Forum » Problemi človeštva » Ukrajina Part II
Ukrajina Part II
Temo vidijo: vsi
p0f ::
Kje se da dobit kopija te pogodbe o osamosvojitvi?
Na zbiraliscu za fejstbukove sigurno ne. Imas pa link v tej temi. Ali prejsnji. Pac potrudi se malo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p0f ()
VladarP ::
TezkoDihanje je izjavil:
Pojdi se izobrazit (NATO, Bukaresta, 2008), pridi nazaj z novimi znanji pa se bova pogovarjala. Ne vidim nobene koristi, da jaz tebi razlagam, ti pa vleces ven neke brezvezne floskule zaradi pomanjkanja znanja.
Ej, nuklearno bombo se da tudi iz vesolja 100km od Moskve vrčt. Jebeš 400km oddaljeno Ukrajino. Ampak to je že preveč za take kot si ti.
Ah dojencek, pojdi raje malo mamino dojko posesati, pa selotejp si nalepi preko hrbta, da se ob tvojih neumnostih ne iztrga iz hrbta tvoja lastna hrbtenica in te v krcu intelektualnih muk ne zadavi.
Kot sem rekel, z nerazgledanimi in neizobrazenimi idioti se ne morem pogovarjat.
Tezko dihanje je nek petnajstletnik, ki je svoj cas trdil tukaj, da bi Rusi pobegnili iz Donbasa ce bi Ameri parkirali 3000 abramsov pred Donbas njega pac resno ne mores jemat.
Akhmat sila
sir_mha ::
Pojdi si pogledati pogodbo o osamosvojitvi Ukrajine, ki se jo je Rusija drzala, Ukrajina pa ne. Ti bo vec jasno.
"Pogodba o osamosvojitvi"
A ti si mazohist, se sam blamiraš?
Aja niti tega ne ves? Kaj sploh delas v tej temi? Blejas? Naj ti razlozim v "homo sapiens", pomeni sapiens "razmisljujoc". Ne vem, kaj naj si mislim o tebi, si opica? Ovca? Repetitor za CNN bullshit?
Za ostale: tukaj se skriva srz problema ukrajinske vojne. Razgalja primitivizem in nerazgledanost zahodne druzbe. Idiokracijo. Bedake, ki jim je samo do popularnosti. Dekadenco in stagniranje razuma v svetu preobilja. Mogoce pa res rabimo ww3.
Dej dej, prilep kakšen link. Ne bit sramežljiv. Pokaži mi to "pogodbo".
Ne. Ne bom podpiral lenobe bebcev. Razisci sam.
Ha ha, sem vedel. Pa drugič. Si se malo pokakal.
mackilla ::
Seveda boš podal dokaz za planirani NATO tankovski napad na Rusijo? Pa ne iz hladne vojne,ker so tud Sovjeti imeli načrt za napad na Evropo,ki je vključeval jedrsko orožje.
To ga bos moral pa kar sam, ne mores si zamisliti neumnost, potem pa od mene zahtevati dokaz. Zame si idiot, ki ne razume kaj mu govorim, ce ti je dolgcas si privezi zrezek okrog vratu in najdi vaskega psa, da se bo igral s tabo.
Ti si trdil,da je NATO nameraval napasti Rusijo z tanki. Zdaj pa naj jaz iščem dokaz. A si retardiran?
Ce bi bilo po moje bi z taktičnim nuklearnim orozjem unicil kompleten Kijev in vsa komandna mesta od vlade, predsedniskega urada, generalstaba. Zakaj to Rus za zdaj, ne stori nevem, vrjetno so neki dogovori med Rusi in Americani. Evropa bo pa tukaj ostala nategnjena na suho, jbg
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VladarP ()
Chalky ::
Čez dalje večji občutek imam da bo počilo med NATOM in Rusijo. Dejansko obstaja možnost tretje svetovne vojne sploh zdaj ko so Američani povedali da želijo "zmagati" v Ukrajini. Zdaj Rusi celo obtožujejo Ukrajino da naj bi ta začela proizvajati jedrsko orožje. Se bojim da se tega ne bo več dalo ustaviti, zdi se mi da se situacija zaostruje in to čez dalje bolj. Recimo v zadnjih nekaj dneh je bilo na ruski strani kar nekaj eksplozij kar pomeni da lahko poči tudi v Rusiji, kar pa Putin ne bo dovolil. Poleg tega me skrbi še neprestana retorika ruskega zunanjega ministra kjer neprestano omenja jedrsko orožje. Putin je danes spet opozoril da je pripravljen napasti kogarkoli ki bo neposredno ogrožal Rusijo. Dogaja se tudi v Moldaviji. Skratka resnično upam da se tole hitro ustavi ker menim da se nam izteka čas kjer bi se tole še dalo rešiti po diplomatski poti.
