Forum » Kaj kupiti » Top prenosnik za top ceno 899€
Top prenosnik za top ceno 899€
gansta ::
Tole sem našel, mislim da za ta denar top izbira:
http://www.amazon.de/dp/B00KH6PAXO/ref=...
Intel Core i7-4710HQ (2,50 GHz mit TurboBoost bis 3,5 GHz), UHD-Display 3840x2160 px), Nvidia GeForce GTX 860M 4GB, Kein Betriebssystem
12 GB DDR3 1600 MHz RAM, Hybrid-SSHD-Festplatte mit 1 TB und 8 GB SSD, 4-in-1 Speicherkartenleser, 1x HDMI, 2x USB 3,0, 1x USB 2,0, WLAN 801,11 b/g/n, Bluetooth 4,0
Akku: 4 Zellen Li-Poly-Ion Akku, bis zu 5 Std. Laufzeit
Herstellergarantie: 24 Monate bei Verkauf und Versand durch Amazon.de. Bei Verkauf und Versand durch einen Drittanbieter gelten die Angaben des jeweiligen Verkäufers
Lieferumfang: Lenovo Y50-70, 39,6 cm (15,6 Zoll) Notebook schwarz, Akku, Netzteil
Prosim za mnenje in kakšno drugo priporočilo ter kako bi to naročil v SLO :)
http://www.amazon.de/dp/B00KH6PAXO/ref=...
Intel Core i7-4710HQ (2,50 GHz mit TurboBoost bis 3,5 GHz), UHD-Display 3840x2160 px), Nvidia GeForce GTX 860M 4GB, Kein Betriebssystem
12 GB DDR3 1600 MHz RAM, Hybrid-SSHD-Festplatte mit 1 TB und 8 GB SSD, 4-in-1 Speicherkartenleser, 1x HDMI, 2x USB 3,0, 1x USB 2,0, WLAN 801,11 b/g/n, Bluetooth 4,0
Akku: 4 Zellen Li-Poly-Ion Akku, bis zu 5 Std. Laufzeit
Herstellergarantie: 24 Monate bei Verkauf und Versand durch Amazon.de. Bei Verkauf und Versand durch einen Drittanbieter gelten die Angaben des jeweiligen Verkäufers
Lieferumfang: Lenovo Y50-70, 39,6 cm (15,6 Zoll) Notebook schwarz, Akku, Netzteil
Prosim za mnenje in kakšno drugo priporočilo ter kako bi to naročil v SLO :)
Thunder wave ::
Saj iz amazon.de lahko naročiš v Slo. Ali pa si naroči poštno ležeče v Avstrijo, pa prihraniš na poštnini.
Bizkit45 ::
a ni za podobno ceno tole že v slo? pa še slo tipkovnica je (osebno mi to veliko pomeni, se ne znajdem na drugih) - pa še z garancijo je lažje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
1. Aja iz DE amazon lahko gre v SLO ? Koliko je poštnina kdo ve ?
2. Gre drugače za dobro ceno ali je prenosnik bolj "čuri muri" :) ?
3. Kje ga dobim v SLO za podobno ceno seveda bi ga potem v SLO vzel ..
2. Gre drugače za dobro ceno ali je prenosnik bolj "čuri muri" :) ?
3. Kje ga dobim v SLO za podobno ceno seveda bi ga potem v SLO vzel ..
NightHawk ::
Kaj je top je odvisno od posameznika.
Zame je tole top za ta denar in zame je veliko uporabnejši, četudi ima tisti tvoj hitrejši procesor in boljšo grafiko. Stvar okusa kaj potrebuješ. Meni so dodatne grafike v prenosnikih nepotrebne, ker so Intel integrirane dovolj za vsakdanja opravila. Tak računalnik potem manj porabi (dlje traja brez napajanja). Iger pa tako ali tako ne igras na laptopu.
http://www.computeruniverse.net/product...
Zame je tole top za ta denar in zame je veliko uporabnejši, četudi ima tisti tvoj hitrejši procesor in boljšo grafiko. Stvar okusa kaj potrebuješ. Meni so dodatne grafike v prenosnikih nepotrebne, ker so Intel integrirane dovolj za vsakdanja opravila. Tak računalnik potem manj porabi (dlje traja brez napajanja). Iger pa tako ali tako ne igras na laptopu.
