» »

Netbeans mi ne prikaže vseh datotek projekta

Netbeans mi ne prikaže vseh datotek projekta

urli ::

Netbeans mi ne prikaže vseh datotek projekta. Spodaj lahko vidite, da manjkata datoteki .env in .env.example ter mapa nbproject. Mogoče kdo ve v čem je težave? :|

Mavrik ::

Pika na začetku datoteke na UNIX sistemih pomeni skrito datoteko - zato ti je tudi Netbeans ne prikaže. Poglej če imaš kje v opcijah ali kontekstnem meniju opcijo za prikaz skritih datotek.
The truth is rarely pure and never simple.

Sem malo prebrskal nastavitve in ne najdem. Drugače pa, kot si lahko opoazil na zgornji sliki, nekatere datoteke prikaže (.gitattributes, .gitgnore), ne prižae samo .env in .env.example čeprav obstajata. Prav tako tudi ne prikaže mape nbproject tko da je res malo čudno vse skupaj :|

Mogoče na prvi sliki ni najbolj vidno. Levo okno je Netbeans, desno je Microsoft Explorer.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urli ()

garamond ::

Iskanje za "netbeans .env files" da tole hitro rešitev: https://laracasts.com/discuss/channels/...

Kar se pa nbproject mape tiče, lahko da to mapo uporablja IDE in je zaradi tega onemogočena.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.

urli je izjavil:

garamond je izjavil:

Iskanje za "netbeans .env files" da tole hitro rešitev: https://laracasts.com/discuss/channels/...

Kar se pa nbproject mape tiče, lahko da to mapo uporablja IDE in je zaradi tega onemogočena.

Hvala, zdaj deluje. NBProject bo pa verjetno res mapa od Net Beans (projects). Niti nisem bil pozoren dokler nisem naletel na težavo z .env.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urli ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laravel spletna stran, ki se odziva na API zateve

Oddelek: Programiranje
8874 (734) c3p0
»

Programerski software

Oddelek: Programiranje