Forum » Pomoč in nasveti » Kako nastavim kaj naj se zgodi ko vstavim usb v računalnik?
Kako nastavim kaj naj se zgodi ko vstavim usb v računalnik?
volp ::
Pozdravljeni!
Imam problem, namreč nevem kako naj nastavim kaj naj se zgodi ko vstavim usb oz. drug podatkovni nosilec v računalnik? Ko vstavim usb v račnalnik mi vedno hoče odpret stvar z ACDSee :( rad bi prišel nazaj do okna kjer ob vstavitvi lahko izberem kaj naj se zgodi ;) upam da sem napisal dovolj razumljivo :)
Hvala in Lp
Imam problem, namreč nevem kako naj nastavim kaj naj se zgodi ko vstavim usb oz. drug podatkovni nosilec v računalnik? Ko vstavim usb v račnalnik mi vedno hoče odpret stvar z ACDSee :( rad bi prišel nazaj do okna kjer ob vstavitvi lahko izberem kaj naj se zgodi ;) upam da sem napisal dovolj razumljivo :)
Hvala in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "pobrisani usb ključki" - računalnik uničuje vsebinoOddelek: Informacijska varnost | 2146 (1689) | Ribič |
» | Pomoč! ne zazna mi usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1843) | Moto-girl |
» | nov program - kdo znaOddelek: Programiranje | 971 (829) | PaX_MaN |
» | Windows XP ne prikaže USB ključkaOddelek: Operacijski sistemi | 1124 (1025) | primozsu |
» | USB zazna, vendar ne prikaže ničesarOddelek: Pomoč in nasveti | 4555 (4367) | reeves |