Forum » Pomoč in nasveti » grafična kaput?
grafična kaput?
globoko grlo ::
Pozdravljeni, mam en čudn problem in si ga ne znam razložit, tko da slo-tech to the rescue
takale slika se mi pojavi ob samem štartu winsev
kle naj povem, da včasih je tako "zamaknjena", "zlomljena" slika tudi že pri samem biosu
w windowsih je potem slika taka
in taka
Po moje je to grafična, vem pa ne.
updejt
po 1h delovanja compa je bila slika normalna za ene 5 min, potem je pa spet taka kot je na zgornjih fotkah
help plz
aja
amd 2500+ (Athlon XP al kaj so že bli)
2GB ram
Nvidia quadro 1000 (ne vem zakaj je ravno ta grafa not)
plata Abit NF7
takale slika se mi pojavi ob samem štartu winsev
kle naj povem, da včasih je tako "zamaknjena", "zlomljena" slika tudi že pri samem biosu
w windowsih je potem slika taka
in taka
Po moje je to grafična, vem pa ne.
updejt
po 1h delovanja compa je bila slika normalna za ene 5 min, potem je pa spet taka kot je na zgornjih fotkah
help plz
aja
amd 2500+ (Athlon XP al kaj so že bli)
2GB ram
Nvidia quadro 1000 (ne vem zakaj je ravno ta grafa not)
plata Abit NF7
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
matja ::
Js sem meu zelo zelo podobne artifakte ko sem navijal svojo grafo in njen procesor ni bil zadosti hlajen. Probej zraven postavit kšn ventilator da vidiš če bo kej bolje.
Ja vidiš, na to pa sploh nisem pomislil, sicer je nisem navijal, sam sem opazi, da vent ne dela. Sem ga mal podrezal in zdej se vrti, sam ležaji pojejo, da je veselje.
Se prav, da se verjetn pregreva, ane.
Pa glede na to, da je bila kupljena rabljena, lahko sklepam, da je rahlo poškodovana.
eh
tnx
Se prav, da se verjetn pregreva, ane.
Pa glede na to, da je bila kupljena rabljena, lahko sklepam, da je rahlo poškodovana.
eh
tnx
updejt 2
Bootup pride do izbire start windows in safe mode, with network ...
Problem je, k tipkovnica ne dela. Dons zjutrej je še vsaj v winse prišel, zdej pa tut to ne več. V bios lahko pridem, v windows start menuju pa tipkovnica ne dela, zdej mi ni nč več jasn.
Problem je, k tipkovnica ne dela. Dons zjutrej je še vsaj v winse prišel, zdej pa tut to ne več. V bios lahko pridem, v windows start menuju pa tipkovnica ne dela, zdej mi ni nč več jasn.
pixelzgaming ::
globoko grlo je izjavil:
updejt 2
probaj s PS/2 tipkovnico
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Sami ::
Torej si našel problem grafična se pregreva. Nanjo pripopaj kakšen 8cm ventilator in bo stvar verjetno rešena.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
hm, je nimam več
enivej, zdej grem agp grafično nekam iskat, mogoče bo pomagal, če ne, ga pa po delih prodam :)
enivej, zdej grem agp grafično nekam iskat, mogoče bo pomagal, če ne, ga pa po delih prodam :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blazilec za trdi diskOddelek: Hlajenje in modifikacije | 721 (696) | heero |
» | Kako zvedeti kateri program šrota po disku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 919 (670) | RuskiSnajper |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (707) | logout |
» | OO defrag problemOddelek: Programska oprema | 613 (546) | amigo_no1 |
» | HTC Touch2 ali Samsung Galaxy Spica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9780 (5944) | Jebac18 |