Forum » Loža » Sledenje pošiljke in status delivered...
Sledenje pošiljke in status delivered...
Apple ::
Hello,
na email sem dobil obvestilo, da je bil naročen izdelek dostavljen...
Enako piše na spletni strani ameriške pošte:
Ker je bil paket cca 2 tedna nekje v Ljubljani (domnevam, da na carini), me zdaj tatus delivered bega... Komu naj bi dostavili paket?
Tnx za info...
na email sem dobil obvestilo, da je bil naročen izdelek dostavljen...
Enako piše na spletni strani ameriške pošte:
Ker je bil paket cca 2 tedna nekje v Ljubljani (domnevam, da na carini), me zdaj tatus delivered bega... Komu naj bi dostavili paket?
Tnx za info...
LP, Apple
andromedar ::
Preveriš še status na sledenje.posta.si, nato pokličeš na svojo pošto in vprašaš kje je paket.
Eh?
AndrejS ::
Piše da je pakel bil prevzet. Če ga nisi ti - ga je nekdo drug. V ponedeljek pokliči na pošto
Apple ::
Kateri pošti verjet: ameriški al slovenski?
Ameriška pošta ima napisano, da je paket prispel v Ljubljano že 17.04.2015, slovenska pošta pa, da je pošiljka prispela v naslovno državo 29.04.2015...
12 dni vmes so verjetno poštarji spali...
Kaj bi pisalo, če bi bil paket na carini na Pošti v Ljubljani? Poštna številka 1002 pripada Poštnemu logističnemu centru v Ljubljani, kjer je tudi carina.
Drugega mi žal ne preostane... Upam, da dobim robo, na katero čakam že 1,5 let (Kickstarter) :)
Ameriška pošta ima napisano, da je paket prispel v Ljubljano že 17.04.2015, slovenska pošta pa, da je pošiljka prispela v naslovno državo 29.04.2015...
12 dni vmes so verjetno poštarji spali...
Kaj bi pisalo, če bi bil paket na carini na Pošti v Ljubljani? Poštna številka 1002 pripada Poštnemu logističnemu centru v Ljubljani, kjer je tudi carina.
Piše da je pakel bil prevzet. Če ga nisi ti - ga je nekdo drug. V ponedeljek pokliči na pošto
Drugega mi žal ne preostane... Upam, da dobim robo, na katero čakam že 1,5 let (Kickstarter) :)
LP, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Apple ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47271 (18112) | uporabnik50 |
» | časi dostave dostavnih servisev ?Oddelek: Loža | 7903 (2966) | fikus_ |
» | Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31437 (25464) | darkolord |
» | Paket iz Anglije! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19642 (12208) | Zoran7 |
» | Paket iz KitajskeOddelek: Loža | 1839 (1646) | BlaY0 |