» »

Ukrajina Part II

Ukrajina Part II

Temo vidijo: vsi
««
822 / 859
»»

PrimoZ_ ::

endelin je izjavil:

Mislim da Putinu bolj dol visi za Francijo

Ni res.
Le Pen bi mu lezla v rit. Macron bo pa še naprej pošiljal težko artilerijo.

Poldi112 je izjavil:

Jaz zagovarjam nevmešavanje

Zakaj pa zagovarjaš rusko vmešavanje v UA?

Opravičujes ga pa z raznimi puhlimi izgovori.

Dvoličnost pa taka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

Comandante ::

Poldi112 je danes ob 20:43:23 izjavil:

Jaz zagovarjam nevmešavanje

Ti si enak kaliber kot Nemci - navadna pizda. Ne pomagati Ukrajini pomeni direktno pomagati Rusiji.

mackilla ::

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Druga ulica je nevtralnost. Tako, kot so se zavezali ob osamosvojitvi (oziroma ko so jim rusi dovolili avtonomijo).

Kot pijanec plota. Sprenevedanje torej. Ok. V tem primeru... ja, bi šla. In bi lomila zobe. In kaj boš zdej zamislil? Aja, pa policijo bi tud klicala, pa vse sosede. In tipček bi ga najebal na vse možne načine. Tko k ga Rusi jebejo v Ukrajini.

Prvo kot prvo ti ne verjamem. V alternativnem vesolju, kjer bi pa dejansko šla skozi ulico vedoč, da boš pretepena, bi si pa pač mislil, da si zabita in si dobila, kar si iskala. Vsekakor zaradi tvoje slepe vere v pravlice, da imaš PRAVICO hoditi čez ulico, ne bi šel umret oziroma izpostavljati drugih smrti.

Da se ne bo izkazalo,da je Rusija zašla v ulico kjer jo bodo prefukali in ji izbili zobe.

Pac-Man ::

Dolg članek, če ne znaš Rusko, ga bo treba strojno prevest.

https://meduza.io/feature/2022/04/24/vo...

Enter the darkness and find people in it
Why do Russians support the war? Shura Burtin's research

...

My sociologist friend Alisa (not her real name) and I started walking around Moscow asking random people how they felt about the war in Ukraine. It seemed to us that such madness was going on that everyone should think.
Half the people refused to talk. On the other hand, I usually managed to talk in some detail. Later, I talked to people in the Kaluga and Kostroma regions.
In total, we conducted more than fifty interviews. There is no representation here. We just wanted to feel something for ourselves. Enter this darkness and find people in it.

...
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

l0g1t3ch ::

Russia - 3150, of which: destroyed: 1667, damaged: 52, abandoned: 254, captured: 1175

Tanks (550, of which destroyed: 275, damaged: 12, abandoned: 48, captured: 215)

Kako lepe okrogle številke.

Čudovito!

Izjemno!

fantastično!

prekrasno!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: l0g1t3ch ()

Chalky ::

Germany to buy 60 heavy transport helicopters from Boeing, Bild am Sonntag reports

BERLIN, April 24 (Reuters) - Germany will buy 60 CH-47F Chinook heavy transport helicopters from Boeing (BA.N) worth around 5 billion euros ($5.40 billion)as it upgrades its military armour, Bild am Sonntag newspaper reported on Sunday, citing government sources.

https://www.reuters.com/world/europe/ge...

Nov orožarski posel ameriškega vojaškega kompleksa.

tomlin ::

@Poldi112
Kuba, Palestina etc. niso zaenkrat naš problem. Če pa se že greš nekega "komparativista" in privlečeš vsa možna krizna žarišča, je to krepko pretiravanje zgolj z leporečenjem. Seveda so za nas pomembni Eskimi, pa Kubanci, pa Palestinci etc. Daj prosim, glede na tvojo duhovno širino, vključi še izumiranje sinjih kitov, skrb za neupravičen odstrel slovenskih medvedov etc. Vse to je pomembno, toda eno je prioritetni problem ZA NAS, drugo pa ne.
Ukrajina je definitivno naš evropski problem in ne manj ne več. Kar Rusi svinjajo tam je pravzaprav tukaj, pozna se nam v vseh pogledih tako gospodarsko kot politično. Če ne ustavimo Rusov bo jutri padla Litva, Poljska in mi. V Sloveniji kar mrgoli ruske pete kolone, kar poglejmo si vas rusofile tu na ST, putana bo imel lahko delo s Slovenijo.

