Forum » Navijanje » navijanje grafične kartice
navijanje grafične kartice
kanabis ::
Lepo prosim če mi kdo pove link, kjer bi najdel z slikami pokazano ,kako najlažje naviti GF4 Abit Siluro ti 4200.
Zanima pa me tudi če je uporabno tudi kar sem najdel (tudi slo-tech), namreč opis navitja tega čipa ampak ni kartica abit siluro tore jtočno taka kot jo imam jaz!
Zanima pa me tudi če je uporabno tudi kar sem najdel (tudi slo-tech), namreč opis navitja tega čipa ampak ni kartica abit siluro tore jtočno taka kot jo imam jaz!
- premaknil: Predator ()
root987 ::
Zakaj rabiš pa slike? Edino kar rabiš je en mali programček Powerstrip. Sedaj je že na verziji 3.40. Enjoy!
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
root987 ::
Ja, to je tut res, vendar če se na to ne spoznaš najbolje in si ne zaupaš, raje ne. Vendar JE preprosto. Naredi varnostno kopijo registra(Export Registry File) in če gre kaj narobe, greš v Varni način, pritisneš Win+R in vtipkaš regedit. Tam pritisneš Import registry File in Ka-Ching! vse je po starem. Mah, saj imaš vodič za vse. Remember, use Gugl.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | no kako višati voltazo grafičneOddelek: Navijanje | 996 (897) | McKacon |
» | MSI GF4Ti4200 sreca Vulcana12 :>Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2044 (1415) | lambda |
» | navijanje graficneOddelek: Navijanje | 1039 (991) | The B |
» | Nakup 8500LE ali GF4 4200Oddelek: Kaj kupiti | 900 (772) | steiner |
» | XP 2200+ & G-force4 ti4200 rad bi navil...Oddelek: Navijanje | 1127 (1025) | monster-x |