Forum » Mobilne tehnologije » Android - težava pri namestitvi aplikacije
Android - težava pri namestitvi aplikacije
megy ::
Imam težavo:
pri nameščanju app facebook mi napiše:
Paketna datoteka ni bila pravilno podpisana. Odstranitev prejšnji izvod aplikacije in poskusite znova.
Odstranila vse in ne gre in ne gre.
Prosim za nasvet
hvala
pri nameščanju app facebook mi napiše:
Paketna datoteka ni bila pravilno podpisana. Odstranitev prejšnji izvod aplikacije in poskusite znova.
Odstranila vse in ne gre in ne gre.
Prosim za nasvet
hvala
- spremenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Ali imaš nameščeno "Facebook" aplikacijo, ki ni od Facebooka (scrackana, virus, malware) ali pa je nova aplikacija drugačna. V vsakem primeru imaš na telefonu nekaj hudo sumljivega. Odstrani obstoječo aplikacijo in obvezno inštaliraj novo z Google Play storea.
The truth is rarely pure and never simple.
Dajte ne linkati APKje s potencialnih malware strani prosim.
Bila je original facebook app iz google store, pomotoma zbrisano in sedaj ne naloži ponovno iz google store.
Nikjer ne vidim več fb app.
Nikjer ne vidim več fb app.
Potem pa je na tej točki fajn povedati kateri telefon sploh imaš, ker Android privzeto pač nima Facebooka.
ne, ni bila privzeta, nameščena iz play trgovine in je delovala bp do izbrisa....
telefon je kar en - Atheros
telefon je kar en - Atheros
BorutK-73 ::
Lahko probaš z CCleaner-jem počistit ostanke prejšne verzije.
Imaš moje dovolenje da zbrišeš moj prejšni post z linkom.
Dajte ne linkati APKje s potencialnih malware strani prosim.
Imaš moje dovolenje da zbrišeš moj prejšni post z linkom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
1d4n43 ::
Jaz imam enako tezavo. Kako jo lahko odpravim? Napise mi enako: Paketna datoteka ni bila pravilno podpisana. Odstranitev prejšnji izvod aplikacije in poskusite znova.
klinker ::
Ali imaš nameščeno "Facebook" aplikacijo, ki ni od Facebooka (scrackana, virus, malware) ali pa je nova aplikacija drugačna. V vsakem primeru imaš na telefonu nekaj hudo sumljivega. Odstrani obstoječo aplikacijo in obvezno inštaliraj novo z Google Play storea.
Sej je sam uradni app en huge malware.
Vi kar namescajte tako sranje na fone, pol pa jokat po forumih za problemi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei pripravlja telefon z lastnim operacijskim sistemom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20224 (15309) | GRT |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46720 (36628) | Ales |
» | Facebook spamOddelek: Loža | 5906 (3388) | Mare2 |
» | Kateri protivirusni program za android telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 6660 (6413) | technolog |