Forum » Izdelava spletišč » Prilagoditev WP strani za tablico
Prilagoditev WP strani za tablico
Dr.S ::
Stran video.mojaxis.si mi na Pc-ju prikaže o.k.
Na tablici in telefonu pa ima probleme s širino strani - ne raztegne čez celo stran, kot lahko vidite na fotki
Nekaj sem bral o nastavitvi css-ja, vendar ne najdem primerne code.
Kakšna ideja?
Na tablici in telefonu pa ima probleme s širino strani - ne raztegne čez celo stran, kot lahko vidite na fotki
Nekaj sem bral o nastavitvi css-ja, vendar ne najdem primerne code.
Kakšna ideja?
Netrunner ::
Glede na tvoje vprašanje sklepam da nisi poznavalec css-ja, tako da sam tega ne boš mogel rešit, saj ni nekih css nastavitev ampak jih moraš ustrezno spisat da bo delovalo kot si želiš.
Mislim, da je težava z vtičnikom Pagebuilder (s katerim je narejena 1-uvodna stran), saj ostale strani lepo raztegne.
Evo našel problem. Sam rešit ga pa ne znam.
Ko v pagebuilderju pri ustvarjanju prednje strani dodam widget meteor slider se pojavi ta težava.
Če ga odstranim je ni. Rad pa bi uporabljal ta slider.
Mogoče kakšen dodaten css vnos za ta widget reši zadevo?
Ko v pagebuilderju pri ustvarjanju prednje strani dodam widget meteor slider se pojavi ta težava.
Če ga odstranim je ni. Rad pa bi uporabljal ta slider.
Mogoče kakšen dodaten css vnos za ta widget reši zadevo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress - napis v naslovni vrsticiOddelek: Izdelava spletišč | 968 (779) | Dr.S |
» | Linki na uvodnem slidu ne delajoOddelek: Izdelava spletišč | 744 (584) | Dr.S |
» | WP začetna stran in najbolj gledani prispevkiOddelek: Izdelava spletišč | 944 (628) | Dr.S |
» | Trgovina JigoshopOddelek: Izdelava spletišč | 765 (624) | Dr.S |
» | WP trgovina jigoshop prilagoditevOddelek: Izdelava spletišč | 995 (794) | Dr.S |