Vladimir Putin on the economic situation in Russia:
The Russian economy has stabilized, inflation is slowing down, prices are returning to their levels. The authorities of the Russian Federation will take measures to support citizens.
I instruct the Cabinet and the Central Bank to closely monitor the effectiveness of measures to support the economy in order to make additional decisions if necessary.
The increase in the key rate of the Central Bank was justified, this decision worked. I propose to reduce the rate on preferential mortgages from 12% to 9% per annum.
Akhmat sila. Medtem pa v Evropi prihaja pocasi a sigurno kaos
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: marjanmb ()
TezkoDihanje ::
Tezko dihanje je nek petnajstletnik, ki je svoj cas trdil tukaj, da bi Rusi pobegnili iz Donbasa ce bi Ameri parkirali 3000 abramsov pred Donbas njega pac resno ne mores jemat.
so cute...
PS: 3000 tankov pred Kherson, ne Donbass.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TezkoDihanje ()
Pac-Man ::
https://twitter.com/vpkivimaki/status/1...
Finnish government is selling bitcoin confiscated by Customs, and donating the proceeds to help Ukraine. Total in tens of millions.
Finnish government is selling bitcoin confiscated by Customs, and donating the proceeds to help Ukraine. Total in tens of millions.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
Ce bi bilo po moje bi z taktičnim nuklearnim orozjem unicil kompleten Kijev in vsa komandna mesta od vlade, predsedniskega urada, generalstaba. Zakaj to Rus za zdaj, ne stori nevem, vrjetno so neki dogovori med Rusi in Americani. Evropa bo pa tukaj ostala nategnjena na suho, jbg
Interesantno. A kar Kiev bi z nuklearno?
Evropa bo pa tukaj ostala nategnjena na suho, jbg
Kako nerodno, da živiš ravno v tej Evropi... ubožec, si že kupu 100l olja?
Zgodovina sprememb…
scythe ::
In zakaj bosta šle sedaj Finska in Švedska v NATO? Mogoče razumeta zadevo nasprotno kot ti, da je NATO rešitev pred Rusijo in ne vzrok?
Izdaš se s tem, ker se tako repenčeš in napihuješ, in to za stvar, za katero nihče nima definitivnega odgovora. Proti taki iracionalni agresiji se ne moreš racionalno odzivat. Že Jelcin je javno grozil Ukrajini, da bo vojna v Donbasu in na Krimu, če se osamosvojijo; zastupili, skoraj ubili so jim predsednika; redno so se vmešavali v notranjo politiko, podiprali nemire -- in ti misliš, da se je potem vse skupaj rodilo na enem srečanju ... kjer sta Nemčija in Francija blokirala pristop Ukrajine k procesu pridruževanja.
Ja uporabi staro dobro metodo iz detektivskih romanov in poglej, kdo bo pri celotni zadevi najvec profitiral, pa bos vedel kdo je krivec in "zakaj". Mogoce bi vas pa moral clovek kot alternativo vasemu bullshitu od "rusofil" imenovati po Zelenskyu "zelenci". Ker tocno to ste. Naivni otroci.
Sicer neracionalen odziv je tvoj in od ostalih bedakov, ki zaradi se ene vojne ("o ne, vojna se je zgodila, to je pa nekaj novega") naredijo nekaj tisoc postov v imenu tega, da si svoja kurceva zivljenja se bolj zjebejo z visjimi stroski vsega.
Bolj si glasen bolj si prazen. Pejt nazaj detektivke brat.
Se vedno si nisi prebral, kar sem ti predlagal. Si res tako zabit, da ne zmores za eno stran teksta? Ali te je strah, da ne bos vec mogel z enostavcnimi povedmi opletat, ker si nesposoben cesa vec?
Ucite se "zeleni" otroci. Ucite. Historia magistra vitae, so nekoc "d'jali".
