Forum » Igre » MOH-a se ne poveže na net
MOH-a se ne poveže na net
Dodgeviper ::
Živjo
Tkole hotu bi špilat MOH prek neta, probal sem demo dela ok.
Sem naložil celo špilo in potem sem probal povezat se in mi napiše Conection time out, pol sem probal še druge povezave ista situacija. Sicer sem naložil tudi popravek sam nevem pa tudi če verzija popravka taprava.
S frendom si deliva povezavo adsl 2mbit, več ali manj sem samo jaz gor.
V gamespy ko pridem noter mi napiše nevem da se IP razlikujeta številki vglavnem sta različni.
Nevem če je mel še kdo tak problem če je me zanima kako to odpravit.
Hvala
Lp
-------by tp
mal sem ti naslov spremenil
Tkole hotu bi špilat MOH prek neta, probal sem demo dela ok.
Sem naložil celo špilo in potem sem probal povezat se in mi napiše Conection time out, pol sem probal še druge povezave ista situacija. Sicer sem naložil tudi popravek sam nevem pa tudi če verzija popravka taprava.
S frendom si deliva povezavo adsl 2mbit, več ali manj sem samo jaz gor.
V gamespy ko pridem noter mi napiše nevem da se IP razlikujeta številki vglavnem sta različni.
Nevem če je mel še kdo tak problem če je me zanima kako to odpravit.
Hvala
Lp
-------by tp
mal sem ti naslov spremenil
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4607 (2342) | sldcas |
» | messenger - hoče nadgradnjo - ne morem nadgradit - kaj naj storim?Oddelek: Programska oprema | 2153 (1727) | cucolino |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10608 (4596) | amigo_no1 |
» | Suse Linux 10.1 - tezava z vstopom v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1140 (1037) | kriko1 |
» | Bios ne prepozna 200gb diska?Oddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1191) | Lith |