Pac-Man ::

Pac-Man je izjavil:

Dolg članek, če ne znaš Rusko, ga bo treba strojno prevest.

https://meduza.io/feature/2022/04/24/vo...

Enter the darkness and find people in it
Why do Russians support the war? Shura Burtin's research

...

My sociologist friend Alisa (not her real name) and I started walking around Moscow asking random people how they felt about the war in Ukraine. It seemed to us that such madness was going on that everyone should think.
Half the people refused to talk. On the other hand, I usually managed to talk in some detail. Later, I talked to people in the Kaluga and Kostroma regions.
In total, we conducted more than fifty interviews. There is no representation here. We just wanted to feel something for ourselves. Enter this darkness and find people in it.

...

Everyone noticed that the reasons for the invasion of Ukraine are identical to what said when attacking Poland. Namely: it is the defense of our borders, the security of the Reich and the oppressed German minority in Poland. Danzig has always been a German city, Germany has the right to restore sovereignty over the German territories. The liberal world is lying, we want peace, we patiently offered to curb the growth of armaments. But Poland disrupted the peace talks and mobilized. We are not at war with the population, our aircraft only attack military targets. Anyone who uses bombs or chemical weapons will receive a devastating response. We are ready to fight with everyone.

When you read Hitler's speech on September 1, 1939 , you just can't believe your eyes. At first I even suspected that this was a Ukrainian fake. The same shock on the eve of the war caused me to reports of the invasion of Ukrainian saboteurs - a direct copy of the provocation in Gleiwitz . And on June 22, Hitler explained to the German people that 160 Russian divisions stood on the border, ready to invade Europe. I don't know whose this is a cruel joke - history or some specific cynics.

...

Address by Adolf Hitler, Chancellor of the Reich, before the Reichstag, September 1, 1939:
https://fcit.usf.edu/holocaust/resource...
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

l0g1t3ch ::

Pravega prijatelja spoznaš v nesreči...:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: l0g1t3ch ()

endelin ::

Putin bi bil res nevaren, če bi mu Xi ponudil neomejeno podporo. Pa to ne samo v kitajskih medijih ampak na terenu. Da bi se oblikoval nek nov blok z močnimi državami. Zaenkrat je Putin bolj sam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

V-i-p ::

Vir: FB SloPlanespotters
Avtor: Aljoša Jarc

60. dan vojne v Ukrajini. Trenutno na radarju: ameriški P-3 Orion nad Romunijo, nad katero leti tudi ameriški RC-135 Rivet Joint. Nad jugom Poljše še en ameriški Rivet Joint in en Stratotanker.
Najbolj odmevna izguba letalske opreme v prejšnjih dneh je bila nesreča An-26 družbe Constanta Airlines. Letalo je vzletelo iz letališča Zaporižžja in letelo nizko, da ga ne bi zaznali ruski radarji. Pri tem pa je nedolgo po vzletu trčilo z električno žico. Eden izmed pilotov je pri tem umrl, letalo pa je bilo v celoti uničeno. Rusi so medtem izgubili še tri drone Orlan-10. Ruska ofenziva se nadaljuje, ampak ne s polno paro. Ukrajinci so sicer izgubili še nekaj terena, ni pa prišlo do večjih sprememb.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

jernejl ::

Poldi112 je izjavil:

Jaz zagovarjam nevmešavanje - vi ste hinavci

Ravno nasprotno. Mi zagovarjamo nevmešavanje, zato ukrajini pomagamo, da se tega ruskega vmešavanja v njihovo državo rešijo.
Ti, hinavec, si pa tisti, ki temu nasprotuješ in podpiraš rusko vmešavanje v tuje države.

