Forum » Strojna oprema » A ima že kdo mrežne kartice oziroma adapterje, kateri delajo preko elektrike?
A ima že kdo mrežne kartice oziroma adapterje, kateri delajo preko elektrike?
HitriPepe ::
Ja problem je naslednji:
Z sosedom sma narazen enih 100m pa bi rada postavila mrežo! Zdaj kabl je težko potegnat ker drugače kot po zraku ne bi šlo pa še
to je težko izvedljivo! Potem wireles tud odpade, ker so dve bajte vmes in se ne vidima, torej slab signal!
In potem je tu še edina šansa mreža preko štroma! Ko sem bil pri prvem, ki naj bi o tem kaj vedel, je rekel da je edini pogoj da sma na isti
fazi in da vmes ni trafo postaje!
Sedaj pa ko sem želel te mrežne kupit pa mi pravi, da tud števca ne sme bit vmes. To pa je bolj težko izpolnit,
saj ima vsaka hiša svoj števec!
Torej ali obstaja še kaka druga možnost, oziroma kdo ve kaj bolj podrobno kaj je potrebno imeti za te štrom kartice?
Lp
Z sosedom sma narazen enih 100m pa bi rada postavila mrežo! Zdaj kabl je težko potegnat ker drugače kot po zraku ne bi šlo pa še
to je težko izvedljivo! Potem wireles tud odpade, ker so dve bajte vmes in se ne vidima, torej slab signal!
In potem je tu še edina šansa mreža preko štroma! Ko sem bil pri prvem, ki naj bi o tem kaj vedel, je rekel da je edini pogoj da sma na isti
fazi in da vmes ni trafo postaje!
Sedaj pa ko sem želel te mrežne kupit pa mi pravi, da tud števca ne sme bit vmes. To pa je bolj težko izpolnit,
saj ima vsaka hiša svoj števec!
Torej ali obstaja še kaka druga možnost, oziroma kdo ve kaj bolj podrobno kaj je potrebno imeti za te štrom kartice?
Lp
www.STROJI.NET
Cokolesnik ::
Obrni se na podjetje CHIP d.o.o. Žalec, kjer so namestili že nekaj tovrstnih omrežij in oni bodo verjetno znali povedati več o omejitvah ter možnostih namestitve v tvojem primeru.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
frenk ::
te štrom kartice so mišljene za po stanovanju ali večjih sobah, nikakor pa ne za izven stanovanja...pomoje ti ne bo uspelo
HitriPepe ::
Ja tudi sam vidim, da zgleda ne bo uspelo, v Chipu je rekel da ni pogojev preko števca, ker se obnaša kot filter!
Grem danes gledat kako se bi to dalo drugače rešit, če ne bo pa treba kabel vlečt!
Kaj druga pa itak verjetno ne obstaja?
Lp
Grem danes gledat kako se bi to dalo drugače rešit, če ne bo pa treba kabel vlečt!
Kaj druga pa itak verjetno ne obstaja?
Lp
www.STROJI.NET
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HitriPepe ()
Cokolesnik ::
O večji dolžini kablov za mrežo so pisali tudi v tej temi in verjetno še marsikateri drugi, zato pobrskaj po forumu in povprašaj tiste, ki imajo sodeč po prispevkih v temah lastne izkušnje.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z glavnimi varovalkami zaradi preobremenitveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10289 (9311) | anzy4 |
» | Indukcijska plošča (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 30202 (22051) | mat xxl |
» | Še 24 ur za posodobitev odjemalcev za bitcoinOddelek: Novice / Kriptovalute | 7810 (5886) | _Denny_ |
» | Menjava vtičnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12072 (11196) | francek1 |
» | Štrom me ruka, računalnik pa piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1112) | [t502] |