Forum » Loža » Okrevanje po odstranitvi modrostnega zoba?
Okrevanje po odstranitvi modrostnega zoba?
kodsiti1 ::
Pred enim tednom so mi odstranili modrostni zob in so rekli da 1 teden naj bi brez kakšnih večjih naporov. Danes bi moral imet pregled, pa zdravnika ni bilo.
Sedaj me pa zanima, če ve kdo mogoče iz izkušenj, če sedaj že lahko telovadim in podobno ali raje ne?
Sedaj me pa zanima, če ve kdo mogoče iz izkušenj, če sedaj že lahko telovadim in podobno ali raje ne?
kodsiti1 ::
Boli me ne vec, razen malo ce se smejim, zateklo je se cisto malo... Jaz bi kolesaril zunaj pa je precej vroče... Bi šlo ali bolje da ne?
Smurf ::
Ce bos sel do mesta ni problema, ce gres pa na vec urno voznjo bi pa na tvojem mestu se malce pocakal.
Lee Lemon ::
Po enemu tedu je bil pri meni na sporedu zmeren tek, prej pa sprehodi. Ni bilo nobenih problemov. Pulili so mi po dva modrostna na enkrat.
Poizkusi malo na bicikelj, če te bo začelo "kljuvat" v predelu rane, pač opusti to možnost še za nekaj dni.
Poizkusi malo na bicikelj, če te bo začelo "kljuvat" v predelu rane, pač opusti to možnost še za nekaj dni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 96039 (39298) | Steinkauz |
» | gnili čekaniOddelek: Loža | 3175 (2025) | nevone |
» | Bolečina - puljenje zobaOddelek: Loža | 18617 (17341) | strictom |
» | Barvna uganka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4199 (3448) | Tomi |