Ti sanjaš o NATO tankovskem napadu na Rusijo. In zdaj drugim govoriš naj se učijo. Jaojao
Ja jaojao, se vedno se nisi poducil. Pac narcisoidni bebec, prevec navajen parol iz socialnih medijev. Pojdi si prebrat in potem argumentiraj zakaj, kar sem povedal, ne drzi.
Putin ni samo dve generacije zajebal ampak 10 generacij. V Rusiji si lahko sam hlapec ali pa tajkun, zato pa ima večinoma osnovno šolo narejeno in to je to, v Ukrajini imajo povprečje srednjko šolo. Odstraniti bi morali Hitler-Putina + njegove in Zelenskega + njegove. Države se naj same odločijo, kam bi rade šle oz. naj ljude se odločijo po lastni volji brez da se kerga bojijo. Putin se obnaša tak ko nasilni partner, če me zapustiš te bom ubil in tvoje otroke
Glede na to, s kaksnimi ljudmi je obdan tudi Zelensky, da so leakani dokumenti iz davcnih oaz polni tudi njegovih racunov, ga ne bi prevec koval v zvezde.
Saj sem ti napisal, ODSTRANITI bi trebal Hitler-Putina in Zelenskega, potem se pa naj ljude po lastni želji odločijo kaj želijo. Če želijo v Nato, potem naj vstopijo, če ne želijo v Nato, potem naj ne vstopijo, samo da se ljude odločijo po lastni želji brez da bi se morali kerga bati ala Rusija. Če dama pa vso politiko stran, je pa Ukrajina svetlobna leta pred Rusijo, ljude imajo boljše pogoje za življenje...itd.
Pojdi si pogledati pogodbo o osamosvojitvi Ukrajine, ki se jo je Rusija drzala, Ukrajina pa ne. Ti bo vec jasno.
Sicer, predpisati bi bilo treba, da mora biti politik, ki je vojno zakuhal v prvih bojnih linijah. Potem ne bi bilo vec vojn.
Sem bral tale ¨sporazum¨ po razpadu SZ Če pogledamo dogajanje iz leta 2014 in 2022, sta Rusija in Ukrajina kršila...ampak Rusija je 2014 delala za dobro državljanov, ja pa ja de, premal slane bučke so tole.
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Sicer tega ne vem, se mu pa vidi, da je nedozorel.
Ti si trdil,da je NATO nameraval napasti Rusijo z tanki. Zdaj pa naj jaz iščem dokaz. A si retardiran?
Citiraj prosim, kje sem to trdil? Sicer prosim, da priznas, da si ti retardiran.
Zgodovina sprememb…
Aston_11 ::
Se vedno smo pri "saj je sama kriva da je bila posiljena, kaj pa se izzivalno oblaci"?
Ne. To je spet ena taka populistcna bedarija, ki spet izvira iz opazovanja na prvo zogo, nekoga, ki nima blage veze zakaj. Preberi si kaj o zacetkih spora Ukrajina-Rusija (ja, bo treba pa kaksnih ~30 let nazaj pogledati in kaj je zganjala ZDA v Ukrajini vmes), pa ti bo jasno kaksne bedarije blebetas. Imas celo v tej temi vso pomembno kronologijo, samo si prevelik idiot in prelen, da bi prebral. Bos raje butaste parole in populizme ponavljal kot zombi.
Edina bedarija si ti. Rusi so napadli ukrajino. Lahko bi se pogovarjali, dogovarjali, pa se niso. Raje so napadli. Rusi so fašisti. Blodnje tvojega mozaga so, da sta potrebna dva. Eden je tepen, drugi tepe. Sedaj tepejo tudi prvega. Lahko gre domov, če hoče. In če se na ta način po tvoje rešuje spore, potem si kar naprej tepen, ker pameten nisi. Ovca, beeee.
Keteri nick je to tvoj? Menjaš kot rusi usrane gate.
napredujemo:
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...
Russia - 3237, of which: destroyed: 1724, damaged: 56, abandoned: 262, captured: 1193
Tanks (576, of which destroyed: 297, damaged: 15, abandoned: 49, captured: 215)
Realno so Rusi v Ukrajini izgubili vsaj 800 tankov.
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...
Russia - 3237, of which: destroyed: 1724, damaged: 56, abandoned: 262, captured: 1193
Realno so Rusi v Ukrajini izgubili vsaj 800 tankov.
