pa kak bolj enostaven Sunny ali helios. Ne vem če so še vedno ta imena, preveri. A ja to, kar sem jaz napisal, so kajaki, v primeru, da si osredotočen samo na kanuje, pozabi.
Če boš uporabljal pretežno na morju je mogoče bolje gledat v smer namenskega za mirne vode. Recimo od Gumotexa kak Seaway ali nova Framura. Ali pa kak bolj enostaven Sunny ali helios. Ne vem če so še vedno ta imena, preveri. A ja to, kar sem jaz napisal, so kajaki, v primeru, da si osredotočen samo na kanuje, pozabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selitev na morjeOddelek: Loža | 4861 (2578) | Gagatronix |
» | Nesposobnost ameriske mornarice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17619 (14579) | Okapi |
» | kje je čar morja? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 46811 (39187) | opeter |
» | Malo samote na hrvaški obali ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22409 (20288) | msjr |
» | Začasni tatooOddelek: Loža | 2836 (2655) | ;-) |