Forum » Loža » Carinjenje paketa
Carinjenje paketa
kitajc ::
Naročil sem paket iz ZDA za 50$ + poštnina 15$. Sedaj pa so mi ga v Sloveniji ocarinili. Na dodatne stroške s carinjenjem sem popolnoma pozabil, saj sem prej vedno naročal stvari, ki so bile zelo poceni (par €).
Gledam tale cenik, ki naj bi veljal in me boli glava. Verjetno poleg vsega tega lahko pričakujem še 20% DDV.
Kakšen bo moj končni strošek?
Sedaj sem isti izdelek (sicer ne od originalnega proizvajalca) našel tudi na amazon.de, kjer stane od 60 do 70€ (brez stroškov pošiljanja).
Gledam tale cenik, ki naj bi veljal in me boli glava. Verjetno poleg vsega tega lahko pričakujem še 20% DDV.
Kakšen bo moj končni strošek?
Sedaj sem isti izdelek (sicer ne od originalnega proizvajalca) našel tudi na amazon.de, kjer stane od 60 do 70€ (brez stroškov pošiljanja).
St235 ::
Kaj ko bi prebral tem namenjeno temo preden nadaljuješ z jamranjem? In DDV že kar nekaj časa ni 20%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL Carina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17898 (1846) | Machete |
» | Carina oz pavšal za pregled po novem letuOddelek: Kaj kupiti | 3255 (2702) | darkolord |
» | Nakup izven EU - carina in ddv - primerOddelek: Loža | 1965 (1462) | St235 |
⊘ | Carina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42660 (38441) | Tilen |
» | Čas dostave - pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16407 (15348) | darkolord |