Forum » Strojna oprema » Menjava napajalnika za prenosnik
Menjava napajalnika za prenosnik
Fairplay ::
Imam vprašanje glede napajalnikov za prenosnik.
To je trenutni napajalnik za prenosnik: Original
Ta je pa drugi napajalnik: Drugi
Zanima pa me, če lahko uporabim drugi napajalnik namesto originalnega, saj ima originalen slab stik. Priključek imata enak. Prav tako vse specifikacije razen tok: 3,95A(Original) in 4,74A(Drugi). Je lahko kaj narobe, ali bi se samo hitreje polnil.
To je trenutni napajalnik za prenosnik: Original
Ta je pa drugi napajalnik: Drugi
Zanima pa me, če lahko uporabim drugi napajalnik namesto originalnega, saj ima originalen slab stik. Priključek imata enak. Prav tako vse specifikacije razen tok: 3,95A(Original) in 4,74A(Drugi). Je lahko kaj narobe, ali bi se samo hitreje polnil.
seba-beba ::
Zdravo!
Včeraj se mi je pokvaril napajalnik za prenosni računalnik Toshiba:
model PA-1750-09
input 100-240V
output 19V
Zanima me kje je najbolje/najugodneje kupiti nov napajlnik? Kje točno v SLO/tujini? Original ali univerzalen?
Hvala.
Včeraj se mi je pokvaril napajalnik za prenosni računalnik Toshiba:
model PA-1750-09
input 100-240V
output 19V
Zanima me kje je najbolje/najugodneje kupiti nov napajlnik? Kje točno v SLO/tujini? Original ali univerzalen?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ni več pognalOddelek: Pomoč in nasveti | 737 (548) | solatko |
» | Popravilo polnilca HPOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1058 (906) | Hayabusa |
» | Napajalnik za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 843 (696) | slitkx |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5539 (4191) | aljazp |
» | nadomesten napajalnik za laptop - V, W in AOddelek: Pomoč in nasveti | 3237 (2631) | ameba |