Forum » Šola » ELEKTROTEHNIKA - kazalčni diagram
ELEKTROTEHNIKA - kazalčni diagram
Target0 ::
Jutri pišem test iz predmeta ELN v 2. letniku in me zanima ali kdo zna razložiti kazalčne diagrame oz. kako se jih nariše. Naloga mi pravi: Za narisano shemo nariši kazalčni diagram napetosti Ur in toka I!
Mogoče tudi kdo pozna kakšno fajn spletno stran ali knjigo, kjer je razloženo vse o elektriki in kar rabimo za srednjo šolo? Namreč na električno šolo sem se prepisal sredi leta in mi manjka veliko...
Hvala za odgovore.
Mogoče tudi kdo pozna kakšno fajn spletno stran ali knjigo, kjer je razloženo vse o elektriki in kar rabimo za srednjo šolo? Namreč na električno šolo sem se prepisal sredi leta in mi manjka veliko...
Hvala za odgovore.
A. Smith ::
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | asinhronski elektromotor kot generator (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25758 (11224) | A. Smith |
» | Nesimetrija v trifaznem sistemu in ozemljitev nule v transformatorjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4364 (3418) | Kac |
» | Risanje algoritmovOddelek: Šola | 2149 (1802) | Gladi |
» | osnove elektrotehnike-naloga prosim za pomoč NUJNO!!!Oddelek: Šola | 1007 (802) | hawkwood |
» | Zna kdo razložiti kazalčne diagrame?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7296 (5557) | CaqKa |