Forum » Programska oprema » static front page Wordpress
static front page Wordpress
andrej231 ::
Pozdravljeni,
imam eno vprašanje glede Wordpressa in statične prve strani (delam na localhostu).
Statično prvo stran sem ustvaril, ji v Wordpressu določil, da bo static front page in mi normalno deluje (zdaj še je prazna stran, ker ni vsebnine html-a, ne css-a vključenega)
V to statično stran bi rad vlkjučil zadnje poste in še v prihodnosti kak plugin.
Za zadnje poste gledam vodič: https://chinmoy29.wordpress.com/2010/08...
Težave imam s potjo, saj delam lokalno (testno na localhostu)
V primeru vodiča je pot: /home/username/public_html/blog/wp-blog-header.php ,
jaz pa imam lokalno dolgo pot: C:\xampp\htdocs\site\wordpress\wp-content\themes\ime-teme\homepage.php
Probal sem več variant in mi ni zagrabilo
Lahko kdo pomaga pls?
Hvala že v naprej za odg.
LP,
A
imam eno vprašanje glede Wordpressa in statične prve strani (delam na localhostu).
Statično prvo stran sem ustvaril, ji v Wordpressu določil, da bo static front page in mi normalno deluje (zdaj še je prazna stran, ker ni vsebnine html-a, ne css-a vključenega)
V to statično stran bi rad vlkjučil zadnje poste in še v prihodnosti kak plugin.
Za zadnje poste gledam vodič: https://chinmoy29.wordpress.com/2010/08...
Težave imam s potjo, saj delam lokalno (testno na localhostu)
V primeru vodiča je pot: /home/username/public_html/blog/wp-blog-header.php ,
jaz pa imam lokalno dolgo pot: C:\xampp\htdocs\site\wordpress\wp-content\themes\ime-teme\homepage.php
Probal sem več variant in mi ni zagrabilo
Lahko kdo pomaga pls?
Hvala že v naprej za odg.
LP,
A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autoptimize mi je zrušil stran WP -Kaj sedaj?Oddelek: Izdelava spletišč | 2690 (2007) | Stari89 |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1073) | Netrunner |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14231 (10085) | betmen |
» | Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13905 (12321) | Goran's Blog |
» | Localhost wordpress stran - kako jo dati online ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2262 (2076) | Domina |