Čez dalje večji občutek imam da bo počilo med NATOM in Rusijo. Dejansko obstaja možnost tretje svetovne vojne sploh zdaj ko so Američani povedali da želijo "zmagati" v Ukrajini. Zdaj Rusi celo obtožujejo Ukrajino da naj bi ta začela proizvajati jedrsko orožje. Se bojim da se tega ne bo več dalo ustaviti, zdi se mi da se situacija zaostruje in to čez dalje bolj. Recimo v zadnjih nekaj dneh je bilo na ruski strani kar nekaj eksplozij kar pomeni da lahko poči tudi v Rusiji, kar pa Putin ne bo dovolil. Poleg tega me skrbi še neprestana retorika ruskega zunanjega ministra kjer neprestano omenja jedrsko orožje. Putin je danes spet opozoril da je pripravljen napasti kogarkoli ki bo neposredno ogrožal Rusijo. Dogaja se tudi v Moldaviji. Skratka resnično upam da se tole hitro ustavi ker menim da se nam izteka čas kjer bi se tole še dalo rešiti po diplomatski poti.
Rus je opozarjal, tudi pred vojno kam to pelje in nihce ga ni uposteval. Zgleda ga bodo, ko bo v Evropi nuklearno pranje. Amerika in Rusija se pa ne bosta med sabo obmetavala z jederskim orozjem. Ce se Rus odloci za bolj humano verzijo, zna aktivirat svojo agenturo po Evropi, da izvajajo sabotaze in napadajo strateska mesta. Pravtako se lahko ob namigih agenture aktivira islamske teroriste po Evropi, da sprozijo islamsko pomlad v Evropi. Kakorkoli kjer se tepeta dva se ni dobro vmesavati, ker ponavadi dobi tretji po lepinji in tukaj bo Evropa dobila ornk po lepinji. Lahko tudi pride do dogovora s sultanom v Carigradu, da pokori in si vzame Evropo in naredi novo otomansko carstvo.
Akhmat sila
Edina bedarija si ti. Rusi so napadli ukrajino.
Poglej si moj odgovor philit (whatever nekaj takega). Ostalo je seveda preostanek bebavega narcisa, ki je navajen na stetje +1 na sestajaliscu fejstbukavih.
Zgodovina sprememb…
Rus je opozarjal, tudi pred vojno kam to pelje in nihce ga ni uposteval. Zgleda ga bodo, ko bo v Evropi nuklearno pranje. Amerika in Rusija se pa ne bosta med sabo obmetavala z jederskim orozjem. Ce se Rus odloci za bolj humano verzijo, zna aktivirat svojo agenturo po Evropi, da izvajajo sabotaze in napadajo strateska mesta. Pravtako se lahko ob namigih agenture aktivira islamske teroriste po Evropi, da sprozijo islamsko pomlad v Evropi. Kakorkoli kjer se tepeta dva se ni dobro vmesavati, ker ponavadi dobi tretji po lepinji in tukaj bo Evropa dobila ornk po lepinji. Lahko tudi pride do dogovora s sultanom v Carigradu, da pokori in si vzame Evropo in naredi novo otomansko carstvo.
Pa zakaj bi Rus napadel Evropo, če pa pride 90% orožja v Ukrajino iz ZDA?
Zgodovina sprememb…
Ce bi bil Rus, bi mi pa dol viselo za vse skupaj. Ja pac ne bi sel vec v mcdonalds. Who cares.
Nekaj časa sploh ne bi jedel, samo pil vodko. Who cares, domov pojdi, kaj delaš zdraho pri sosedu?
TezkoDihanje je izjavil:
Preberi si kaj o zacetkih spora Ukrajina-Rusija (ja, bo treba pa kaksnih ~30 let nazaj pogledati in kaj je zganjala ZDA v Ukrajini vmes), pa ti bo jasno kaksne bedarije blebetas. Imas celo v tej temi vso pomembno kronologijo, samo si prevelik idiot in prelen, da bi prebral.
Bo treba it še kaj več nazaj, kot pa samo 30 let. Primitivci Rusi imajo Ukrajince za nižjo raso. Pa ne samo Ukrajince. Dejansko tudi Kitajce. Ampak, to je za drugo temo.
To je nepomembno.
