Forum » Pomoč in nasveti » Povrnitev Imena Gmail
Povrnitev Imena Gmail
detl ::
Pozdravljeni,
sem nov na forumu, ponavadi skoraj vse težave rešim sam ali pa jih najdem na forumih...Toktat pa ne gre...
Na google računu inam 2 naslova (enega za testiranje, za prijavljanje na razne račune, da mi ne spemajo uradnega.)
Pomotoma sem spremenil ime in priimek svojega uradnega računa. Ko ga hočem spremeniti nazaj mi onemogoči -90 dni do ponovne spremembe imena.
Ali mogoče obstaja kakšna možnost, da razveljavim napako?
sem nov na forumu, ponavadi skoraj vse težave rešim sam ali pa jih najdem na forumih...Toktat pa ne gre...
Na google računu inam 2 naslova (enega za testiranje, za prijavljanje na razne račune, da mi ne spemajo uradnega.)
Pomotoma sem spremenil ime in priimek svojega uradnega računa. Ko ga hočem spremeniti nazaj mi onemogoči -90 dni do ponovne spremembe imena.
Ali mogoče obstaja kakšna možnost, da razveljavim napako?
Mare2 ::
Hvala za link, vendar nobena tema podpore ne ustreza moji težavi (sem pregledal):/
Kaj pa, če jim pišeš?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba administratorskih pravic kot sudo uporabnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12213 (10160) | SeMiNeSanja |
» | Prekrsek za s.p. - kazen/kaj storitiOddelek: Loža | 3188 (2397) | Spiko |
» | BMW Serija 3 - Stroški,mnenjeOddelek: Na cesti | 9772 (8488) | OutL00ker |
» | [POMOČ]Security spy cam za v avtoOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1795) | KoMar- |
» | Internet Explorer 7 - odstranitevOddelek: Programska oprema | 1523 (1239) | Cash |