» »

Problem z monitorjem!!!

Problem z monitorjem!!!

vezalke ::

Ola! Pred kratkim sm nabavu IIyamin 19" vision master pro 451 pa mam neke tezave z njim. Monitor sam je ful uredu in slika ful ostra, sam problem mam ker se mi slika trese ce pogledam od BLIZU.Ko sm v trgovini gledal tega nisem opazil, prav tako moj kolega tudi ne. Poleg tega ma neke cudne fore da se recimo 1x dnevno slika v robovih zacne spremijanti na recimo vsake 3 sekunde(kot da bi totalno spreminjal barve v kotih) in ti traja priblizno pol minute potem pa se umiri pa je tako kot je treba. A kdo slucajno ve kako bi odpravil tisto tresenje in kaj je vzrok tega?Aja imam voodoo 3 3000. A je monitor defekten in ga naj nazaj peljem?Aja pa nobena funkcija monitorja ne odprav tega tresenja! Probal sem dat tud eno drugo graficno noter pa je isto. Tko ce kdo ve naj prosim pomaga!

VASkO ::

mas mogoce kaksne zvocnike preblizu monitorja? lahko je tudi racunalnik kriv, ce mas ga na mizi poleg monitorja, ker je okoli napajalnika magnetno polje pa ti sliko trese.

MaD_Mavr0 ::

Zdravo !

1. Očitno moraš pogledat, če imaš instaliran Monitor information file !
Dobiš, ga zraven na disketi, lahko pa probaš tudi na www.IIYAMA.com, kjer so tudi downloadi za monitor, kjer je zraven tudi zate!

2. Lahko po tvojih težavah sodeč lahko imaš tudi "pokvarjen" monitor !

Lp; Matej

>> IIyama has the best picture on Earth <<:D

|jebiveter| ::

Takle ti bom jst povedu.

Verjetno se ti slika začne migotati šele po določenem času in ne takoj ko prižgeš monitor.
Vsaj pri men je blo tako!Mam smasung 900nf(diamondtron) in voodoo3 2000.

Problem je v tem da se ti voodoo preveč segreje, in po moji oceni malo popači signal ki ga pošlje do monitorja.

Poskušaj malo povečati pretok zraka skozi ohišje, mogoče bo to pomagalo!
Its nice to be important, but its more important to be nice!

yjj ::

Svetujem ti da odmakneš zvočnike,.... če take magnetne reči v bližini sploh imaš
Poglej pa tudi če je tvoja kartica preveč navita, saj to rado povzroča trganje slike

Huey P ::

Tako je odmakni zvočnike, računalnik, pa tudi GSM, če ga imaš slučajno na monitorju...
..::DOOM III: The Legacy::..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

monitor brez rdeče barve

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
111492 (1389) Celeborn
»

Težvae z monitorjem Samsung 959NF

Oddelek: Pomoč in nasveti
101280 (1084) Dr_M