Seveda je pomemnbo, da so rusi primitivi in fašisti in nacisti hkrati. Domov pojte, fašisti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Vladimir Putin on the economic situation in Russia:
The Russian economy has stabilized, inflation is slowing down, prices are returning to their levels. The authorities of the Russian Federation will take measures to support citizens.
I instruct the Cabinet and the Central Bank to closely monitor the effectiveness of measures to support the economy in order to make additional decisions if necessary.
The increase in the key rate of the Central Bank was justified, this decision worked. I propose to reduce the rate on preferential mortgages from 12% to 9% per annum.
Akhmat sila. Medtem pa v Evropi prihaja pocasi a sigurno kaos
Zdaj je zadnji čas,da naložiš svojo frezo na tovornjak in se odpraviš v Rusijo. Če te prehiti kaos bo prepozno. Ko bomo stradali ti bomo zropali parcelo na podoben način kot so naredili Rusi v Buchi.
Medtem pa v Evropi prihaja pocasi a sigurno kaos
Tako je. ZDA pa rajajo in bojo nemarno profitirali iz slabitve EU, iz postvojnega dobickarstva, zraven pa se iz novih pristopov NATU, pa se Rusijo bojo oslabili.
Genialna poteza za ZDA in hkrati popolen kretenizem EU (in bebcev tule).
Poglej si vrh NATO v Bukaresti, pa ti bo vse jasno. Celotna pizdarija izvira od tam.
Izvira iz Moskve in izza Urala. Od tam so ultra primitivni fašistični rusi. Domov naj gredo jahat koze, tiste pri sosedih niso dobre.
Si si prebral? Seveda nisi. Pretezko mar ne, gnijoci mozgani ti ne dovolijo koncentracije. Mamici reci, da ti pred spanjem prebere in razlozi.
Citiraj prosim, kje sem to trdil? Sicer prosim, da priznas, da si ti retardiran.
Ne more, ker ga ZDA ogroza z vabljenjem v NATO edino lokacijo ob celi ruski meji ob EU, kjer ni gorovij, ki bi zaustavili tankovski napad na Rusijo s strani NATA. Tu imaš.
TezkoDihanje je izjavil:
Ne bit taka uboga pičkica. Je treba delat, pa zaslužit. Zaradi mene gre lahko vse +100%, pa ne bom občutil praktično nič.
Ja, ker te sponzorirajo starsi. Jaz se ne grem parazita najblizjim.
l0g1t3ch ::
Ne more, ker ga ZDA ogroza z vabljenjem v NATO edino lokacijo ob celi ruski meji ob EU, kjer ni gorovij, ki bi zaustavili tankovski napad na Rusijo s strani NATA. Tu imaš.
Ok, zdaj mi pa povej, kje trdim, kar si ti napisal Te malo jebe bralno razumevanje? Rabis specialnega pedagoga in morda se defektologa zraven?
Matr in taki kreteni mi bojo placevali penzijo? Idiokracija...
Zgodovina sprememb…
korenje3 ::
Gazprom has completely suspended gas supplies to the Bulgarian company Bulgargaz and the Polish PGNiG
Previously, they refused to pay for gas in rubles.
10 European countries have opened ruble accounts with Gazprombank, and 4 have already paid for gas in rubles.
JUST IN - Russia to cut off more gas buyers that don't pay in rubles, Kremlin says. European gas prices up 24%. Ruble reaches 2-year high against the euro.
Germany must prepare "intensively" for gas shortages, says EnBW - one of the largest energy supply companies.
10 European countries have opened ruble accounts with Gazprombank, and 4 have already paid for gas in rubles.
JUST IN - Russia to cut off more gas buyers that don't pay in rubles, Kremlin says. European gas prices up 24%. Ruble reaches 2-year high against the euro.
Germany must prepare "intensively" for gas shortages, says EnBW - one of the largest energy supply companies.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Kot sem rekel, z nerazgledanimi in neizobrazenimi idioti se ne morem pogovarjat.
Rusi ste vsi taki. Pijete vodko in jahate koze. Domov pejte.
In spet blablabla, ko narcisu zmanjka argumentov
Ta najbolj naduvani in "vseveden" si ravno ti tukaj. Torej, blablabla, ko narcisu zmanjka argumentov.
Dejstvo je, da bi moralala Ukrajina da se MORDA izogne vojni Rusiji dati tako vzhod kot tudi Krim. In ko bi jim vse to dali bi se Rusi lahko odločili da vseeno napadejo in bi vzeli še več, ker bi imeli še vso vojsko celo.
