Forum » Na cesti » Izpit za motor pri vozniškem izpitu?
Izpit za motor pri vozniškem izpitu?
Twixz ::
Živjo.
Zanima me nekaj čisto na kratko in sicer, ko opraviš izpit za avto dobiš zraven še izpit za motor. A ta izpit (za motor) velja za vse 50 ccm motorje, ali samo za skuterje in mopede? :)
Zanima me nekaj čisto na kratko in sicer, ko opraviš izpit za avto dobiš zraven še izpit za motor. A ta izpit (za motor) velja za vse 50 ccm motorje, ali samo za skuterje in mopede? :)
Robi :P ::
Zraven avta sem jaz leto dni nazaj dobil za AM kategorijo sem pa nekaj slišal ( gostilniške debate) da naj bi menda že lani to uknili in da dobiš samo za avto in ne več tudi za AM kot smo mi?
Voziš lahko poleg 50ccm skuterjev/mopdeov tudi lahka 4-kolesa...
kolesa z motorjem (motorno kolo z dvema ali tremi kolesi, katerega prostornina motorja ne presega 50 ccm in doseže najvišjo hitrost 45 km/h)
in
lahka štirikolesa (motorno vozilo s štirimi simetrično nameščenimi kolesi, katerega masa ne presega 350 kg. Prostornina motorja ne sme presegati 50 ccm in doseže najvišjo hitrost 45 km/h).
Voziš lahko poleg 50ccm skuterjev/mopdeov tudi lahka 4-kolesa...
kolesa z motorjem (motorno kolo z dvema ali tremi kolesi, katerega prostornina motorja ne presega 50 ccm in doseže najvišjo hitrost 45 km/h)
in
lahka štirikolesa (motorno vozilo s štirimi simetrično nameščenimi kolesi, katerega masa ne presega 350 kg. Prostornina motorja ne sme presegati 50 ccm in doseže najvišjo hitrost 45 km/h).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Robi :P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za katera kolesa z pomožnim motorjem je potreben izpit?Oddelek: Na cesti | 33210 (3312) | St235 |
» | Skuter 125ccm - blokade- izpit B?Oddelek: Na cesti | 5083 (1124) | amigo_no1 |
» | 50 ccmOddelek: Loža | 9025 (6678) | Formula 1 |
» | Skuter???Oddelek: Na cesti | 3448 (3297) | Vikking |
» | Za avtomatika rabimo izpit? (moped mislim)Oddelek: Loža | 8525 (7810) | TekO |