Forum » Programska oprema » Video download dodatek za 64-bitni Firefox Nighlty?
Video download dodatek za 64-bitni Firefox Nighlty?
slitkx ::
Kateri preverjeno deluje?
Sprobal sem :
Flash and Video Download, Video Download Helper, Flash Video Downloader - YouTube HD Download [4K], Ant Video Downloader in Video Downloader professional.
Prvi kaže samo ikono, drugi skorajda ne zazna več videov, tretji je nafilan s trackingom, za četrtega sem pozabil (a me je očitno nekaj zmotilo), peti pa video prenese samo po restartu brskalnika.
Zanima me dodatek, ki je namenjen izključno prenosu videa.
Sprobal sem :
Flash and Video Download, Video Download Helper, Flash Video Downloader - YouTube HD Download [4K], Ant Video Downloader in Video Downloader professional.
Prvi kaže samo ikono, drugi skorajda ne zazna več videov, tretji je nafilan s trackingom, za četrtega sem pozabil (a me je očitno nekaj zmotilo), peti pa video prenese samo po restartu brskalnika.
Zanima me dodatek, ki je namenjen izključno prenosu videa.
Qushaak ::
Probaj s HiDownload-om. Ni zastonj in ni dodatek. Samo če ta ne bo cuknil pol je že kr kriza lahko.
slitkx ::
Avtorju dodatka 'Video Downloader professional' sem skomuniciral bug in je izdal popravljeno verzijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "youtube downloader" kateri?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8628 (139) | bemfa |
» | Download videa s spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1547) | buttcrack |
» | kako video iz youtube preneseš na diskOddelek: Loža | 4362 (3769) | MrStein |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57272 (19682) | Pizzicato |
» | YouTube Downloader ProOddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1482) | Cold1 |