Stikalo ::

jernejl je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Jaz zagovarjam nevmešavanje - vi ste hinavci

Ravno nasprotno. Mi zagovarjamo nevmešavanje, zato ukrajini pomagamo, da se tega ruskega vmešavanja v njihovo državo rešijo.
Ti, hinavec, si pa tisti, ki temu nasprotuješ in podpiraš rusko vmešavanje v tuje države.

Točno, Putin se vmešava v Ukrajino. Ukrajina bo pa vse skupaj še sama malo zmešlala, da bodo ruski papaki zbežali ven iz ukrajine :D

Russia - 3157, of which: destroyed: 1669, damaged: 52, abandoned: 259, captured: 1175

Tanks (551, of which destroyed: 275, damaged: 12, abandoned: 49, captured: 215)

endelin ::

Lol primoz:))

Naj se že konca ta vojna drugače

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

TezkoDihanje ::

PrimoZ_ je izjavil:

Najboljša slikca, pa še res je.

VladarP ::

Mape se ze risejo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: marjanmb ()

VladarP je izjavil:

Mape se ze risejo.

https://twitter.com/JackDetsch/status/1...
U.S. now believes that Ukraine has more tanks than Russia on the battlefield after Czech and other NATO deliveries of T-72 tanks.

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Mape se ze risejo.

https://twitter.com/JackDetsch/status/1...
U.S. now believes that Ukraine has more tanks than Russia on the battlefield after Czech and other NATO deliveries of T-72 tanks.

Ja in kaj bos z temi starimi konzervami. Treba najt primernega kandidata, da bo sel v to konzervo/krsto in ga nato usposobit, ker so usposobljeni ze skurjeni. Med tem te pa kalibrirajo vsak dan.

70km od ukrajinske meje

Fire Breaks Out at Two Oil Storage Facilities in Bryansk Where Russian Military is Based Nearby
https://www.kyivpost.com/ukraine-politi...

verjetno falls flag
https://twitter.com/OlgaNYC1211/status/...
Posting this in case Russia attacks Bryansk and tries to blame Ukraine. Again

VladarP je izjavil:

Ja in kaj bos z temi starimi konzervami. Treba najt primernega kandidata, da bo sel v to konzervo/krsto in ga nato usposobit, ker so usposobljeni ze skurjeni. Med tem te pa kalibrirajo vsak dan.

Zgodovina sprememb…

Memanje je vse kar vam preostane.

Mas prav t90 in terminatorjev nismo videli, ker ni potrebe. Za, starimi nihce ne joce

VladarP je izjavil:

Mas prav t90 in terminatorjev nismo videli, ker ni potrebe. Za, starimi nihce ne joce

A da T90 nismo videli? Zakaj si tako neveden??

Sicer pa, T90A je zelo star model.
T-80BVM in T-72B3 Obr. 2016 sta občutno novejša

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

A da T90 nismo videli? Zakaj si tako neveden??

Sicer pa, T90A je zelo star model.
T-80BVM in T-72B3 Obr. 2016 sta občutno novejša

Poslji mi fotografije teh 5 unicenih T90. Jih ni. Lazes sam sebe, pisete propagando.

VladarP je izjavil:

Poslji mi fotografije teh 5 unicenih T90. Jih ni. Lazes sam sebe, pisete propagando.

Alo teslo, TUKAJ IMAŠ VSE JEBENE PODATKE:
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...

zdaj pa nehaj budalit

Oryx je trobilo. Povprasaj na forumu mycity military, ce ne vrjames

VladarP je izjavil:

Trobilo? AHAHA. Spizdi.

VladarP je izjavil:

Mimogrede, tale slikca je iz mycity foruma, toliko o tem, kakšen folk se tam nahaja.

Zgodovina sprememb…

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Trobilo? AHAHA. Spizdi.

Tako je in ti dobro ves. Nisi mi prilozil fotografij unicenih t90.

VladarP je izjavil:

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Trobilo? AHAHA. Spizdi.

Tako je in ti dobro ves. Nisi mi prilozil fotografij unicenih t90.

A vidiš, kako si nesposoben. Te je strah pred resnico?