Ne. Spet poglej si preteklost, ki je pripeljala do tega dogodka, pa bos videl, da je dala Rusija Ukrajini mir 20 let, dokler ni zacel drkati NATO(=ZDA).
Lažnjiva rusija ni nikdar dala mir. Ti bodo nalepili ta dolgi post, da boš prebral, kako je z ruskimi fašisti in kako se držite dogovorov. Porazno na vsej črti. Takih lažnjivih kozjeljubih fašistov svet še ni videl.
ko naziloverji nimajo argumentov se začnejo zatekat k žaljivkam. če bi jim dal orožje bi začeli streljat. taki psihopati so tukaj
Gazprom has completely suspended gas supplies to the Bulgarian company Bulgargaz and the Polish PGNiG
Juhu, bravo Slovenija, zmagali smo. Posrali smo se samemu sebi v grlo. Res smo face.
ko naziloverji nimajo argumentov se začnejo zatekat k žaljivkam. če bi jim dal orožje bi začeli streljat. taki psihopati so tukaj
Se vedno si nihce ni prebral povzetka iz nato summita v bukaresti ali sporazuma med Rusijo in Ukrajino o njihovi samostojnosti in/ali ga komentiral.
Tako, da lahko utemeljeno zatrdim, da so debil, ki se delajo pametne tam, kjer nimajo nikakrsnega znanja in kot papige ponavljajo za mediji.
Zgodovina sprememb…
Tako je. ZDA pa rajajo in bojo nemarno profitirali iz slabitve EU, iz postvojnega dobickarstva, zraven pa se iz novih pristopov NATU, pa se Rusijo bojo oslabili.
Jaz iz srca priporocam vsem, ki se razmisljajo s svojo glavo, da se pocasi pripravljajo za moznost hitre evakuacije v afriske predele, juzno ameriko, indokino.... Tudi pred balkansko vojno so pametni bezali v svet, neumni so se pa smejali in verjeli v bratstvo in enotnost, medtem ko so jim ti, ki so bezali govorili, da bo v Jugoslaviji kmalu klavnica - in bila je. Ce se bodo stvari tako razvijale kot se bodo, bo v Evropi katastrofa.
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: marjanmb ()
Se vedno si nihce ni prebral povzetka iz nato summita v bukaresti ali sporazuma med Rusijo in Ukrajino o njihovi samostojnosti in/ali ga komentiral.
Tako, da lahko utemeljeno zatrdim, da si debil. Pa vsi ostali, ki tega se niso storili tudi.
ko rakete letijo čez donbas v rusijo nastane velik problem. rusija ima pravico do samoobrambe.
Jaz iz srca priporocam vsem, ki se razmisljajo s svojo glavo, da se pocasi pripravljajo za moznost hitre evakuacije v afriske predele, juzno ameriko, indokino.... Tudi pred balkansko vojno so pametni bezali v svet, neumni so se pa smejali in verjeli v bratstvo in enotnost, medtem ko so jim ti, ki so bezali govorili, da bo v Jugoslaviji kmalu klavnica - in bila je. Ce se bodo stvari tako razvijale kot se bodo, bo v Evropi katastrofa.
Precej interesantno za nekoga, ki misli, da bo Rusija zbombardirala Evropo (ki ji je največji kupec), ne bo pa ZDA (zanemaljiv gospodarski partner in največji dobavitelj orožja v Ukrajino).
A vidiš, kako si zabit.
TezkoDihanje je izjavil:
Ne bit taka uboga pičkica. Je treba delat, pa zaslužit. Zaradi mene gre lahko vse +100%, pa ne bom občutil praktično nič.
Ce ti tvoja dva zaposlena delavca(beri mama i ata) kupujeta cokolesnik seveda ne bos obcutil. Sicer pa, misli malo na druge.
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…
In se en kreten, ki se je odpovedal "sapiens" v vrsti, opica torej, na prvo zogo. Neeeext....
Ok, zdaj mi pa povej, kje trdim, kar si ti napisal Te malo jebe bralno razumevanje? Rabis specialnega pedagoga in morda se defektologa zraven?
p0f:: danes, 18:54:43citiraj
predlagaj izbris
#
BBC:
The concern is that if Putin feels cornered and that his strategy in Ukraine is failing, he could use tactical nuclear weapons as a "game changer", to break a stalemate or avoid defeat.
