Forum » Pomoč in nasveti » Word in kazalo
Word in kazalo
TH321 ::
Pozdravljeni,
vem da je rahlo neumno vprašanje, vendar imam resen problem
v Wordu (2007) sem spisal neko seminarsko nalogo in me zanima, kako bi določene številke spremenil, da bi delovale za kazalo ... Imam sicer tam pod slogom označeno za Naslov 1, Naslov 2 ... Ampak ne deluje. Sem številke vnašal pred označevanjem kaj je naslov 1 ali 2 ... Tako da sedaj ko recimo kliknem na to številko (dajmo primer 1. Uvod) se ta številka 1 ne obarva v kot bi se sicer. Kje bi lahko označil kaj je glavni naslov in kaj podnaslov??
Hvala!
Lp
vem da je rahlo neumno vprašanje, vendar imam resen problem
v Wordu (2007) sem spisal neko seminarsko nalogo in me zanima, kako bi določene številke spremenil, da bi delovale za kazalo ... Imam sicer tam pod slogom označeno za Naslov 1, Naslov 2 ... Ampak ne deluje. Sem številke vnašal pred označevanjem kaj je naslov 1 ali 2 ... Tako da sedaj ko recimo kliknem na to številko (dajmo primer 1. Uvod) se ta številka 1 ne obarva v kot bi se sicer. Kje bi lahko označil kaj je glavni naslov in kaj podnaslov??
Hvala!
Lp
TH321 ::
Rabim zgolj in samo to, da bi 1., 2., 3. ... - bili glavni naslovi
ter 1.1, 1.2, 1.3 ... - bili podnaslovi
In da bi to delovalo kot mora ... Sem probal z "Označi vnos" vendar je zakomplicirano do konca.
ter 1.1, 1.2, 1.3 ... - bili podnaslovi
In da bi to delovalo kot mora ... Sem probal z "Označi vnos" vendar je zakomplicirano do konca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ročno kazalo v WorduOddelek: Šola | 1399 (1153) | harvey |
» | Word 2016 - določitev footerja in številčenje headingOddelek: Programska oprema | 1386 (1304) | bili_39a |
» | Kazalo v MS Word 2k3 ...Oddelek: Programska oprema | 1244 (1199) | Primoz78 |
» | KazaloOddelek: Programska oprema | 1050 (994) | LukaVi |
» | Kazalo v MS Wordu???Oddelek: Programska oprema | 3404 (3329) | Lucio |