Forum » Programiranje » Združevanje polj [C]
Združevanje polj [C]
RatedR ::
Lp, imam manjšo težavo z združevanjem polj. Napisat moram program ki združi 2 polja v enega in potem seveda izpiše polje3.
Težava je od 40. - 43. vrstice...neka napaka ki jo narediš podzavestno in jo kasneje ne najdeš
Trenuten izpis:
Težava je od 40. - 43. vrstice...neka napaka ki jo narediš podzavestno in jo kasneje ne najdeš
#include<stdio.h> int main(void) { printf("Zdruzevanje dveh polj\n"); printf("\nVnesite velikost 1. polja: "); int Velikost1; scanf("%d", &Velikost1); int Polje1[Velikost1]; int Stevec, Stevec1; for(Stevec = 0; Stevec < Velikost1; Stevec++) { printf("\nVnesite %i stevilo: ", Stevec+1); fflush(stdin); scanf("%d", &Polje1[Stevec]); } printf("\nVnesite velikost 2. polja: "); int Velikost2; scanf("%d", &Velikost2); int Polje2[Velikost2]; for(Stevec = 0; Stevec < Velikost2; Stevec++) { printf("\nVnesite %i stevilo: ", Stevec+1); fflush(stdin); scanf("%d", &Polje2[Stevec]); } int Polje3[Velikost1 + Velikost2]; for(Stevec = 0; Stevec < Velikost1; Stevec++) { Polje3[Stevec] = Polje1[Stevec]; } for(Stevec = Velikost1, Stevec1 = 0; Stevec < Velikost2; Stevec++, Stevec1++) { Polje3[Stevec] = Polje2[Stevec1]; } printf("\nPolje 3:"); for(Stevec = 0; Stevec < Velikost1 + Velikost2; Stevec++) { printf("\n%d", Polje3[Stevec]); } getch(); return 0; }
Trenuten izpis:
@trulex
predenj sem objavil tole kodo, so imele vse spremenlivke še i spredaj (iStevec, iStevilo...), pa sem jih izbrisal.
Je pa stvar taka da sem se preprosto navadil tako pisat, ker to zahtevajo od nas v šoli
predenj sem objavil tole kodo, so imele vse spremenlivke še i spredaj (iStevec, iStevilo...), pa sem jih izbrisal.
Je pa stvar taka da sem se preprosto navadil tako pisat, ker to zahtevajo od nas v šoli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsota določenih elementov matrike [C]Oddelek: Programiranje | 989 (677) | RatedR |
» | Izris lika - idejaOddelek: Programiranje | 3736 (2771) | RatedR |
» | Spreminjanje vrednosti v polju [C]Oddelek: Programiranje | 2153 (1952) | specing |
» | [C] Vsota števil v poljuOddelek: Programiranje | 1263 (1201) | Cvenemir |
» | [C++][Naloga_polja]MIN in MAX polja, izpis za x.100 stevilOddelek: Programiranje | 2933 (2744) | snow |