Forum » Šola » Nova Gorica bivanje študent/stanovanje/sobe...
Nova Gorica bivanje študent/stanovanje/sobe...
Robi :P ::
Zdravo,
vpisal sem se na MMK v Novi Gorici in do avgusta (14) moram oddati prošnjo za domove ali pa začet iskat privat stanjovanje/sobo... Budget na mesec z stroski vred je max 200€☺ (raje manj sploh ko vem za kak denar bodo kolegi v MB v študentu...). Stanovanj pod cca 250€ nisem našel, gledal sem sobe v stanovanjih ki so tam po 170€ in pa študnetski dom presta, ki naj bi bil ob prilotistvi potrdila o šolanju cca 125-135€. Zanima me ali ima kdo še kakšne bolj natančne informacije glede domov in cen v Novi Gorici. Našel sem še študneskega na Erjavčevi ampak brez cenika...
lp
vpisal sem se na MMK v Novi Gorici in do avgusta (14) moram oddati prošnjo za domove ali pa začet iskat privat stanjovanje/sobo... Budget na mesec z stroski vred je max 200€☺ (raje manj sploh ko vem za kak denar bodo kolegi v MB v študentu...). Stanovanj pod cca 250€ nisem našel, gledal sem sobe v stanovanjih ki so tam po 170€ in pa študnetski dom presta, ki naj bi bil ob prilotistvi potrdila o šolanju cca 125-135€. Zanima me ali ima kdo še kakšne bolj natančne informacije glede domov in cen v Novi Gorici. Našel sem še študneskega na Erjavčevi ampak brez cenika...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vožnja na delovno mestoOddelek: Loža | 4241 (2446) | phys |
» | Kje v Sloveniji se splača živeti, zakaj? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23317 (17627) | Vitez |
» | Internetna zasvojenostOddelek: Loža | 4688 (3580) | Superboyy |
» | MMK Nova gorica-poklicna matura itd...Oddelek: Šola | 916 (744) | Robi :P |
» | Študiranje v Novi GoriciOddelek: Šola | 1164 (722) | zuz3k |