» »

Tvin v tujini

Tvin v tujini

zaskrbljenec ::

Pozdravljeni!
Sin si je v tujini uredil siol tvin s pomočjo vpnja hola in me zanima če lahko telekom kaj zaračunava. Ker če da mu to onemogočim.

Država pa je Kosovo(če je v pomoč)

Prosim za pomoč ker sin še vedno gleda in nočem znoreti doma.

xxurban ::

Če gleda na lokalnem internetu v Kosovu (torej ne prek podatkov na telefonu) potem ne zaračunava.

dvihtelic ::

Kolikoe vem, če je na wi-fi deluje zastonj...se motim?

konspirator ::

http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/...
Ali TViN deluje v tujini?
TViN v tujini ne deluje zaradi pravic predvajanja vsebin.

Na katerem operaterju si trenutno v gostovanju (roaming), kateri naročniški paket/operater imaš drugače ?

Na tablici ima nameščeno aplikacijo hola.In povezani smo na wifi. Imamo pa tv in internet v enem pri kosovskem operaterju Ipko (sodeluje z telekomom( kolikor vem))

nihče?

Zgodovina sprememb…

xxurban ::

Sem že napisal da je zastonj.

Mare2 ::

zaskrbljenec je izjavil:

Na tablici ima nameščeno aplikacijo hola.In povezani smo na wifi. Imamo pa tv in internet v enem pri kosovskem operaterju Ipko (sodeluje z telekomom( kolikor vem))

nihče?

hola.In Kaj je to zaena aplikacija?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

loveJDM ::

Mare2 je izjavil:

zaskrbljenec je izjavil:

nihče?

hola.In Kaj je to zaena aplikacija?

Izbiraš si lahko country,tako da lahko gledaš vsebine ki jih drugače ne moreš,ker so omejene samo za domače uporabnike.
Mislim da jo nekateri uporabljajo npr. za spotify,

SaXsIm ::

Ne, zakaj bi ti telekom računal? Če si njihov naročnik, imaš TVIN zastonj. Ne vem sicer, če je tvin omejen na državo, vendar imaš tako VPN. Sicer pa, točno za takšne stvari vprašat ima telekom helpdesk. Pokličeš, vprašaš in ti povejo. Precej manj dela, kot ga imaš z registracijo na slo-techu.
SaXsIm

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SaXsIm ()

hojnikb ::

>Na tablici ima nameščeno aplikacijo hola

HITRO briši ta malware dol.
http://www.techspot.com/news/60828-popu...
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

>Na tablici ima nameščeno aplikacijo hola

HITRO briši ta malware dol.
http://www.techspot.com/news/60828-popu...

Drug predlog za vpnje (zastonj)?

toplakd ::

Slej ko prej bo začelo vse štekat, odvisno kakšen bandwidth nudi provider na tistem IPju.
Sam sem najprej uporabljal HideMyAss, pa je po določenem času oz. v konicah pričel tvin tako štekat
da ni bilo gledljivo.

Sedaj mam svoj vpn server in zadeva šiba nemoteno na 5mb upload liniji.
Zadeva na Low quality kuri dobrih 300kbps na QH pa nekje 1,2mbps.

toplakd je izjavil:

Slej ko prej bo začelo vse štekat, odvisno kakšen bandwidth nudi provider na tistem IPju.
Sam sem najprej uporabljal HideMyAss, pa je po določenem času oz. v konicah pričel tvin tako štekat
da ni bilo gledljivo.

Sedaj mam svoj vpn server in zadeva šiba nemoteno na 5mb upload liniji.
Zadeva na Low quality kuri dobrih 300kbps na QH pa nekje 1,2mbps.

Koliko časa pa.
Sin gleda že teden in pol po 2-3h na dan

Slika pa je kar čista imamo pa hitrost interneta 10/2

Zgodovina sprememb…

Hjao. Če mu dela, naj uporablja. Če te skrbi glede stvari, ki jih je izpostavil hojnikb, zamenjaj VPN (obstajajo tudi plačljivi), če ne pusti kot je. Kakšen internet paket imaš, ni važno. Če dela, dela.
SaXsIm

toplakd ::

@zaskrbljenec.
Že dve leti, edino enega hipa je bil problem ko je švicarski ponudnik interneta onemogočil
VPN na moj domač IP, ker se je skoraj ves internet pretakal preko mojega domačega.
Po klicu k ponudniku in obrazložitvi, so zadevo spet omogočili in dela BP še naprej.

toplakd je izjavil:

@zaskrbljenec.
Že dve leti, edino enega hipa je bil problem ko je švicarski ponudnik interneta onemogočil
VPN na moj domač IP, ker se je skoraj ves internet pretakal preko mojega domačega.
Po klicu k ponudniku in obrazložitvi, so zadevo spet omogočili in dela BP še naprej.

OK upam da res nic ne bo.

loveJDM ::

Česa te je strah?Računa?Spremljaj točno porabo in ceno na netu pa boš videl

Zakaj bi te bilo strah računa? A imaš na Kosovu omejen prenos podatkov? toplakd-jevega primera se nimaš kaj bati, on je imel lasten VPN na svoje domače omrežje v Sloveniji, ti pa koristiš VPN servis, tako da se ti izhodni IP, na katerega se povezuješ in ti gre promet preko njega, spreminja.
SaXsIm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol TViN

Oddelek: Omrežja in internet
325894 (2306) Assass1n
»

VPN (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5616205 (6879) rkobarov