Bizkit45 ::
http://www.computercenter.si/racunalnik...
zdej me bodo vsi napadl kolk je dražji in slabši..napisu sm podoben :)
ala pa i5 na prenosniku je 2/4 isto kot i7
zdej me bodo vsi napadl kolk je dražji in slabši..napisu sm podoben :)
ala pa i5 na prenosniku je 2/4 isto kot i7
technolog ::
Kaj kupuješ v Nemčiji, če ne znaš nemško.
Dieser Artikel kann nach Slowenien versendet werden. Siehe Details.
Dieser Artikel kann nach Slowenien versendet werden. Siehe Details.
Pa dobro no, sem spregledal....
Je kaj boljšega za dobiti za podoben denar in podobno konfiguracijo (grafična in proc morajo biti enaki +ssd...)
Je kaj boljšega za dobiti za podoben denar in podobno konfiguracijo (grafična in proc morajo biti enaki +ssd...)
technolog ::
Dal sem mu stavek, ki ga mora skopirat v google translate, da se ne bo revež mučil in prevajal celotno stran. :)
Bizkit45: Meni je top konfiguracija za to ceno. Če res rabiš tok močno grafično, kar kupi. Pa pazi, brez OSa je.
Bizkit45: Meni je top konfiguracija za to ceno. Če res rabiš tok močno grafično, kar kupi. Pa pazi, brez OSa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
mancini ::
pišeš da hočeš SSD v prvem linku pa imaš hibridni disk s samo 8 G SSD, kar ni nič
to je zame samo marketinška fora
to je zame samo marketinška fora
shadeX ::
Kaj je top je odvisno od posameznika.
Meni so dodatne grafike v prenosnikih nepotrebne, ker so Intel integrirane dovolj za vsakdanja opravila. Tak računalnik potem manj porabi (dlje traja brez napajanja).
Se ne strinjam. Moj asus prenosnik ima dve grafični. Integrirano (Intel HD 4600 ), in zunanjo (GTX 850M). Zunanja se vklopi samo po potrebi, saj vse laufa ne integrirani. Se pravi igre, rendering, za vse to je zunanja grafa. In na bateriji mi prenosnik zdrži 4 delovne ure (17" ekran).
Iger pa tako ali tako ne igras na laptopu.
Guess again. Vse novejše igre tečejo na ultra (pa moj prenosnik ni iz gaming serije ampak multimedija).
Fantje, se boste morali počasi sprijaznit da se da tudi z laptopi gejmat. Seveda ga ne moreš primerjat z najnovejšo gaming desktop mašino, ampak za enga študenta ki bi se rad malo sprostil v večernih urah je prenosnik čist ok.
NightHawk ::
Počasi se bomo morali sprijazniti? lol
Jest se pač ne bom imam raje ultrabooka (in ne 17 col cegu) ter stacionarni računalnik. Vsakomur svoje
Jest se pač ne bom imam raje ultrabooka (in ne 17 col cegu) ter stacionarni računalnik. Vsakomur svoje
Ja pa-jade :) kaj potem boš imel 10 računalnikov, vsak za svoj namen ?
Večina jih ni "gamerjev" in tudi ne tipa ljudi kateri potuje vsak teden, torej se išče povsod nekje kompromis in to je ravno ta konfiguracija zgoraj -> zmogljiv, ne pretežak, soliden zaslon...
Najhujše je ko kam na hitro moraš iti, pa potem premišljuješ kaj imaš v oblaku, kaj imaš na tem disku kaj na drugem PC-ju itd..
Če pa berete samo dokumente in word pa youtube potem pa seveda zeenbook, air-a...itd
A ti kaže 899€+ še nek pribitek + 16,99€ poštnine ?*
Večina jih ni "gamerjev" in tudi ne tipa ljudi kateri potuje vsak teden, torej se išče povsod nekje kompromis in to je ravno ta konfiguracija zgoraj -> zmogljiv, ne pretežak, soliden zaslon...