Zgodovina sprememb…

Mene ni strah pred nicemer uzivam u toplem brazilskem jutru in berem tvoje nebuloze. Cakam fotografije unicenih t90.... lahk tut unga enga slikanega iz vecih kotov

VladarP je izjavil:

Mene ni strah pred nicemer uzivam u toplem brazilskem jutru in berem tvoje nebuloze. Cakam fotografije unicenih t90.... lahk tut unga enga slikanega iz vecih kotov

V Braziliji je 2:27 zjutraj.

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Ja in 26 stopinj. Si napisal orxy v brskalnik na forumu mycity military? Da ti pokazejo prirejeno resnico iz vecih zornih kotov.

VladarP je izjavil:

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Ja in 26 stopinj. Si napisal orxy v brskalnik na forumu mycity military? Da ti pokazejo prirejeno resnico iz vecih zornih kotov.

Uživaš v jutru ob 2:27 v temi. Prozoren lažniv bedak si.
Oryx tudi geolocira opremo. V kolikor se najde kakšen duplikat, ga tudi odstranijo. Zamanj se trudiš.

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Uživaš v jutru ob 2:27 v temi. Prozoren lažniv bedak si.
Oryx tudi geolocira opremo. V kolikor se najde kakšen duplikat, ga tudi odstranijo. Zamanj se trudiš.

Bebec jaz nisem rekel da se soncim. Sicer pa ce geolocira potem lahko pokaze, kje so uniceni t90

oh kako lepo, ravno enega je včeraj dodal:
https://twitter.com/oryxspioenkop/statu...

VladarP je izjavil:

Bebec jaz nisem rekel da se soncim. Sicer pa ce geolocira potem lahko pokaze, kje so uniceni t90

:)) Urban, ti si zabit.

Zgodovina sprememb…

A bolj amatersko ne gre

VladarP je izjavil:

A bolj amatersko ne gre

Ne gre, ker gre za amaterske posnetke. :))

Tut rja ni od uceri :|:))

VladarP je izjavil:

Rja nastane na tanku zaradi ognja v enem dnevu ali pa še prej. Smo že imeli debato o tem.
Jaz od tebe ne pričakujem, da kaj veš.

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Rja nastane na tanku zaradi ognja v enem dnevu ali pa še prej. Smo že imeli debato o tem.
Jaz od tebe ne pričakujem, da kaj veš.

Lokacija v kateri bitki je unicen. Rja nastane po pozaru, ko zgori temeljna in osnovna barva po enem tednu in ne v enem dnevu.

gozdar1 ::

VladarP je izjavil:

Lokacija v kateri bitki je unicen. Rja nastane po pozaru, ko zgori temeljna in osnovna barva po enem tednu in ne v enem dnevu.

Saj pravim, v tej temi smo že imeli debato v tem in je bilo potrjeno, da rja nastane lahko tudi prej kot v enem dnevu. Geolokacije ima oryx.

TezkoDihanje je izjavil:

VladarP je izjavil:

Saj pravim, v tej temi smo že imeli debato v tem in je bilo potrjeno, da rja nastane lahko tudi prej kot v enem dnevu. Geolokacije ima oryx.

Oryx je propaganda, ki ne belezi uniceno ukrajinsko tehniko in sam to dobro ves. Jebote un k te placa

VladarP je izjavil:

Oryx je propaganda, ki ne belezi uniceno ukrajinsko tehniko in sam to dobro ves. Jebote un k te placa

Naravnost noro, kako si neveden.
Oryx seveda beleži tudi izgube ukrajinske tehnike.

https://twitter.com/oryxspioenkop/statu...

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/a...
Ukraine - 882, of which: destroyed: 405, damaged: 22, abandoned: 35, captured: 420
Tanks (134, of which destroyed: 53, damaged: 1, abandoned: 8, captured: 72)

Aston_11 ::

Lepo, T-90A je šel v luft.

Tank gori, fašist rus beži!

Aston_11 je izjavil:

Lepo, T-90A je šel v luft.

Tank gori, fašist rus beži!

tikitoki ::

VladarP je izjavil:

Tvoja mat bi verjetno res slavila.
««
822 / 859
»»