Forum » Strojna oprema » Napajanje pri Radeonu 9700 Pro
Napajanje pri Radeonu 9700 Pro

Primoz78 ::
Zanima me ce je kabel napajanja za R9700 Pro isti kot kabel za napajanje disketnika...?

lp Primoz
lp Primoz

Primoz78 ::
Jap vem sam sem ga pri kolegu pozabu  ...saj zdaj sem porihtal...me je neki j****o...sem je tista plastika na kartici ki pride na konektorju povleku mal prevec naprej pa ni blo stika...mi je stalno pisalo na monitorju da naj vkljucim napajanje :).
 ...saj zdaj sem porihtal...me je neki j****o...sem je tista plastika na kartici ki pride na konektorju povleku mal prevec naprej pa ni blo stika...mi je stalno pisalo na monitorju da naj vkljucim napajanje :).

thx
lp Primoz
 ...saj zdaj sem porihtal...me je neki j****o...sem je tista plastika na kartici ki pride na konektorju povleku mal prevec naprej pa ni blo stika...mi je stalno pisalo na monitorju da naj vkljucim napajanje :).
 ...saj zdaj sem porihtal...me je neki j****o...sem je tista plastika na kartici ki pride na konektorju povleku mal prevec naprej pa ni blo stika...mi je stalno pisalo na monitorju da naj vkljucim napajanje :).thx
lp Primoz
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | zunanji wd passport ne bere večOddelek: Pomoč in nasveti | 716 (650) | Tarzan | 
| » | UPS Everpower 1000VA -50% (9.595,00 SIT)!Oddelek: Kaj kupiti | 1155 (1050) | opeter | 
| » | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7620 (4980) | cpu | 
| » | zakaj mi vn meče v špilihOddelek: Navijanje | 1816 (1463) | Primoz78 | 
| » | Overclockan BIOS za Radeon 9100 128 Mb DDR.....Oddelek: Navijanje | 2790 (2349) | TribesMan |