Forum » Kaj kupiti » Slušalke
Slušalke
Sergio4 ::
Sem pred nakupom slušalk katere se bodo uporabljale predvsem doma za gaming, filme ter glasbo. Budget je nekje 150 eur. pogledal sem nekaj reviewov in prisel do zakljucka da so v tem price-rangu najbolj hvaljene audio technica ath-m50x, beyerdinamic dt 770 in beyerdynamic custom one pro. Zanima me, ali ima kdo izkušnje z katerimi od teh treh in ali je v tem cenovnem razredu še kaj "pametnega"?
Hvala
Hvala
MStrix ::
Če katerekoli od teh dobiš za do 150€ nimaš kaj razmišljat samo vzami, samo so pa oboji brez mikrofona, če si slučajno spregledal. In to so studijske slušalke in bolj namenje poslušanju glasbe.... kar pomeni da bo bas slabši, če te to ne moti.
Osebno za gaming uporabljam Game4Zero, Tiamat 7.1 za glasbo pa HD598 in ni važno katere slušalke strudijske narave sem dal na ušesa me je bas razočaral.
http://headphones100.com/best-bass-head... Sicer mi bas ni tako pomemben ampak mislim da me nebo razočaral. HD598 so odrte zato je bas malo "slabši"
usurp3r ::
Sam imam tele https://www.pricaraj.si/slusalke-sennhe... in sm res zadovoljen uporabljam jih za poslušanje in igranje glasbe, ter občasen gaming. Kvaliteta je res proper, slušalke so res udobne tudi po dolgem času nošenja in naj dodam še to, da so res fukiš :D. Edina stvar, ki bi jo spremenil, je malce daljši kabel.
Za slušalke so full dober vir www.blinkcomp.si konstantno objavljajo review-e in teste, mogoče njih kontaktiraš pa malo vprašaj.
bambam20 ::
Sam imam tele https://www.pricaraj.si/slusalke-sennhe... in sm res zadovoljen uporabljam jih za poslušanje in igranje glasbe, ter občasen gaming. Kvaliteta je res proper, slušalke so res udobne tudi po dolgem času nošenja in naj dodam še to, da so res fukiš :D. Edina stvar, ki bi jo spremenil, je malce daljši kabel.
s tem ni kaj za zgrešit. :).
usurp3r ::
Ja res je, čeprav ni najcenejši nakup, ne gre pa tudi za najvišji cenovni rang so slušalke res super...ni mi žal nakupa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: usurp3r ()
Tac20 ::
Sem bil prek kratkim v podobni dilemi kot ti. Kupil Beyerdynamic Custom One pro in mi ni zal iz ebay.de.
Bi pa vsekakor rad v prihodnosti imel tudi Dt770 p80 ohm.
Ne na Custom One Pro, ki imajo odličen bas. Ravno zato sem jih kupil. Ker imam flat zvok že na HS80 m in sem želel nekaj bolj hifi zabavnega :)
Bi pa vsekakor rad v prihodnosti imel tudi Dt770 p80 ohm.
Če katerekoli od teh dobiš za do 150€ nimaš kaj razmišljat samo vzami, samo so pa oboji brez mikrofona, če si slučajno spregledal. In to so studijske slušalke in bolj namenje poslušanju glasbe.... kar pomeni da bo bas slabši, če te to ne moti.
Ne na Custom One Pro, ki imajo odličen bas. Ravno zato sem jih kupil. Ker imam flat zvok že na HS80 m in sem želel nekaj bolj hifi zabavnega :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tac20 ()
hvala za odgovore. sennhaiser sem že gledal ampak imajo baje zaradi odrtega tip slab bas. tudi sam se nagibam proti custom one pro predvsem zaradi nastavljivosti basa. misliš da so dt770 80 ohmske boljša izbira? cena preko ebaya je tu neje
Tac20 ::
Žal nevem, pravjo pa da imajo soliden bas te 80 ohmske. Čeprav ne tak kot Custom One Pro. Predidevam da sam zvok pa ima dt 770 boljsi, zato bom enkrat si kupil tudi te :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SlušalkeOddelek: Zvok in slika | 2838 (2284) | Pro_moted |
» | Slušalke do 150€Oddelek: Zvok in slika | 1696 (1379) | Meizu |
» | Kupujem slušalke do 150€Oddelek: Kaj kupiti | 4122 (3288) | rozman |
» | Katere SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4131 (3137) | Roadkill |
» | Slušalke zaprtega tipaOddelek: Kaj kupiti | 3621 (2815) | icurk |