Forum » Operacijski sistemi » Velikost Windows 7 Ultimate folderja
Velikost Windows 7 Ultimate folderja
Aphanisis ::
Moj Windows 7 Ultimate folder meri 41GB, kar je za moj mali SSD prava katastrofa.
Pognal sem disk cleanup in CCleaner, vendar je vse skupaj zmanjšalo le za borne 3GB.
Iz spodnje slike sodeč je najbolj problematičen Windows\Installer folder, kjer je 16GB in \winsxs kjer je 11GB navlake.
Ima kdo kakšno idejo? Bi bila bolje kakšna druga verzija Windows 7 in ne Ultimate?
Pognal sem disk cleanup in CCleaner, vendar je vse skupaj zmanjšalo le za borne 3GB.
Iz spodnje slike sodeč je najbolj problematičen Windows\Installer folder, kjer je 16GB in \winsxs kjer je 11GB navlake.
Ima kdo kakšno idejo? Bi bila bolje kakšna druga verzija Windows 7 in ne Ultimate?
- spremenil: Aphanisis ()
Aphanisis ::
broken/link je izjavil:
https://www.raymond.cc/blog/safely-dele...
Hvala za ta link.
Patch Cleaner mi je vrnil 15GB z brisanjem "orphaned" datotek iz \installer folderja. Za zdaj sem uporabil "move" opcijo, če se bo v naslednjih dneh pričelo kaj obešati v sistemu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popcorn Time ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 17004 (7823) | KTr1sk |
» | Pomotoma sem pobrisal INSTALLEROddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (863) | scipascapa |
» | Win 7 - rabim prostor na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1492) | Cveto |
» | XP se noče namestitiOddelek: Strojna oprema | 918 (639) | filip007 |
» | Kako pobrisati datoteki, kjer nisi owner?Oddelek: Operacijski sistemi | 1022 (617) | subby |