But the situation would likely have to get worse in Ukraine - or back in Russia - for him to consider this.
James Acton, a nuclear expert at the Carnegie Endowment for International Pace in Washington DC, says: "I am legitimately worried that in that circumstance Putin might use a nuclear weapon, most likely on the ground in Ukraine to terrify everyone and get his way. We are not at that point yet."
nejcek74 je danes ob 18:52:09 izjavil:
p0f je danes ob 18:36:47 izjavil:
Ce bi bil ukrajinec,...
Če bi bil jaz Putler, bi gradil svojo državo, da bi lahko furala vlogo, katero želim da igra v svetu. Jaz sem ene ravno toliko Putler kot si ti Ukrajinec ;) samo da jaz ne klobasam svojih bedarij s tako vzhičenostjo kot ti.
Ne more, ker ga ZDA ogroza z vabljenjem v NATO edino lokacijo ob celi ruski meji ob EU, kjer ni gorovij, ki bi zaustavili tankovski napad na Rusijo s strani NATA.
Ce ti tvoja dva zaposlena delavca(beri mama i mata) kupujeta cokolesnik seveda ne bos obcutil. Sicer pa, misli malo na druge.
Žal staršev nimam več, tako da res ni treba tako mimo biksat.
Izkazal si se izrazito kot:
- LAŽNIVEC (nisi v Braziliji)
- NEVEDNEŽ (čisto osnovnih stvari ne veš)
gozdar1 ::
Tako, da lahko utemeljeno zatrdim, da si debil. Pa vsi ostali, ki tega se niso storili tudi.
ko rakete letijo čez donbas v rusijo nastane velik problem. rusija ima pravico do samoobrambe.
To pravico si je zapravila z napadom na donbas in ostalo ukrajino. Ima pa zato ukrajina pravico do samoobrambe.
p0f:: danes, 18:54:43citiraj
predlagaj izbris
#
BBC:
The concern is that if Putin feels cornered and that his strategy in Ukraine is failing, he could use tactical nuclear weapons as a "game changer", to break a stalemate or avoid defeat.
But the situation would likely have to get worse in Ukraine - or back in Russia - for him to consider this.
James Acton, a nuclear expert at the Carnegie Endowment for International Pace in Washington DC, says: "I am legitimately worried that in that circumstance Putin might use a nuclear weapon, most likely on the ground in Ukraine to terrify everyone and get his way. We are not at that point yet."
nejcek74 je danes ob 18:52:09 izjavil:
p0f je danes ob 18:36:47 izjavil:
Ce bi bil ukrajinec,...
Če bi bil jaz Putler, bi gradil svojo državo, da bi lahko furala vlogo, katero želim da igra v svetu. Jaz sem ene ravno toliko Putler kot si ti Ukrajinec ;) samo da jaz ne klobasam svojih bedarij s tako vzhičenostjo kot ti.
Ne more, ker ga ZDA ogroza z vabljenjem v NATO edino lokacijo ob celi ruski meji ob EU, kjer ni gorovij, ki bi zaustavili tankovski napad na Rusijo s strani NATA.
Se enkrat. Povej kje sem napisal kar si ti izjavil. Ali pa se pac sprijazni z dejstvom, da si kreten z motnjami v razvoju
Naj ti pomagam, ker vem, da si, kako ze, retardiran. Rekel si, da ima NATO nacrt za tankovski napad na Rusijo. Kje sem to napisal? Bedak...
Zgodovina sprememb…
London je izdal Kijev: Med operacijo v Ukrajini je Britanija uvozila rusko nafto za 220 milijonov funtov - približno 1,9 milijona sodčkov:
"Britanski vladi ni tuja hinavščina, a obljubljati 'neomajno podporo' Ukrajini ob hkratnem pošiljanju skoraj 2 milijona sodčkov ruske nafte je popolna hinavščina tudi po standardih Borisa Johnsona," Independent navaja novo študijo Greenpeacea.
Brat Rus sluzi z energenti, kot se nikoli zlasti od anglosaksoncev sicer pa fajn za Ruse je da bo manj prodal za vec, medtem ko bi brez operacije se zmeraj prodajal vec za manj - sluzil bi pa svaba z njegovo energijo.
Akhmat sila
Zgodovina sprememb…