Forum » Izdelava spletišč » forum :=)
forum :=)
sopex ::
kako bi najlažje naredu en forum, k je podobn temule : http://splet01.net/default.asp?fp=forum
ampak da bi ga naredu v php-ju in ne ASP-ju
če bi me lohka mal usmerl na webpage, kjer bi blo to razložen, al pa če bi sami razložil
* kšn phpBB ne pride v poštev, k bi rd neki tazga sam naredu in ne kopiru
ampak da bi ga naredu v php-ju in ne ASP-ju
če bi me lohka mal usmerl na webpage, kjer bi blo to razložen, al pa če bi sami razložil
* kšn phpBB ne pride v poštev, k bi rd neki tazga sam naredu in ne kopiru
Elemen_T ::
Zanimiv forum.
Special.
Če kolikor toliko znaš s PHPjem, si boš že v glavi zamislil kako izpeljat zadevo.
Sej načeloma se sploh ne loči od ostalih forumov. Razen po kompoziciji...
Special.
Če kolikor toliko znaš s PHPjem, si boš že v glavi zamislil kako izpeljat zadevo.
Sej načeloma se sploh ne loči od ostalih forumov. Razen po kompoziciji...
sopex ::
ja sej vem da ni nevem kaj ampak sam tko za osnovo...
z phpjem drugač znam delat pa tud z mysql-om, ampak se še nikol nism lotu foruma delat, pa res nimam nubene zamisli, kako bi sploh začeu
z phpjem drugač znam delat pa tud z mysql-om, ampak se še nikol nism lotu foruma delat, pa res nimam nubene zamisli, kako bi sploh začeu
david ::
one silly stupid little question ... zakaj ne vprasas pri nas?
drugace je pa to cisto klasicen forum, razlika je samo v tem, da je drugacen izpis ... pises v php, asp, klobas na zaru itd. je isti smorn ...
drugace je pa to cisto klasicen forum, razlika je samo v tem, da je drugacen izpis ... pises v php, asp, klobas na zaru itd. je isti smorn ...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
splet01.net
splet01.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | arrayOddelek: Programiranje | 2219 (2149) | mare_ |
» | Globalna spremenljivkaOddelek: Izdelava spletišč | 984 (927) | darh |
» | PodstranOddelek: Izdelava spletišč | 1347 (1230) | Spajky |
» | V čem je PHP boljsi od navadnega HTML- jaOddelek: Izdelava spletišč | 1721 (1499) | JerKoJ |
» | Drop down meni!Oddelek: Izdelava spletišč | 1944 (1697) | ACE |