Najhujše je ko kam na hitro moraš iti, pa potem premišljuješ kaj imaš v oblaku, kaj imaš na tem disku kaj na drugem PC-ju itd..
Če pa berete samo dokumente in word pa youtube potem pa seveda zeenbook, air-a...itd
JackOdpirac je izjavil:
Meni kaže 17€ poštnine in mi ga direkt v slo dostavijo. hecno
A ti kaže 899€+ še nek pribitek + 16,99€ poštnine ?*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gansta ()
JackOdpirac ::
Article
EUR 921.66
Estimated Shipping Costs
EUR 16,25
Estimated total amount
EUR 937.91
Mah do konca mesca moram kupit laptop. Ta Lenovo je pocen, pa še vrjetn bi se ga lohk dost hitr losou, ko pride skylake in gtx 1000 serija, pa si takrt kupu neko mrcino. Sam kaj, ko me matra G751 z svojo 980m
EUR 921.66
Estimated Shipping Costs
EUR 16,25
Estimated total amount
EUR 937.91
Mah do konca mesca moram kupit laptop. Ta Lenovo je pocen, pa še vrjetn bi se ga lohk dost hitr losou, ko pride skylake in gtx 1000 serija, pa si takrt kupu neko mrcino. Sam kaj, ko me matra G751 z svojo 980m
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JackOdpirac ()
Meizu ::
ROG prenosniki so res težke zveri ja.
Sem si svoje čase tudi sam lastil ROG-a GX74. Super prenosnik, super ekran, ohišje top, performance odličen. Je pa to res le in samo "stacionarni prenosnik".
Verjemi, ko to stlačiš v nahrbtnik (pri ROG seriji dobiš nahrbtnik priložen) in vanj stlačiš še napajalnik (itak več kot uro s takim configom ne zdrži ni šans), je ruzak težek ko svinja.
In ja, to trogat okoli je res muka. Sploh ko imaš enkrat 13 colski prenosnik, ki tehta okrog 1 kg, česar v nahrbtniku splohn ne občutiš, pa še 3/4 manj mesta zavzame.
Je pa odvisno, zakaj boš nucal prenosnik.
Sem si svoje čase tudi sam lastil ROG-a GX74. Super prenosnik, super ekran, ohišje top, performance odličen. Je pa to res le in samo "stacionarni prenosnik".
Verjemi, ko to stlačiš v nahrbtnik (pri ROG seriji dobiš nahrbtnik priložen) in vanj stlačiš še napajalnik (itak več kot uro s takim configom ne zdrži ni šans), je ruzak težek ko svinja.
In ja, to trogat okoli je res muka. Sploh ko imaš enkrat 13 colski prenosnik, ki tehta okrog 1 kg, česar v nahrbtniku splohn ne občutiš, pa še 3/4 manj mesta zavzame.
Je pa odvisno, zakaj boš nucal prenosnik.
galu ::
Ja pa 150W napajalnik ki tehta še pol kg :))
Pri Lenovu prej tehta 1,5 kg.
http://www.my-adaptor.com/19.5v-7.7a-ac...
Weight( Adapter only ) :673g
Ampak ja, načeloma so res težji od konkurence. Ker manj šparajo na materialu, seveda.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
hamez66 ::
V prenosniku lahko dobiš za nizko ceno po specifikacijah odlično opremo, npr. hud procesor, dobro grafično in veliko rama in tako naprej. Šele doma pa potem opazimo, da je monitor slab s slabimi zornimi koti, ohišje ne posebej kvalitetno, baterija pa tudi zdrži bolj malo.
Ne rečem, da je tako pri tem modelu, je pa treba biti na te stvari pazljiv pri nakupu prenosnika.
Ne rečem, da je tako pri tem modelu, je pa treba biti na te stvari pazljiv pri nakupu prenosnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7512 (2513) | Han |
» | Je prenosnik ročna prtljaga? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20151 (8362) | iceman3 |
» | Izziv za poznavalce budget prenosnikov 250€-300€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32520 (26593) | sameone |
» | Nakup prenosnika za 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 3397 (2677) | Mohic |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1846 (1740) | St753 |