Forum » Pomoč in nasveti » Problem s samodejnim prilagajanjem zvoka
Problem s samodejnim prilagajanjem zvoka
Forever ::
Lep pozdrav,
torej, kot že naslov pove, imam probleme z samodejnim prilagajanjem zvoka na svojih slušalkah (na vseh, brez le teh dela normalno). Ta problem sem opazil med igro, ko sem želel znižati glasnost glasbe v igri, a tudi če sem le to znižal na najnižjo možno raven, je ta še vedno ostala enako glasna. Ta problem se pojavlja tudi na brskalnikih, primer je na YouTube, kjer če znižam glasnost (ob gumbu play) se le ta prav tako ne spremeni.
Prej se mi kaj takega še ni zgodilo, zato nimam ideje, kaj bi lahko bil vzrok. Poskusil sem z "popularno" metodo izključitev znižanja glasnosti zaradi mikrofona, pa to prav tako ni pomagalo. Se vedno pa sumim da je problem v mikrofonu, čeprav ga v tej situaciji nisem uporabljal.
V primeru da je to (znana) napaka operacijskega sistema, uporabljam 64 bitni Windows 8.1.
Sam nisem zelo izkušen s temi zadevami (kot tudi z racunalniki), zato sem morda zgrešil kakšno očitno zadevo.
Hvala že vnaprej za odgovore in pomoč :)
torej, kot že naslov pove, imam probleme z samodejnim prilagajanjem zvoka na svojih slušalkah (na vseh, brez le teh dela normalno). Ta problem sem opazil med igro, ko sem želel znižati glasnost glasbe v igri, a tudi če sem le to znižal na najnižjo možno raven, je ta še vedno ostala enako glasna. Ta problem se pojavlja tudi na brskalnikih, primer je na YouTube, kjer če znižam glasnost (ob gumbu play) se le ta prav tako ne spremeni.
Prej se mi kaj takega še ni zgodilo, zato nimam ideje, kaj bi lahko bil vzrok. Poskusil sem z "popularno" metodo izključitev znižanja glasnosti zaradi mikrofona, pa to prav tako ni pomagalo. Se vedno pa sumim da je problem v mikrofonu, čeprav ga v tej situaciji nisem uporabljal.
V primeru da je to (znana) napaka operacijskega sistema, uporabljam 64 bitni Windows 8.1.
Sam nisem zelo izkušen s temi zadevami (kot tudi z racunalniki), zato sem morda zgrešil kakšno očitno zadevo.
Hvala že vnaprej za odgovore in pomoč :)
- spremenil: Forever ()
SloBiscuit ::
Lohka je kakšen software (dodaten mogoče) za zvok. Use to izbriši in naloži Realtek: http://www.realtek.com.tw/downloads/dow... ali pa če link ne deluje http://www.realtek.com.tw/downloads/ (HIgh definition codec)
Ali lahko narediš screenshot kot ja tale?
Možen je tudi virus. Driver problem, mogoče je sound kartica (ali pa sound kartica ki je na USB)
Upam da rešiš problem.
Lp,
Ali lahko narediš screenshot kot ja tale?
Možen je tudi virus. Driver problem, mogoče je sound kartica (ali pa sound kartica ki je na USB)
Upam da rešiš problem.
Lp,
neznanec555
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3156 (2098) | StarMafijec |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8198 (2387) | simongrega |
» | Namestitev windows XP in gonilnikov - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1713) | PrimoXD |
» | Kakšno matično ploščo imam v računalniku?Oddelek: Strojna oprema | 1318 (1164) | unta |
» | Win7 driver zvokaOddelek: Zvok in slika | 1032 (921) | KoTi |