Forum » Kaj kupiti » Kateri 24gb ram kit za GA-EX58-UD5
Kateri 24gb ram kit za GA-EX58-UD5
psyke ::
Zdravo,
imam 12 gb rama - corsair dominator - ki so mi začel delati probleme. probal sem vse ampak mi v mem testu javi polno errorjev. igral sem se tudi z bios nastavitvami, brskal po forumih ampak so očitno šli. ITAK pa mi je 12 gb premalo. Torej zanima me kateri 24gb kit priporočate za plato GA-EX58-UD5 rev 2.0. vem da imajo oni rami garancijo ampak bi vseeno rad nabavil nov kit, tiste pa pozneje poslal nazaj.
imam 12 gb rama - corsair dominator - ki so mi začel delati probleme. probal sem vse ampak mi v mem testu javi polno errorjev. igral sem se tudi z bios nastavitvami, brskal po forumih ampak so očitno šli. ITAK pa mi je 12 gb premalo. Torej zanima me kateri 24gb kit priporočate za plato GA-EX58-UD5 rev 2.0. vem da imajo oni rami garancijo ampak bi vseeno rad nabavil nov kit, tiste pa pozneje poslal nazaj.
- spremenil: psyke ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ddr 3 ram kupitiOddelek: Strojna oprema | 3534 (2589) | HeXeD |
» | i7 930 plata Asus P6T Deluxe in ramiOddelek: Strojna oprema | 2258 (2032) | RejZoR |
» | Ripjaws (3x 2x2gb)?Oddelek: Kaj kupiti | 2475 (2228) | psyke |
» | GA-X58A-UD5 (kateri 12 GB kit, katero silent hlajenje in grafično)Oddelek: Kaj kupiti | 1383 (1155) | psyke |
» | Računalnik po komponentahOddelek: Kaj kupiti | 3034 (1934) | __Devil__ |