Forum » Pomoč in nasveti » LCD ekran
LCD ekran
trušč ::
Pozdravljeni!
Naj že v začetku povem, da ne vem, če pišem v pravo temo, vendar po opisih nisem našel nič bolj primernega, če pa kaj takega obstaja pa temo kar premaknite, brez problema. Zanima me sledeče:
Že nekaj časa iščem manjši LCD enkran, na katerem bi lahko iz USB-ja, ali na kakšen drug način predvajal kratek posnetek (30 sec - 1 min, ali pa še celo manj). Pri "Kitajcih" sem našel sledeče, vendar, ker se ne spoznam najbolje na te zadeve me zanima, ali je možno to storiti s sledečim ekranom:
http://www.aliexpress.com/item/UNO-R3-M... , in kaj vse se potrebuje za izvedbo?
Za odgovore sem vsem hvaležen!
Lp
Naj že v začetku povem, da ne vem, če pišem v pravo temo, vendar po opisih nisem našel nič bolj primernega, če pa kaj takega obstaja pa temo kar premaknite, brez problema. Zanima me sledeče:
Že nekaj časa iščem manjši LCD enkran, na katerem bi lahko iz USB-ja, ali na kakšen drug način predvajal kratek posnetek (30 sec - 1 min, ali pa še celo manj). Pri "Kitajcih" sem našel sledeče, vendar, ker se ne spoznam najbolje na te zadeve me zanima, ali je možno to storiti s sledečim ekranom:
http://www.aliexpress.com/item/UNO-R3-M... , in kaj vse se potrebuje za izvedbo?
Za odgovore sem vsem hvaležen!
Lp
cegu ::
Digital Picture Frame.
Meni je kitajski predvajal vse vide, imel je priklop za SD, USB, S-video ampak to je bilo pred HD-jem. Koštal 15EUR.
Meni je kitajski predvajal vse vide, imel je priklop za SD, USB, S-video ampak to je bilo pred HD-jem. Koštal 15EUR.
trušč ::
Hvala za odgovor, vendar, bi moral to že prej napisati. Potreboval bi nekaj takega, vendar brez okvirja, torej samo ekran. Saj bi rad ta "ekranček" vgradil v nekakšno leseno ohišje. Torej potreboval bi samo ekran..
Še enkrat pa hvala za odgovor!
lp
Še enkrat pa hvala za odgovor!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenejsi mikrokontrolerjiOddelek: Programiranje | 1950 (1023) | Cervantes |
» | Arduino na baterije 16850Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2120 (1774) | |
» | Prenos podatkov iz odrezanih koncev sveta preko SMS-ov, satelita, ?, ...Oddelek: Omrežja in internet | 2375 (1951) | mojca |
» | arduino mega & stuffOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1123 (962) | cefizl88 |
» | krmiljenje avtomobilčkaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1655 (1571) | cefizl88 |