Forum » Operacijski sistemi » usb na rs485 in programi
usb na rs485 in programi
suhimartini ::
Pozdravljeni sotrpini!
Imam CCTV kamero, katero se na daljavo upravlja preko RS485 porta. Sem nabavil pretvornik z USB na RS485 in iščem program za upravljanje iz prenosnika. Ali mi lahko kdo svetuje kaj naj uporabim?
Hvala in LP
Imam CCTV kamero, katero se na daljavo upravlja preko RS485 porta. Sem nabavil pretvornik z USB na RS485 in iščem program za upravljanje iz prenosnika. Ali mi lahko kdo svetuje kaj naj uporabim?
Hvala in LP
veso266 ::
Katero CCTV Kamero pa imaš? Kateri pretvornik iz RS485 na USB? ni pri kameri prišel noben CD zraven z gonilniki kateri OS pa imaš?
Why do you need an e signature if everyone can delete it
suhimartini ::
OJ! veso266
Kamera nabavljena pri DELKO v BTC-ju. Digital CCD video kamera VS240.Nobenega priloženega SW-ja. Preko RS485 iz zapisovalnika deluje. Deluje tudi preko direknih komand za ZOOM in ostale komande. Žal je bil zapisovalnik sposojen, moja želja pa je dostop s PC-ja preko USB-ja in videa preko UTP-ja, kar tudi deluje.
Pretvornik kupljen preko ebaya USB to RS485 for Win7, enako tudi pretvornik BNC na UTP.
OS po izbiri XP, VISTA ali 7-mica
Kamera nabavljena pri DELKO v BTC-ju. Digital CCD video kamera VS240.Nobenega priloženega SW-ja. Preko RS485 iz zapisovalnika deluje. Deluje tudi preko direknih komand za ZOOM in ostale komande. Žal je bil zapisovalnik sposojen, moja želja pa je dostop s PC-ja preko USB-ja in videa preko UTP-ja, kar tudi deluje.
Pretvornik kupljen preko ebaya USB to RS485 for Win7, enako tudi pretvornik BNC na UTP.
OS po izbiri XP, VISTA ali 7-mica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Esp8266 / arduino modbusRTUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2421 (1724) | AndrejO |
» | merilec porabe tokaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4967 (4214) | fpbs |
» | Merjenje napetosti akumulatorja z ArduinomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9637 (8365) | Red_Mamba |
» | RS485 na USB, kako povezati?Oddelek: Kaj kupiti | 862 (788) | cinkaCR7 |
» | Podaljšanje USB kabla - ideja ...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4519 (3184) | Spajky |