Forum » Programiranje » Omejitev dostopa oz. plačilo Wordpress
Omejitev dostopa oz. plačilo Wordpress
rokibalboa ::
Pozdravljen,
Zanima me če je kdo na forumu pripravljen oz. ima znanje narediti omejen dostop za uporabnike.
Npr če se hoče uporabnik registrirati mora plačati nek znesek in potem ima dostop do vseh podatkov. Ali se da to kupiti kak modul ki opravi to. Za podrobne info mi lahko pišete na ZS.
lp
Zanima me če je kdo na forumu pripravljen oz. ima znanje narediti omejen dostop za uporabnike.
Npr če se hoče uporabnik registrirati mora plačati nek znesek in potem ima dostop do vseh podatkov. Ali se da to kupiti kak modul ki opravi to. Za podrobne info mi lahko pišete na ZS.
lp
FrEaKmAn ::
Osnova se da narediti preko Roles and Capabilities, torej npr lahko pustiš uporabnika da se registrira, ko plača pa postane npr role stranka, ki pa lahko vidi to in to. Verjetno za začetek lahko ročno spreminjaš za vsakega uporabnika, pozneje pa avtomatiziraš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DeGoogleOddelek: Informacijska varnost | 6602 (3398) | McClane |
» | Kako zaslužit z mojo android aplikacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 4842 (4124) | d4vid |
» | Prosim vas za mnenje o strani forum123.siOddelek: Izdelava spletišč | 2733 (2144) | csrf |
» | gostovanje Hitrost 100Oddelek: Izdelava spletišč | 1153 (1153) | MS_Y |
» | PHP logiranje na stranOddelek: Programiranje | 1479 (1205) | ahac |